Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα GE Dish Washer H20;

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα GE Dish Washer H20;

Το πλυντήριο πιάτων είναι μια απαραίτητη συσκευή στις σύγχρονες κουζίνες, παρέχοντας ευκολία και αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό των βρώμικων πιάτων. Ωστόσο, όπως κάθε μηχάνημα, τα πλυντήρια πιάτων μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα από καιρό σε καιρό. Ένα από τα κοινά σφάλματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες πλυντηρίων πιάτων GE είναι το σφάλμα H20. Αυτός ο κωδικός σφάλματος υποδεικνύει πρόβλημα με την παροχή νερού, το οποίο μπορεί να διαταράξει τη λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων.

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε τις αιτίες του σφάλματος GE Dishwasher H20 και μερικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα.

Ποιες είναι οι αιτίες του σφάλματος H2o του πλυντηρίου πιάτων GE;

Παρακάτω αναφέραμε μερικούς πιθανούς λόγους που μπορεί να προκαλούν το σφάλμα GE Dishwasher H2o.

  • Η βαλβίδα παροχής νερού δεν είναι ανοιχτή.
  • Ελαττωματική βαλβίδα εισαγωγής νερού.
  • Το φίλτρο εισόδου νερού είναι βουλωμένο.
  • Χαμηλή πίεση νερού.
  • Εμπόδια μπροστά από τον πλωτηροδιακόπτη.
Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Alexa 701;

Κωδικοί σφάλματος πλυντηρίου πιάτων Bosch

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα;

Εάν αντιμετωπίσετε το σφάλμα GE Dishwasher H2o, έχουμε εξηγήσει μερικούς τρόπους για να σας βοηθήσουμε να διορθώσετε το πρόβλημα.

Ελέγξτε την παροχή νερού

Το σφάλμα H20 εμφανίζεται κυρίως λόγω ανεπαρκούς ή μη παροχής νερού στο πλυντήριο πιάτων. Ξεκινήστε διασφαλίζοντας ότι η βαλβίδα παροχής νερού κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας είναι πλήρως ανοιχτή. Επιπλέον, ελέγξτε για τυχόν τσακίσεις ή εμπόδια στον εύκαμπτο σωλήνα παροχής νερού. Ισιώστε τυχόν τσακίσεις και αφαιρέστε τυχόν εμπόδια που μπορεί να εμποδίσουν τη ροή του νερού.

Ελέγξτε τη βαλβίδα εισαγωγής νερού

Μια ελαττωματική βαλβίδα εισαγωγής νερού μπορεί να εμποδίσει την είσοδο νερού στο πλυντήριο πιάτων, προκαλώντας το σφάλμα H20. Εντοπίστε τη βαλβίδα πίσω από την πλάκα κλωτσιού στο κάτω μέρος του πλυντηρίου πιάτων. Χρησιμοποιώντας ένα πολύμετρο, ελέγξτε τη βαλβίδα για συνέχεια. Εάν αποτύχει στη δοκιμή συνέχειας, πρέπει να αντικαταστήσετε τη βαλβίδα εισαγωγής νερού.

4 γρήγοροι τρόποι για να ξεθολώσετε το Course Hero

Καθαρίστε το φίλτρο εισόδου νερού

Ένα βουλωμένο φίλτρο εισόδου νερού μπορεί να εμποδίσει τη ροή του νερού και να προκαλέσει το σφάλμα H20. Εντοπίστε το φίλτρο μέσα στο πλυντήριο πιάτων, συνήθως στη βάση της μπανιέρας, και αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα ή ιζήματα. Ξεπλύνετε το φίλτρο κάτω από τρεχούμενο νερό για να αφαιρέσετε τυχόν επίμονα υπολείμματα.

Ανάγνωση:  Apple Watch Nightstand Mode: Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη χρήσιμη λειτουργία

Εξετάστε την πίεση του νερού

Η ανεπαρκής πίεση νερού μπορεί επίσης να προκαλέσει το σφάλμα H20. Βεβαιωθείτε ότι η πίεση του νερού στο σπίτι σας είναι εντός του συνιστώμενου εύρους. Η ανεπαρκής πίεση μπορεί να απαιτεί τη βοήθεια ενός υδραυλικού για την αντιμετώπιση τυχόν υποκείμενων προβλημάτων υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Πώς να κάνετε έναν έλεγχο υγείας της κάρτας SD Sandisk;

Ελέγξτε τον πλωτηροδιακόπτη του πλυντηρίου πιάτων

Ο πλωτηροδιακόπτης, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της μπανιέρας του πλυντηρίου πιάτων, παρακολουθεί τη στάθμη του νερού. Εάν ο διακόπτης είναι κολλημένος ή δυσλειτουργεί, μπορεί να αποτρέψει το γέμισμα του πλυντηρίου πιάτων με νερό, με αποτέλεσμα το σφάλμα H20. Επιθεωρήστε τον πλωτηροδιακόπτη για τυχόν εμπόδια ή ζημιές. Καθαρίστε απαλά ή αντικαταστήστε τον διακόπτη εάν χρειάζεται.

Επαναφέρετε το πλυντήριο πιάτων

Μια απλή επαναφορά μπορεί μερικές φορές να επιλύσει μικρές ηλεκτρονικές δυσλειτουργίες που προκαλούν το σφάλμα H20. Απενεργοποιήστε το πλυντήριο πιάτων, αποσυνδέστε το από την πηγή ρεύματος και αφήστε το αποσυνδεδεμένο για λίγα λεπτά. Επανασυνδέστε το ρεύμα και ενεργοποιήστε το πλυντήριο πιάτων.

Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου πιάτων Bosch e24: 5 Διορθώσεις