Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Alexa 701;

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Alexa 701;

Η Alexa είναι μια φωνητική υπηρεσία που βασίζεται στο cloud της Amazon. Είναι σε θέση να εκτελεί πληθώρα εργασιών όπως η φωνητική αλληλεπίδραση, η αναπαραγωγή, η ανίχνευση στο διαδίκτυο και η παροχή σχετικών πληροφοριών στον χρήστη και ο έλεγχος έξυπνων συσκευών, μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, όπως όλες οι συσκευές, η Alexa δεν είναι απαλλαγμένη από σφάλματα. Οι άνθρωποι ανέφεραν ότι είδαν το σφάλμα 701 στις συσκευές Alexa τους.

Σε αυτό το άρθρο, συζητάμε πώς μπορείτε να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 701 στην Alexa.

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο

Θα πρέπει να ξεκινήσετε ελέγχοντας τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Είτε επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου σας είτε χρησιμοποιήστε οποιονδήποτε ιστότοπο τρίτου μέρους για να ελέγξετε την ταχύτητά σας στο Διαδίκτυο.

Εάν υπάρχει διακοπή δικτύου στην περιοχή σας, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να το περιμένετε και μετά να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την Alexa.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Η λειτουργία δεν ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί”;

Ελέγξτε τον δρομολογητή WiFi

Εάν το Διαδίκτυό σας είναι σε λειτουργία και η Alexa εξακολουθεί να μην λειτουργεί, τότε θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στον δρομολογητή. Ελέγξτε ότι τα καλώδια είναι καλά στερεωμένα και ότι ο δρομολογητής είναι σε καλή κατάσταση.

Ανάγνωση:  Ψηφιακή αρχειοθέτηση και συμμόρφωση – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Μπορείτε να δοκιμάσετε να ενεργοποιήσετε τον δρομολογητή εάν πιστεύετε ότι ο δρομολογητής δεν λειτουργεί σωστά. Απλώς αποσυνδέστε το δρομολογητή από την κύρια πηγή τροφοδοσίας και περιμένετε λίγα λεπτά πριν τον επανασυνδέσετε. Μετά από αυτό, ξεκινήστε το δρομολογητή και περιμένετε να σταθεροποιηθεί. Τώρα, θα πρέπει να λειτουργεί καλά, και η Alexa θα πρέπει να είναι επίσης.

Επίσης, φροντίστε να ενημερώσετε το υλικολογισμικό.

Πρόβλημα με την ίδια την Alexa

Στη συνέχεια, εστιάστε την προσοχή σας στη συσκευή Alexa. Εάν το Διαδίκτυο και ο δρομολογητής σας λειτουργούν κανονικά, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην λειτουργεί η συσκευή Alexa.

Δοκιμάστε να το συνδέσετε σε κάποιο άλλο δίκτυο και αν δεν συνδέεται, τότε είναι ώρα να αλλάξετε την Alexa ή να το στείλετε στο συνεργείο επισκευής. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να επαναφέρετε πρώτα την Alexa στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές της ρυθμίσεις. Ωστόσο, όλα τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις παραμέτρων θα χαθούν στη διαδικασία.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο δρομολογητής και η Alexa βρίσκονται εντός εμβέλειας μεταξύ τους. Εάν τα κρατήσετε πολύ μακριά, τότε θα υπάρξουν προβλήματα συνδεσιμότητας.

Πώς να διορθώσετε το μοιραίο σφάλμα Halo MCC;

Ελέγξτε για ενημερώσεις υλικολογισμικού

Οι εταιρείες κυκλοφορούν τακτικές ενημερώσεις για τις συσκευές. Αυτές οι ενημερώσεις συνήθως διορθώνουν σφάλματα και διορθώνουν τα κενά ασφαλείας. Έτσι, εάν η συσκευή σας Alexa δεν έχει ενημερωθεί για λίγο, πρώτα, αναζητήστε τις ενημερώσεις.

Ανάγνωση:  Πώς να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία για να βελτιώσετε το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού σας

Υπερφόρτωση δικτύου

Μερικές φορές, υπάρχουν πολλές συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυό σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία ορισμένων συσκευών, ειδικά εάν οι άλλες συσκευές χρησιμοποιούν εφαρμογές υψηλής έντασης δεδομένων, όπως ροή ή παιχνίδια. Έτσι, μειώστε την υπερφόρτωση του δικτύου σας και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να συνδέσετε ξανά το Alexa.

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, τότε είναι καιρός να επικοινωνήσετε Υποστήριξη πελατών της Amazon για περαιτέρω βοήθεια.

Ελπίζουμε ότι ακολουθώντας τα βήματα, θα έχετε διορθώσει με επιτυχία το σφάλμα 701 της Alexa. Δείτε περισσότερες τέτοιες επιδιορθώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα στον ιστότοπό μας.

Γιατί η Alexa έχει κόκκινο δαχτυλίδι; 5 Διορθώσεις