Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Roomba 43;

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Roomba 43;

Ο κωδικός σφάλματος 43 έχει ελαφρώς διαφορετική σημασία σε διαφορετικά μοντέλα ρομπότ Roomba. Στη σειρά Roomba I, ο κωδικός σφάλματος 43 σημαίνει ότι το ρομπότ έχει κολλήσει στο Home Base, ενώ στη σειρά Roomba J, ο κωδικός σφάλματος 43 σημαίνει ότι το ρομπότ ξεκίνησε μια εργασία στη Ζώνη Keep-out.

Αυτό το άρθρο περιγράφει τις αιτίες του κωδικού σφάλματος 43 στη σειρά Roomba I και J και την επιδιόρθωση για την επίλυση του ζητήματος.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το σφάλμα φόρτισης του Roomba 8;

Η αιτία του κωδικού σφάλματος 43 στις σειρές Roomba I και J αναφέρεται παρακάτω:

Αιτία του κωδικού σφάλματος 43 στη σειρά Roomba I

Ο κωδικός σφάλματος 43 εμφανίζεται όταν το ρομπότ της σειράς Roomba I κολλήσει στη δέσμη υπερύθρων (IR) του εικονικού τοίχου ή της Βάσης Home, το ρομπότ σταματά και στρέφει την κίνησή του όταν ανιχνεύει έναν τοίχο, έτσι όταν ανιχνεύει εικονικούς τοίχους γύρω του και βλέπει χωρίς διέξοδο, αρχίζει να εμφανίζει τον κωδικό σφάλματος 43.

Ανάγνωση:  Το καλύτερο VPN που λειτουργεί με το Hulu το 2024

Αιτία του κωδικού σφάλματος 43 στη σειρά Roomba J

Ο κωδικός σφάλματος 43 εμφανίζεται όταν το ρομπότ της σειράς Roomba j αρχίζει να κάνει μια δουλειά σε μια ζώνη Keep-out. Το ρομπότ τοποθετεί μια μικρή ζώνη Keep-out γύρω από την Home Base από προεπιλογή, οπότε κάθε φορά που εισέρχεται στη ζώνη διατήρησης και ξεκινά τον καθαρισμό, εμφανίζει αυτό το σφάλμα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Liftmaster 1-5;

Παρακάτω αναφέραμε τις επιδιορθώσεις για τον κωδικό σφάλματος 43 στη σειρά Roomba I και J:

Ακολουθούν τρεις επιδιορθώσεις για τον κωδικό σφάλματος 43 στη σειρά Roomba I:

Μετακινήστε το ρομπότ Roomba και επανεκκινήστε

Ο κωδικός σφάλματος 43 εμφανίζεται όταν κολλήσει στη δέσμη των εικονικών τοίχων ή κολλήσει στην Αρχική Βάση, επομένως η μετακίνηση του σε νέα θέση και η επανεκκίνηση ενδέχεται να διορθώσει το πρόβλημα.

Προσαρμόστε εικονικούς τοίχους στο σπίτι σας

Εάν έχετε πολλούς εικονικούς τοίχους ο ένας απέναντι στον άλλο, τότε το ρομπότ Roomba θα αντιμετωπίσει προβλήματα στην πλοήγηση, οπότε η προσαρμογή του εικονικού τοίχου στο σπίτι θα σας λύσει το πρόβλημα.

Βεβαιωθείτε ότι το Home Base έχει αρκετό χώρο σε όλες τις πλευρές

Εάν προέκυψε το σφάλμα 43 ενώ το ρομπότ βρισκόταν στο Home Base, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι ακατάστατο και ότι έχει αρκετό χώρο από όλες τις πλευρές.

Ανάγνωση:  Η βάση σύνδεσης Nintendo Switch δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Generac 1505;

Υπάρχει μόνο ένας απλός τρόπος για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 43 στη σειρά Roomba J:

Μετακινήστε το ρομπότ Roomba και επανεκκινήστε

Ο κωδικός σφάλματος 43 στη σειρά Roomba J εμφανίζεται όταν αρχίζει να κάνει μια δουλειά σε μια ζώνη διατήρησης-oy, επομένως ο μόνος τρόπος είναι να μετακινήσετε το ρομπότ σε μια νέα θέση και στη συνέχεια να πατήσετε το κουμπί επανεκκίνησης. Θα διορθώσει το σφάλμα.

Εάν το πρόβλημά σας δεν επιλυθεί, πρέπει να επικοινωνήσετε Υποστήριξη πελατών iRobots.

Διαβάστε επίσης: Επεξήγηση κωδικών σφαλμάτων Traeger