Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διορθώσετε το χειριστήριο PS4 που αναβοσβήνει λευκό;

Πώς να διορθώσετε το χειριστήριο PS4 που αναβοσβήνει λευκό;

Οι παίκτες που χρησιμοποιούν PS4 αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα με το χειριστήριο PS4, το λευκό φως που αναβοσβήνει. Αυτά τα ζητήματα δεν είναι σοβαρά, αλλά παρόλα αυτά, μπορεί να κάνουν τους παίκτες να ανησυχούν λίγο για τον ελεγκτή τους. Δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό, αυτά τα ζητήματα προκαλούνται από μικρά τεχνικά προβλήματα και είναι εύκολο να διορθωθούν.

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συζητήσει τις αιτίες που αναβοσβήνει το λευκό φως στο χειριστήριο PS4 και πέντε τρόπους για να σας βοηθήσουμε να διορθώσετε το σφάλμα.

Εδώ είναι οι δύο πιθανοί λόγοι που μπορεί να προκαλούν το λευκό φως που αναβοσβήνει στο χειριστήριο PS4:

 • Η μπαταρία τελειώνει.
 • Το χειριστήριο δεν μπορεί να συνδεθεί στην κονσόλα.

Πώς να διορθώσετε το πορτοκαλί φως του ελεγκτή PS4;

Ακολουθούν πέντε επιδιορθώσεις που θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε το λευκό φως που αναβοσβήνει στο πρόβλημα του ελεγκτή σας:

Ελέγξτε το καλώδιο

Είναι πιθανό το καλώδιο που χρησιμοποιείτε για τη φόρτιση του ελεγκτή σας να είναι ελαττωματικό και γι’ αυτό το χειριστήριο δεν μπορεί να φορτίσει και αναβοσβήνει λευκό φως. Έτσι, ελέγξτε και αντικαταστήστε το καλώδιο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο φόρτισης Android για να ελέγξετε εάν το καλώδιο είναι ελαττωματικό ή όχι. Συνδέστε το καλώδιο φόρτισης του τηλεφώνου Android και εάν η φωτεινή ένδειξη του ελεγκτή αλλάξει σε μπλε ή πορτοκαλί και το χειριστήριο αρχίσει να φορτίζει, τότε το καλώδιο ήταν ελαττωματικό.

Ανάγνωση:  Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας AI στην εφαρμογή Talkie Soulful AI; Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα;

Επανεκκινήστε την κονσόλα

Η επανεκκίνηση της κονσόλας είναι μια πολύ απλή μέθοδος, αλλά είναι επίσης αποτελεσματική, η επανεκκίνηση ενός συστήματος καταργεί όλα τα προβλήματα του κύκλου, όπως ζητήματα που σχετίζονται με τη μνήμη RAM, τις εφαρμογές, την προσωρινή μνήμη και άλλα πρωτόκολλα. Για να επανεκκινήσετε την κονσόλα, πατήστε το κουμπί λειτουργίας μέχρι να ακουστεί δύο φορές ο ήχος και, στη συνέχεια, πατήστε ξανά το κουμπί λειτουργίας για να την εκκινήσετε ξανά.

Σκληρή επαναφορά της κονσόλας

Η σκληρή επαναφορά της κονσόλας θα αφαιρέσει όλα τα σφάλματα τροφοδοσίας που ενδέχεται να εμποδίζουν τη φόρτιση του ελεγκτή. Ακολουθήστε το παρακάτω βήμα για να επαναφέρετε σκληρά την κονσόλα:

 • Απενεργοποιήστε την κονσόλα πατώντας παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για τουλάχιστον πέντε δευτερόλεπτα ή μέχρι να ακούσετε δύο μπιπ.
 • Τώρα, αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και περιμένετε για τουλάχιστον 5-6 λεπτά.
 • Συνδέστε ξανά το καλώδιο ρεύματος και ενεργοποιήστε την κονσόλα.
 • Συνδέστε τον ελεγκτή.

Επαναφέρετε τον ελεγκτή

Η επαναφορά του ελεγκτή μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα του λευκού φωτός που αναβοσβήνει στον ελεγκτή, επαναφέρει το υλικολογισμικό του ελεγκτή στην προεπιλογή και διορθώνει σχεδόν όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τον ελεγκτή. Για να επαναφέρετε τον ελεγκτή ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Το κουμπί επαναφοράς βρίσκεται στο πίσω μέρος του ελεγκτή.
 • Τοποθετήστε ένα συνδετήρα ή έναν εξαγωγέα sim στην τρύπα.
 • Πατήστε και κρατήστε το για 5-7 δευτερόλεπτα για να επαναφέρετε το χειριστήριό σας.
 • Συνδέστε ξανά το χειριστήριο στην κονσόλα και ενεργοποιήστε το.
Ανάγνωση:  Πώς να μειώσετε το μέγεθος PDF σε 1 MB Online και Offline

Ενεργοποιήστε την κονσόλα σε ασφαλή λειτουργία

Αυτή η διαδικασία ενεργοποίησης της κονσόλας σας σε ασφαλή λειτουργία θα παρακάμψει όλα τα σφάλματα και τα ζητήματα που εμποδίζουν την επικοινωνία μεταξύ του ελεγκτή και της κονσόλας. Για να ενεργοποιήσετε την κονσόλα σας σε ασφαλή λειτουργία, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Απενεργοποιήστε την κονσόλα κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας για τουλάχιστον τρία έως πέντε δευτερόλεπτα.
 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας στην κονσόλα ξανά μέχρι να ακούσετε δύο μπιπ.
 • Τώρα, συνδέστε το χειριστήριο στην κονσόλα χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB.
 • Στη συνέχεια πατήστε το ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ κουμπί.

Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στον χώρο αποθήκευσης συστήματος στο PS4: 5 Διορθώσεις