Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα συγχρονισμού iCloud είναι κολλημένο;

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα συγχρονισμού iCloud είναι κολλημένο;

Η Apple κατασκευάζει εξαιρετικό υλικό, αλλά είναι η συνεκτική εμπειρία λογισμικού που κάνει τα προϊόντα της πραγματικά ευχάριστα στη χρήση. Τούτου λεχθέντος, όσο καλό κι αν είναι το λογισμικό της Apple, δεν είναι απρόσβλητο από τυχαία σφάλματα και δυσλειτουργίες κατά καιρούς.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για προβλήματα συγχρονισμού του iCloud, τις αιτίες τους και τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να δείτε αυτό το σφάλμα να εμφανίζεται κατά τους συγχρονισμούς iCloud. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς λόγους περιλαμβάνουν:

 • Ζητήματα συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο.
 • Ζητήματα με τη σύνδεση στο iCloud.
 • Οι υπηρεσίες της Apple ενδέχεται να είναι εκτός λειτουργίας.
 • Ενεργό VPN ή Τείχος προστασίας.
 • Ξεπερασμένο λογισμικό τηλεφώνου.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ξεκλειδώσετε τον λογαριασμό σας στο iCloud;

Ακολουθούν επτά διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Επανεκκινήστε το iPhone σας

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να επανεκκινήσετε το iPhone σας για να δείτε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημα. Η επανεκκίνηση της συσκευής σας μπορεί να λύσει πολλά φαινομενικά τυχαία προβλήματα που θα ήταν δύσκολο να εντοπιστούν.

Ανάγνωση:  Κορυφαίες 7 επιτοίχιες κατασκευές υπολογιστών

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο

Χρειάζεστε μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο για να έχετε πρόσβαση στο χώρο αποθήκευσης iCloud. Ελέγξτε εάν η συσκευή σας έχει ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εάν είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο WiFi, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή ισχύ και ταχύτητα σήματος. Εάν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή κάλυψη δικτύου και ότι είναι όντως ενεργοποιημένη.

Ελέγξτε την κατάσταση του διακομιστή της Apple

Ένας άλλος αρκετά δημοφιλής λόγος για το σφάλμα είναι μια διακοπή διακομιστή στο τέλος της Apple. Ακόμα κι αν οι διακομιστές είναι ζωντανοί, η υψηλή επισκεψιμότητα, όπως όταν ανοίγουν οι προπαραγγελίες για ένα νέο iPhone, μπορεί να προκαλέσει τέτοια σφάλματα. Ελεγχος Ιστότοπος κατάστασης υπηρεσίας της Apple για τυχόν προβλήματα και δοκιμάστε ξανά αργότερα για να δείτε εάν αυτό βοηθά.

Αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά στο Apple Cloud

Αυτό είναι ένα τραβηγμένο πλάνο, αλλά μερικές φορές η αποσύνδεση και η ξανά σύνδεση στο Apple Cloud σας μπορεί να διορθώσει προβλήματα με το συγχρονισμό iCloud.

Γιατί δεν λειτουργεί το hotspot του iPhone μου; 12 διορθώσεις
 • Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του iPhone και μεταβείτε στο iCloud.
 • Παρακέντηση Αποσύνδεση.
 • Το iCloud θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να διατηρήσετε τις σημειώσεις σας, τα δεδομένα Safari και άλλες πληροφορίες στο τηλέφωνό σας. Παρακέντηση Διαγραφή από το iPhone μου.

Τώρα, περιμένετε λίγο πριν επανεκκινήσετε το iPhone σας. Μόλις τελειώσετε, συνδεθείτε ξανά στο iCloud και δοκιμάστε τον συγχρονισμό.

Ανάγνωση:  Ανακοινώθηκαν το Apple iMac 24 ιντσών και το iPad Pro 2024

Ενημερώστε το iPhone σας

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα συγχρονισμού, το πιθανότερο είναι ότι η Apple έχει ήδη κυκλοφορήσει μια ενημέρωση κώδικα για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Γιατί το iMessage δεν λειτουργεί; | Candid.Τεχνολογία
 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και πατήστε Γενικός.
 • Πατήστε Αναβάθμιση λογισμικού.
 • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη διαθέσιμη ενημέρωση. Εάν όχι, ενημερώστε αμέσως τη συσκευή σας.

Μετά την ενημέρωση, δοκιμάστε ξανά τον συγχρονισμό του iCloud και το σφάλμα θα πρέπει να διορθωθεί.

Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του iPhone ή του iPad και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου.

 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο Γενικός.
 • Πατήστε Επαναφορά.
 • Θα βρείτε ένα Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου κουμπί εκεί. Πατήστε πάνω του για να επαναφέρετε τη στοίβα του δικτύου σας.

Επαναφέρετε το iPhone σας

Τέλος, εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το iPhone σας για να ελέγξετε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημα συγχρονισμού.

Κάθε χρόνο από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone το 2008, η Apple κυκλοφορεί μια νέα επανάληψη της συσκευής με τις πιο πρόσφατες να είναι τα iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max. Εάν σκοπεύετε να μεταβείτε σε μια νεότερη έκδοση του iPhone και σκοπεύετε να πουλήσετε ή να ανταλλάξετε το παλιό σας iPhone, είναι λογικό να διαγράψετε όλα τα δεδομένα και να επαναφέρετε τη συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αυτό όχι μόνο διασφαλίζει ότι κανένα από τα δεδομένα σας δεν θα μπει στα χέρια κάποιου άλλου, αλλά και δίνει στη συσκευή μια πιο φρέσκια εμφάνιση εάν σκοπεύετε να πουλήσετε. Προτού προχωρήσετε και επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του iPhone σας, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του μέσω iTunes ή iCloud, ώστε να μπορείτε να το επαναφέρετε στη νέα συσκευή. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει έναν απλό οδηγό για να σας βοηθήσουμε να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του iPhone σας σε τρία απλά βήματα. Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το iPad σας σε λειτουργία Split Screen; Πώς να επαναφέρετε εργοστασιακά ένα iPhone; Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του iPhone σας. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Γενικά. Στην επόμενη σελίδα, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος και πατήστε Επαναφορά. Στην επόμενη σελίδα, πατήστε στη δεύτερη επιλογή από το επάνω μέρος Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Μόλις ολοκληρωθεί η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του iPhone, θα γίνει επανεκκίνηση από την οθόνη Hello. Σημειώστε ότι εάν δεν θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας και θέλετε απλώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις της συσκευής, μπορείτε να το κάνετε πατώντας στο Reset All Settings, το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω από την επιλογή Erase All Content and Settings. Εκτός από τα προαναφερθέντα, οι χρήστες μπορούν επίσης να επαναφέρουν μεμονωμένα τις ρυθμίσεις δικτύου, το λεξικό πληκτρολογίου, τη διάταξη της αρχικής οθόνης και τις ρυθμίσεις τοποθεσίας και απορρήτου πατώντας στις άλλες επιλογές στην ίδια οθόνη. Διαβάστε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το WiFi και το Bluetooth στο iPhone;
 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και πατήστε Γενικός.
 • Στην επόμενη σελίδα, κάντε κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω και πατήστε Επαναφορά.
 • Στην επόμενη σελίδα, πατήστε στη δεύτερη επιλογή από την κορυφή Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων.

Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα στο macOS, ακολουθούν μερικές επιδιορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Κάντε επανεκκίνηση του Mac σας

Η επανεκκίνηση του Mac σας θα πρέπει να διορθώσει τυχόν δυσλειτουργίες λογισμικού ή προβλήματα συνδεσιμότητας με το λειτουργικό σύστημα που ενδέχεται να προκαλέσουν τον συγχρονισμό του iCloud να μην λειτουργεί όπως αναμένεται. Εναλλακτικά, είναι επίσης καλή ιδέα να ελέγξετε τη συνδεσιμότητα δικτύου και να επανεκκινήσετε τον δρομολογητή σας, καθώς και για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα συνδεσιμότητας που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

Ανάγνωση:  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Reddit για να αναπτύξετε μια επιχείρηση

Αναγκαστική διακοπή της διαδικασίας συγχρονισμού iCloud

Η αναγκαστική διακοπή της διαδικασίας συγχρονισμού iCloud και η επανεκκίνηση του macOS μπορεί επίσης να επιλύσει το πρόβλημα. Απλώς ανοίξτε το Activity Monitor, αναζητήστε πουλί και αναγκαστικά σταματήσει τη διαδικασία. Το MacOS θα το επανεκκινήσει αυτόματα μετά από λίγο και ο συγχρονισμός σας θα πρέπει να λειτουργεί ξανά.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το ιδιωτικό ρελέ iCloud; Είναι καλύτερο από ένα VPN;