Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 9 του ρομπότ Shark;

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 9 του ρομπότ Shark;

Οι σκούπες ρομπότ Shark είναι δημοφιλείς για τις αποτελεσματικές τους δυνατότητες καθαρισμού και τις προηγμένες λειτουργίες τους. Ωστόσο, όπως κάθε ηλεκτρονική συσκευή, μπορεί να αντιμετωπίσουν περιστασιακά σφάλματα που μπορεί να διαταράξουν την απόδοσή τους. Ένα τέτοιο σφάλμα είναι το σφάλμα 9, ένα κοινό πρόβλημα που μπορεί να διορθωθεί εύκολα.

Το σφάλμα 9 συνήθως υποδεικνύει πρόβλημα με το ρολό της βούρτσας ή τον κινητήρα της κύριας βούρτσας, με αποτέλεσμα το ρομπότ να σταματήσει να λειτουργεί σωστά.

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε τις αιτίες του σφάλματος 9 του Shark Robot και μερικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα.

Ποιες είναι οι αιτίες του σφάλματος Shark Robot 9;

Παρακάτω συζητήσαμε μερικούς λόγους που μπορεί να προκαλούν το σφάλμα Shark Robot 9.

 • Ο κάδος απορριμμάτων είναι γεμάτος.
 • Κάτι έχει κολλήσει στους τροχούς του ρομπότ.
 • Οι αισθητήρες χρειάζονται καθαρισμό.
 • Το ρομπότ χρειάζεται έναν κύκλο ισχύος.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Shark Robot 2;

Ανάγνωση:  Τροποποίηση της φορολογικής σας δήλωσης με TurboTax

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα;

Εάν αντιμετωπίσετε το σφάλμα Shark Robot 9, έχουμε εξηγήσει μερικούς τρόπους για να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε το σφάλμα.

Ελέγξτε τον κάδο απορριμμάτων

Πολλοί χρήστες ρομπότ Shark έχουν επιλύσει αυτό το σφάλμα αδειάζοντας τον κάδο απορριμμάτων. Ο κάδος απορριμμάτων βρίσκεται στη βάση φόρτισης του ρομπότ Shark. Για να αδειάσετε τον κάδο απορριμμάτων, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Βάλτε το ρομπότ στο Σταθμός ανεφοδιασμού.
 • Πάτα το ΚΑΘΑΡΗ κουμπί στο ρομπότ.
 • Αδειάστε τον αφαιρούμενο κάδο απορριμμάτων.
 • Βγάλτε το ρομπότ από το σταθμό φόρτισης και δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε ξανά.

Ελέγξτε για εμπόδια και Καθαρίστε τους τροχούς

Εάν η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Shark εξακολουθεί να εμφανίζει το σφάλμα 9, ακόμη και μετά τον καθαρισμό του κάδου απορριμμάτων, θα πρέπει να ελέγξετε για τυχόν αντικείμενα που εμποδίζουν τις βούρτσες να κινούνται ελεύθερα. Ψάξτε για μεγάλα και μικρά εμπόδια και αφαιρέστε τα ένα προς ένα. Ξεκινήστε μετακινώντας μεγάλα αντικείμενα όπως καρέκλες ή τραπέζια από το δρόμο του ρομπότ.

Επιπλέον, αναποδογυρίστε τους τροχούς και καθαρίστε τους για να αφαιρέσετε τυχόν τρίχες ή βρωμιά. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε τον μπροστινό τροχό και να καθαρίσετε τυχόν παγιδευμένα υπολείμματα. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης ή παρακολουθήστε ένα εκπαιδευτικό βίντεο για να βεβαιωθείτε ότι το κάνετε σωστά πριν εκτελέσετε αυτά τα βήματα.

Ανάγνωση:  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Popplet – Ένα γρήγορο σεμινάριο για αρχάριους
Πηγή: Shark

Το 5G UC δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Καθαρίστε τους αισθητήρες

Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Shark διαθέτει αισθητήρες που το βοηθούν να πλοηγείται αποτελεσματικά και να καθαρίζει το σπίτι σας. Ανάλογα με το μοντέλο σας, αυτοί οι αισθητήρες μπορούν να βρεθούν κοντά στη βάση φόρτισης και στο ίδιο το ρομπότ. Για να καθαρίσετε τους αισθητήρες, απενεργοποιήστε πρώτα την ηλεκτρική σκούπα ρομπότ. Στη συνέχεια, σκουπίστε τα απαλά με μια μπατονέτα ή ένα μαλακό πανί. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης για πιο συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον εντοπισμό και τον καθαρισμό των αισθητήρων.

Κύκλος ισχύος του ρομπότ

Αφού καθαρίσετε όλα τα εξαρτήματα της ηλεκτρικής σκούπας ρομπότ Shark, το σφάλμα 9 θα πρέπει να εξαφανιστεί. Ωστόσο, εάν το σφάλμα επιμένει, ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσετε την ηλεκτρική σκούπα ρομπότ σας.

Το Power cycling είναι μια απλή μέθοδος για την επίλυση προβλημάτων σε έξυπνες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών σκουπών ρομπότ. Περιλαμβάνει τον πλήρη τερματισμό της ηλεκτρικής σκούπας του ρομπότ και στη συνέχεια την επανενεργοποίησή του, όπως και την επανεκκίνηση. Για να ενεργοποιήσετε το ρομπότ σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Γυρίστε το ρομπότ Shark ανάποδα.
 • Βρείτε το διακόπτη λειτουργίας.
 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Διακόπτης ρεύματος για 2-3 δευτερόλεπτα.
 • Περιμένετε να κλείσει τελείως το ρομπότ.
 • Περιμένετε τουλάχιστον 1-2 λεπτά.
 • Συνδέστε το ρομπότ στη βάση φόρτισης ή στο φορτιστή.
 • Αφήστε το ρομπότ να παραμείνει στον φορτιστή για 3-5 λεπτά.
 • Αποσυνδέστε το φορτιστή και εκτελέστε μια δοκιμή για να ελέγξετε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.
Ανάγνωση:  Είναι το Google Pixel 7 αδιάβροχο;

Κωδικός σφάλματος Wyze 90: Γρήγορη επιδιόρθωση

Επαναφέρετε το ρομπότ

Εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν λειτουργεί για εσάς, η επαναφορά του ρομπότ στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι η τελευταία σας λύση. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Shark χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Shark ION.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Shark ION στην κινητή συσκευή σας.
 • μεταβείτε στο Ρυθμίσεις μενού.
 • Πλοηγηθείτε στο Εργοστασιακή επανεκκίνηση και αγγίξτε το.
 • Επιλέγω Επιλέγω.
 • Επιβεβαιώστε την επιλογή σας πατώντας Επιβεβαιώνω.
 • Θα ξεκινήσει η διαδικασία επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Θα χρειαστούν περίπου τρία έως πέντε λεπτά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επαναφοράς.

Πηγή: Shark

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη του Shark

Εάν ακόμη και η επαναφορά δεν επιλύσει το πρόβλημα, τότε συνιστάται να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Shark για βοήθεια στην επίλυση του προβλήματος. Η ομάδα υποστήριξης είναι έμπειρη και μπορεί να διαγνώσει με ακρίβεια το συγκεκριμένο πρόβλημα με την ηλεκτρική σκούπα ρομπότ σας. Ανάλογα με την κάλυψη της εγγύησης ή τη σοβαρότητα του προβλήματος, θα προσφέρουν επιλογές επισκευής ή αντικατάστασης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Είναι το Typeerror συντακτικό σφάλμα;