Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα επαναλαμβανόμενης εμπλοκής χαρτιού του Epson 8550;

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα επαναλαμβανόμενης εμπλοκής χαρτιού του Epson 8550;

Κατά την εκτύπωση από τον Epson 8550, μπορείτε να δείτε ένα επαναλαμβανόμενο σφάλμα εμπλοκής χαρτιού ακόμα κι αν δεν υπάρχει χαρτί μέσα στον εκτυπωτή. Φαίνεται περίεργο πώς μπορεί να εμφανιστεί ένα τέτοιο πρόβλημα.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για έξι τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα επαναλαμβανόμενης εμπλοκής χαρτιού του Epson 8550.

Αποσυνδέστε τον εκτυπωτή

Αυτή πρέπει να είναι η πρώτη σας διόρθωση. Αποσυνδέστε τον εκτυπωτή από την κύρια πρίζα και μετά αφήστε τον να ξεκουραστεί για λίγο. Μετά από αυτό, συνδέστε ξανά τον εκτυπωτή και δοκιμάστε ξανά. Αυτό θα πρέπει να διορθώσει το σφάλμα.

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 0x97 της Epson;

Αφαιρέστε όλα τα δοχεία μελάνης και στη συνέχεια τοποθετήστε τα ξανά

Μπορείτε να αφαιρέσετε όλα τα δοχεία μελανιού από τον εκτυπωτή και στη συνέχεια να τα τοποθετήσετε ένα-ένα. Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι κάνοντας αυτό το απλό βήμα, μπόρεσαν να λύσουν το σφάλμα.

Μετακινήστε το φορείο προς τα αριστερά και μετά επαναφέρετέ το στην αρχική του θέση. Εκτελέστε αυτήν την τεχνική μερικές φορές.

Ανάγνωση:  Πώς να ξεκινήσετε να παίζετε Dungeons and Dragons

Ελέγξτε τον εκτυπωτή για χαρτί

Είναι εύκολο να ξεχάσετε ότι υπάρχει πράγματι εμπλοκή χαρτιού στον Epson 8550. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι δεν έχει κολλήσει χαρτί στον εκτυπωτή.

Ανακινήστε τον εκτυπωτή για να αποκολληθούν τυχόν μικρά κομμάτια χαρτιού ή κάποιο κολλώδες χαρτί που μπορεί να έχει κολλήσει. Ακόμη και ένα μικρό κομμάτι χαρτιού μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία του εκτυπωτή. Μπορείτε να περάσετε χειροκίνητα ένα παχύ φύλλο χαρτιού μέσα από τον εκτυπωτή για να ελέγξετε ότι περνάει ομαλά.

Το πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή δεν είναι διαθέσιμο: 5 Διορθώσεις

Ελέγξτε τους αισθητήρες του εκτυπωτή

Μερικές φορές, ελαττωματικοί αισθητήρες προκαλούν επίσης αυτά τα σφάλματα. Επίσης, εάν υπάρχει βρωμιά στους αισθητήρες, μπορεί επίσης να ζητήσει από τον εκτυπωτή να εμφανίσει το σφάλμα.

Θα πρέπει να σκουπίσετε τους αισθητήρες με ένα υγρό χαρτομάντιλο ή χαρτί καθαρισμού φακών.

Επιθεωρήστε τη λωρίδα κωδικοποιητή

Βεβαιωθείτε ότι η ταινία κωδικοποιητή δεν έχει μετατοπιστεί. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε πρέπει να ευθυγραμμίσετε εκ νέου τη λωρίδα κωδικοποιητή.

Όσο είστε σε αυτό, βεβαιωθείτε ότι η λωρίδα είναι καθαρή και χωρίς βρωμιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο διάλυμα καθαρισμού για να αφαιρέσετε τις μουτζούρες.

Ελέγξτε το δίσκο χαρτιού

Ο εκτυπωτής Epson 8550 έχει δύο δίσκους — επάνω και κάτω. Βεβαιωθείτε ότι ο επάνω δίσκος (σημειωμένος ως 1) δεν έχει ωθηθεί προς τα μέσα. Εάν τον πιέσετε προς τα μέσα, φροντίστε να τον ευθυγραμμίσετε σωστά τραβώντας τον προς τα έξω. Ενεργοποιήστε τον εκτυπωτή και θα λειτουργήσει κανονικά.

Ανάγνωση:  Οι πιο συνηθισμένοι τύποι επεκτάσεων Magento και πώς να τις χρησιμοποιήσετε στην ανάπτυξη ιστοτόπων

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος χαρτιού δεν είναι υπερφορτωμένος με χαρτί και ότι τα χαρτιά δεν είναι πολύ σφιχτά τοποθετημένα.

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, τότε μπορείτε επικοινωνήστε με την υποστήριξη της Epson ή μεταφέρετε τον εκτυπωτή στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Εκτυπωτές συμβατοί με Chromebook από τις HP, Canon, Epson και άλλες