Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Dell Monitor: Δεν υπάρχει σήμα DP από τη συσκευή σας;

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Dell Monitor: Δεν υπάρχει σήμα DP από τη συσκευή σας;

Μπορεί να συμβεί η οθόνη της Dell να μην συνδεθεί ή να μην εντοπίσει τη θύρα DisplayPort και να αναβοσβήνει μπροστά σας το ακόλουθο σφάλμα — Χωρίς σήμα DisplayPort.

Εάν συμβαίνει αυτό, τότε μην ανησυχείτε, καθώς είμαστε εδώ με 7 επιδιορθώσεις που μπορείτε να προσπαθήσετε να επιλύσετε το πρόβλημα.

Κανένα σφάλμα σήματος DP δεν μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες, όπως κατεστραμμένο καλώδιο, μη συμβατή κάρτα γραφικών ή κάποιο κακόβουλο λογισμικό στο σύστημα.

Προσπαθήστε να αποσυνδέσετε και, στη συνέχεια, επανασυνδέστε το καλώδιο DisplayPort

Μερικές φορές το καλώδιο μπορεί να μην είναι σωστά συνδεδεμένο στο DisplayPort. Επίσης, η βρωμιά και η σκόνη μπορεί να προκαλέσουν απώλεια ή παρεμβολές στη σύνδεση. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η θύρα είναι καθαρή και χωρίς σκόνη.

Εάν είναι βρώμικο, δοκιμάστε να το καθαρίσετε με πεπιεσμένο αέρα. Εκτός από αυτό, βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο είναι καλά συνδεδεμένο στον προσαρμογέα DisplayPort.

Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης οθόνης Dell

Μερικές φορές, τα παλιά προγράμματα οδήγησης προκαλούν προβλήματα στη λειτουργία. Επομένως, είναι καλύτερο να συνεχίσετε να ενημερώνετε τα προγράμματα οδήγησης μόλις τα κυκλοφορήσει η εταιρεία. Επισκέψου το επίσημη ιστοσελίδα της Dell και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον σειριακό αριθμό και το όνομα της οθόνης για λήψη του πιο πρόσφατου προγράμματος οδήγησης.

Ανάγνωση:  Η Casio λανσάρει το πρώτο έξυπνο ρολόι G-Shock με WearOS

Τι είναι το κλειδί BIOS της Dell;

Επανεκκινήστε τις συσκευές

Συνήθως η επανεκκίνηση του υπολογιστή διορθώνει ορισμένα μικρά σφάλματα. Αυτή θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή σε περίπτωση οποιασδήποτε μικρής δυσλειτουργίας με το σύστημα. Μπορείτε επίσης να αποσυνδέσετε την οθόνη και να περιμένετε μερικά λεπτά πριν τη συνδέσετε ξανά.

Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών

Ακολουθούν τα βήματα για την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης γραφικών:

Βήμα 1: Μεταβείτε στη γραμμή αναζήτησης και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε Διαχείριση Συσκευών. Ή, μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ Αρχή και επιλέξτε Διαχειριστή της συσκευής από το μενού.

Βήμα 2: Κάτω από Προσαρμογείς οθόνης, βρείτε το όνομα της κάρτας γραφικών σας, κάντε δεξί κλικ πάνω της και κάντε κλικ σε Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης.

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο Αναζητήστε αυτόματα προγράμματα οδήγησης. Στη συνέχεια, τα Windows θα αναζητήσουν αυτόματα και θα κάνουν λήψη των πιο πρόσφατων προγραμμάτων οδήγησης για τη συγκεκριμένη GPU σας.

Πώς να εξαγάγετε υπερσύνδεσμο από PDF χρησιμοποιώντας το iTextsharp;

Επαναφέρετε την ενημέρωση

Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι η τελευταία ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης δεν λειτουργεί σωστά, μπορείτε πάντα να επαναφέρετε την ενημέρωση στην προηγούμενη.

Ανοιξε το Διαχειριστή της συσκευής και στη συνέχεια αναζητήστε το πρόγραμμα οδήγησης της κάρτας γραφικών σας κάτω από το Προσαρμογείς οθόνης επιλογή. Κοιτάξτε το προηγούμενο βήμα όπου δημοσιεύσαμε το στιγμιότυπο οθόνης.

Ανάγνωση:  Φορτιστές σαντιγί: Ενισχύοντας τα επιδόρπια σας

Τώρα, κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα οδήγησης και μετά μεταβείτε στο Ιδιότητες > Πρόγραμμα οδήγησης > Επαναφορά προγράμματος οδήγησης.

Ελέγξτε την πηγή εισόδου

Αυτό ισχύει για μια κατάσταση όπου η οθόνη έχει περισσότερες από μία θύρες DisplayPort. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τη σωστή ενεργή πηγή εισόδου στο DisplayPort.

Εάν όλα τα παραπάνω αποτύχουν, τότε επικοινωνήστε Υποστήριξη πελατών της Dell είναι η τελευταία σου επιλογή. Μεταβείτε στο Google και, στη συνέχεια, αναζητήστε την υποστήριξη της Dell στην αντίστοιχη χώρα σας. Παρέχουμε έναν σύνδεσμο για την Dell India.

Πώς να εξαγάγετε συγκεκριμένο κείμενο ανά χρώμα χρησιμοποιώντας το iTextsharp;