Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Zen bootloader 3002;


Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Zen bootloader 3002;

Ο κωδικός σφάλματος 3002 του bootloader Zen προκαλείται από εσφαλμένη μεταγλώττιση του σεναρίου ή από μη συμβατή συσκευή εισόδου. Οι κωδικοί σφάλματος E3 δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι η συσκευή Zen είναι κατεστραμμένη ή κατεστραμμένη.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε 5 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα.

Κύκλος ισχύος της συσκευής

Είναι μια απλή τεχνική και συνήθως λύνει τέτοια λάθη. Για να ενεργοποιήσετε τον κύκλο εκκίνησης Zen, πρώτα αφαιρέστε όλη την τροφοδοσία από τη συσκευή αποσυνδέοντάς την από την πηγή τροφοδοσίας.

Στη συνέχεια, περιμένετε λίγα λεπτά πριν το συνδέσετε ξανά. Εάν το σφάλμα παραμένει, μεταβείτε σε άλλες επιδιορθώσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Τι είναι η διαδικασία εκκίνησης Linux;

Αναβάθμιση σε υλικολογισμικό 2.1.0-beta.47

Εάν το τρέχον υλικολογισμικό σας δεν έχει αναβαθμιστεί, τότε καλό είναι να δοκιμάσετε πρώτα να αναβαθμίσετε το υλικολογισμικό στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Ακολουθούν τα βήματα για την αναβάθμιση του υλικολογισμικού στη συσκευή Zen:

  • Πρώτη λήψη Zen Studio έκδοση 1.2.1-beta.119.
  • Συνδέστε το Zen στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο micro USB και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο Εργαλεία > Ενημέρωση υλικολογισμικού.
  • Κάντε κλικ Ναί για επιβεβαίωση της αναβάθμισης.
  • Θα δείτε α Δεν βρέθηκαν συσκευές μήνυμα στην οθόνη. Κρατήστε πατημένο το μπλε κουμπί επαναφοράς στο πίσω μέρος της συσκευής μέχρι να δείτε το Zen Bootloader προτροπή στην οθόνη.
  • Αν όλα πάνε σωστά, τότε θα παρατηρήσετε Collective Minds Corus ZEN στην οθόνη μαζί με τον σειριακό αριθμό και την έκδοση υλικολογισμικού.
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στη συσκευή που εντοπίστηκε για να ολοκληρώσετε την αναβάθμιση.
  • Θα χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα για να πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση και όταν ολοκληρωθεί, τα LED RGB του Zen θα αναβοσβήνουν με κόκκινο, πράσινο και μπλε. Αυτό είναι μια ένδειξη ότι είστε πλέον έτοιμοι να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Zen Studio. Συνδέστε το καλώδιο mini USB από τον υπολογιστή στον φορτωτή εκκίνησης Zen για να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις, δείτε τη διαμόρφωση και τα Πακέτα παιχνιδιών.
Ανάγνωση:  Σφάλμα φόρτισης Roomba 5: Γρήγορη επιδιόρθωση

Υποβάθμιση σε υλικολογισμικό 2.0.3-beta.105

Μπορείτε να κάνετε λήψη του υλικολογισμικού σε προηγούμενη έκδοση, εάν πιστεύετε ότι η τελευταία ενημέρωση υλικολογισμικού προκαλεί προβλήματα.

Για να κάνετε υποβάθμιση, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα που αναφέρονται στην παραπάνω ενότητα, αλλά αντί να επιλέξετε το πιο πρόσφατο, αναζητήστε το υλικολογισμικό 2.0.3-beta.105 και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο υλικολογισμικό για να το εγκαταστήσετε.

Αλλάξτε τη συσκευή εισόδου

Εάν βλέπετε το σφάλμα ακόμη και μετά την προσαρμογή των ρυθμίσεων υλικολογισμικού, τότε θα πρέπει να ελέγξετε τις συσκευές εισόδου. Ορισμένες συσκευές εισόδου, όπως ένα πληκτρολόγιο ή ένα ποντίκι, δεν είναι συμβατές με το Zen. Επομένως, είτε κάντε check in με την εταιρεία είτε αλλάξτε τη συσκευή εισόδου.

Αλλάξτε την ελαττωματική συσκευή Zen

Εάν παρατηρήσετε το σφάλμα 3002 στο Zen χωρίς να συνδέσετε καμία συσκευή εισόδου ή να χρησιμοποιήσετε δέσμες ενεργειών ή πακέτων παιχνιδιών, τότε η συσκευή είναι ελαττωματική και θα πρέπει να την επιστρέψετε ή να την επισκευάσετε αμέσως.

Πώς να διορθώσετε το απροσδόκητο σφάλμα Final Fantasy XIV που παρουσιάστηκε 6D;