Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα φόρτισης Roomba 1;

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα φόρτισης Roomba 1;

Η εταιρεία iRobot είναι μια αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας που σχεδιάζει και κατασκευάζει ρομπότ για καταναλωτές. Η εταιρεία iRobots ιδρύθηκε από τρία μέλη του Εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης του MIT, τα οποία σχεδίασαν ρομπότ για εξερεύνηση του διαστήματος και στρατιωτική άμυνα.

Ο κωδικός σφάλματος φόρτισης Roomba 1 είναι ο κωδικός σφάλματος, που σημαίνει ότι η μπαταρία δεν είναι συνδεδεμένη στην ηλεκτρική σκούπα Roomba.

Αυτό το άρθρο περιγράφει τις αιτίες του κωδικού σφάλματος Roomba 1 και μερικούς εύκολους και απλούς τρόπους για να το διορθώσετε.

Όταν εμφανίζεται ο κωδικός σφάλματος 1 στο μοντέλο Roomba, ο φωτεινός δακτύλιος θα ανάψει κόκκινο γύρω από το κουμπί καθαρισμού και θα εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος. Οι πιο συνηθισμένες αιτίες για τον κωδικό σφάλματος Roomba 1 είναι:

  • Η μπαταρία δεν έχει τοποθετηθεί.
  • Η μπαταρία είναι χαλαρή.
  • Οι ακροδέκτες της μπαταρίας είναι σκουριασμένοι.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Roomba 43;

Ακολουθούν τρεις επιδιορθώσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν να επιλύσετε τον κωδικό σφάλματος Roomba 8:

Ελέγξτε ότι η μπαταρία είναι τοποθετημένη

Εάν αγοράσατε το ρομπότ Roomba και το παραλάβατε πρόσφατα, τότε είναι πιθανό η μπαταρία να μην έχει τοποθετηθεί στο ρομπότ, επομένως αφαιρέστε το πίσω πλαίσιο και ελέγξτε εάν η μπαταρία είναι τοποθετημένη. εάν δεν υπάρχει στο ρομπότ, τότε εγκαταστήστε την γνήσια μπαταρία iRobot που πρέπει να συνοδεύει το ρομπότ όταν την αγοράσατε.

Ανάγνωση:  Twitter Spaces: Πώς να το χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά για να αναπτύξετε την επωνυμία σας

Τοποθετήστε λίγο γέμισμα στη θήκη μπαταριών Roomba

Το ρομπότ Roomba ενδέχεται να εμφανίζει τον κωδικό σφάλματος 1 επειδή η μπαταρία δεν έχει τοποθετηθεί σωστά και μπορεί να είναι χαλαρή, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κυματοειδές χαρτί στο κάτω μέρος ή στο πλάι της θήκης της μπαταρίας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διορθώσετε το πρόβλημα της χαλαρής μπαταρίας:

  • Αφαιρέστε το κάτω κάλυμμα του ρομπότ Roomba αφαιρώντας τη βίδα στο πίσω πλαίσιο.
  • Ελέγξτε εάν η μπαταρία έχει τοποθετηθεί σωστά. αν όχι, βάλτε κυματοειδές χαρτί είτε στο πλάι είτε στο κάτω μέρος για να χωράει τέλεια η μπαταρία. Η μπαταρία δεν πρέπει να κινείται ή να κουνιέται στο διαμέρισμα.
  • Επανατοποθετήστε το κάτω κάλυμμα του ρομπότ και, στη συνέχεια, φορτίστε το.

Καθαρίστε τους ακροδέκτες της μπαταρίας Roomba

Μερικές φορές οι ακροδέκτες της μπαταρίας του ρομπότ Roomba σκουριάζουν ή συσσωρεύουν σκόνη και άνθρακα, επομένως ο καθαρισμός των ακροδεκτών της μπαταρίας του ρομπότ Roomba μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα που δεν έχει συνδεθεί η μπαταρία. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να καθαρίσετε τους ακροδέκτες της μπαταρίας:

  • Αφαιρέστε το κάτω κάλυμμα του ρομπότ Roomba αφαιρώντας τη βίδα στο πίσω πλαίσιο.
  • Βεβαιωθείτε ότι οι ετικέτες της μπαταρίας έχουν αφαιρεθεί, κάτι που μπορεί να προκαλεί εμπόδια και εάν έχει ήδη αφαιρεθεί, χρησιμοποιήστε μια γόμα για να καθαρίσετε τους ακροδέκτες της μπαταρίας.
  • Τώρα καθαρίστε και τις επαφές του ρομπότ και μετά τοποθετήστε ξανά την μπαταρία μέσα.
  • Κλείστε το πίσω πλαίσιο και βάλτε το σε φόρτιση.
Ανάγνωση:  Πώς μπορώ να δεχτώ πληρωμές με πιστωτική κάρτα: Ένας απλοποιημένος οδηγός για επιχειρήσεις

Εάν το πρόβλημά σας δεν επιλυθεί, επικοινωνήστε Υποστήριξη πελατών iRobots.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το σφάλμα CANbus;