Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα NFS Unbound DirectX;

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα NFS Unbound DirectX;

Το Need For Speed, αλλιώς γνωστό ως NFS, είναι ένα από τα πιο διάσημα franchise παιχνιδιών αγώνων στον κόσμο. Έχουν ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο πολύ καλών παιχνιδιών που ήταν τα αγαπημένα των θαυμαστών για όσο καιρό υπήρχε η σειρά. Ωστόσο, όπως όλα τα άλλα παιχνίδια, το NFS επίσης δεν έχει ανοσία σε τυχαία σφάλματα και δυσλειτουργίες κατά καιρούς.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το σφάλμα NFS Unbound DirectX, τις αιτίες του και τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Το σφάλμα προκαλείται κυρίως λόγω μιας παλαιότερης έκδοσης του DirectX που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, άλλοι συνήθεις λόγοι περιλαμβάνουν:

  • Κατεστραμμένα ή λείπουν αρχεία παιχνιδιού.
  • Ξεπερασμένη ή λείπει η εγκατάσταση του DirectX.
  • Οι προδιαγραφές υπολογιστή δεν πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Cloudflare 1016;

Ακολουθούν επτά διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Ενημέρωση της εγκατάστασης του DirectX

Υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι ο ένοχος είναι πιθανότατα μια παλιά έκδοση του DirectX.

Ανάγνωση:  Το Mac mini αποκτά νέα ζωή με τα τσιπ M2 και M2 Pro. ξεκινά από $599

Τώρα στα Windows 10, το DirectX δεν είναι ακριβώς διαθέσιμο ή χρειάζεται ως αυτόνομη λήψη, καθώς συνοδεύεται από κάθε ενημέρωση. Για να διορθώσετε ή να επανεγκαταστήσετε το DirectX σας, μπορείτε απλώς να απεγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης GPU όπως αναφέρθηκε παραπάνω και να επανεκκινήσετε το μηχάνημά σας.

Επανεκκινήστε το παιχνίδι σας

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να διορθώσετε το πρόβλημα είναι να επανεκκινήσετε το παιχνίδι. Η επανεκκίνηση παιχνιδιών και προγραμμάτων συχνά επιλύει προσωρινά σφάλματα που μπορεί να προκαλέσουν σφάλματα ή προβλήματα συνδεσιμότητας. Μόλις το παιχνίδι σταματήσει τελείως (μπορείτε να το επαληθεύσετε χρησιμοποιώντας το Task Manager), επανεκκινήστε το χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα εκκίνησης Steam και θα λειτουργήσει μια χαρά.

Ελέγξτε τις προδιαγραφές του υπολογιστή σας

Εάν ο υπολογιστής σας δεν πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις για το NFS Unbound, μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε είδους προβλήματα με το παιχνίδι, από αργή απόδοση έως σφάλματα με σφάλματα όπως αυτό. Ελέγξτε το παιχνίδι Σελίδα Steam για μια λίστα ελάχιστων απαιτήσεων για να διασφαλίσετε ότι ο υπολογιστής σας τις πληροί. Εάν όχι, αναβαθμίστε τυχόν αδύναμα στοιχεία και δοκιμάστε ξανά.

Επαλήθευση αρχείων παιχνιδιού

Τα κατεστραμμένα αρχεία παιχνιδιών μπορούν συχνά να οδηγήσουν σε προβλήματα όπως αυτό, όχι μόνο στο Darktide αλλά και σε άλλα παιχνίδια. Ευτυχώς, το Steam έχει μια ενσωματωμένη δυνατότητα που επαληθεύει τα αρχεία του παιχνιδιού σας και επανεγκαθιστά τυχόν αρχεία που μπορεί να καταστραφούν. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Ανάγνωση:  Πώς να βρείτε ηλεκτρικά σημεία φόρτισης κοντά μου στο Ηνωμένο Βασίλειο

Βήμα 1: Μεταβείτε στη βιβλιοθήκη Steam, κάντε δεξί κλικ στο Darktide και επιλέξτε Ιδιότητες.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα

Βήμα 2: Κατευθυνθείτε προς το Τοπικά Αρχεία αυτί.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο Επαλήθευση της ακεραιότητας των τοπικών αρχείων… και αφήστε το Steam να κάνει τη δουλειά του.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα

Τώρα δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το παιχνίδι.

Τι είναι η κατασκοπεία IGMP;

Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης GPU

Τα παλιά προγράμματα οδήγησης GPU μπορούν επίσης να προκαλέσουν αυτό το πρόβλημα. Ενώ θα πρέπει να ενημερώσετε όλα τα προγράμματα οδήγησης, προσέξτε ιδιαίτερα τα προγράμματα οδήγησης οθόνης εάν αντιμετωπίσετε ένα τέτοιο σφάλμα.

Βήμα 1: Κάντε δεξί κλικ Αρχή και επιλέξτε Διαχειριστή της συσκευής από το μενού.

Πώς να διορθώσετε το Σφάλμα DX11 Feature Level 10.0 στο Fortnite;

Βήμα 2: Κάτω από Προσαρμογείς οθόνης, βρείτε το όνομα της κάρτας γραφικών σας, κάντε δεξί κλικ και κάντε κλικ σε Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης.

Πώς να διορθώσετε το Σφάλμα DX11 Feature Level 10.0 στο Fortnite;

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο Αναζητήστε αυτόματα προγράμματα οδήγησης. Στη συνέχεια, τα Windows θα αναζητήσουν αυτόματα και θα κάνουν λήψη των πιο πρόσφατων προγραμμάτων οδήγησης για τη συγκεκριμένη GPU σας.

Πώς να διορθώσετε το Σφάλμα DX11 Feature Level 10.0 στο Fortnite;

Αν και αυτό θα βοηθήσει στην επίλυση του σφάλματος, εάν δεν το κάνει, κάντε κλικ στην Κατάργηση εγκατάστασης συσκευής και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας για να αναγκάσετε τα Windows να εγκαταστήσουν τα απαιτούμενα προγράμματα οδήγησης. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα ενημερώσετε αργότερα.

Εγκαθιδρύω πάλι

Εάν ο έλεγχος των αρχείων του παιχνιδιού δεν λειτούργησε, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να διαγράψετε το παιχνίδι από το Steam και να το εγκαταστήσετε ξανά από την αρχή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αντικαταστήσει την αποθήκευση του παιχνιδιού σας με τη νέα εγκατάσταση, καθώς τα κατεστραμμένα αποθηκευμένα αρχεία μπορούν επίσης να προκαλέσουν αυτό το πρόβλημα.

Ανάγνωση:  Τι σημαίνει «δεν λήφθηκε απόκριση εύρους – t3 time-out»;

Ενημερώστε τον υπολογιστή σας

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας. Η ενημέρωση του υπολογιστή σας, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα ενημερώσει τα προγράμματα οδήγησης και θα διορθώσει τυχόν προβλήματα στη διαδικασία.

Διαβάστε επίσης: Λειτουργεί το Find My iPhone όταν το τηλέφωνο είναι νεκρό;