Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα με την είσοδο της οθόνης Dell στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας;

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα με την είσοδο της οθόνης Dell στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας;

Εάν η ολοκαίνουργια ή παλιά οθόνη Dell εισέρχεται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας αρκετά συχνά και εμποδίζει την παραγωγικότητά σας, μην ανησυχείτε, σας καλύψαμε.

Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε μερικούς από τους πιθανούς λόγους για το πρόβλημα και, στη συνέχεια, αναφέραμε 4 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διορθώσετε την οθόνη σας.

Εάν η οθόνη Dell σας μπαίνει σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας κάθε τόσο, αυτό οφείλεται σε διάφορους πιθανούς λόγους:

  • Η οθόνη δεν λαμβάνει αρκετή ισχύ. Ο υπολογιστής σας λειτουργεί ως πηγή ενέργειας για την οθόνη. Εάν αλλάζει τυχαία σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, τότε υπάρχει κάποια παρεμβολή στην τροφοδοσία μεταξύ του υπολογιστή και της οθόνης.
  • Πρέπει να έχετε αλλάξει ή τροποποιήσει τις ρυθμίσεις τροφοδοσίας στα Windows. Οι αυστηρές ρυθμίσεις ισχύος στέλνουν ένα μήνυμα στο σύστημα να απενεργοποιήσει όλο τον βαρύ εξοπλισμό για εξοικονόμηση ενέργειας. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε θα πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις ενέργειας και να το αλλάξετε.
  • Ελέγξτε τη μητρική πλακέτα για να βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία της μητρικής πλακέτας δεν έχει αδειάσει.
  • Μερικές φορές οι ενημερώσεις των Windows μπορούν επίσης να προκαλέσουν αυτό το πρόβλημα.
Ανάγνωση:  Ο Pete Lau παρουσιάζει το OnePlus 10 Pro 5G

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Dell Monitor: Δεν υπάρχει σήμα DP από τη συσκευή σας;

Τώρα που καταλάβαμε ποιοι είναι οι λόγοι για αυτό το πρόβλημα, ήρθε η ώρα να μάθετε τις λύσεις. Έχουμε παραθέσει μερικές λύσεις για την επίλυση του προβλήματος.

Ελέγξτε τη σύνδεση του καλωδίου

Μια ελαττωματική σύνδεση καλωδίου ενδέχεται να προκαλέσει παρεμβολές στην παροχή ρεύματος στην οθόνη. Βεβαιωθείτε ότι η τροφοδοσία ρεύματος είναι αδιάλειπτη είτε αντικαθιστώντας τα ελαττωματικά καλώδια είτε διασφαλίζοντας ότι η οθόνη Dell είναι συνδεδεμένη στη σωστή υποδοχή. Για παράδειγμα, εάν η οθόνη χρησιμοποιεί καλώδιο VGA, είναι συνδεδεμένη στην υποδοχή VGA και όχι στην υποδοχή HDMI.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο είναι στερεωμένο με ασφάλεια στις θύρες.

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις USB Selective Suspend

Το USB Selective Suspend είναι μια λειτουργία των Windows κατά την οποία οι αδρανείς μονάδες USB απενεργοποιούνται για εξοικονόμηση ενέργειας. Ωστόσο, μερικές φορές τα Windows δεν επαναφέρουν τη θύρα αδράνειας και πρέπει να το κάνετε χειροκίνητα.

Βήμα 1: Παω σε Αναζήτηση στη γραμμή εργασιών και μετά πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου.

Βήμα 2: Στο Πίνακας Ελέγχουκάντε κλικ στο Υλικό και Ήχος επιλογή.

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο Αλλάξτε τις ρυθμίσεις ενέργειας στο Επιλογή ισχύος.

Βήμα 4: Στη συνέχεια, χτυπήστε το Αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε μία από τις δύο ρυθμίσεις.

Ανάγνωση:  Κορυφαία 7 δισκία κάτω από 20000 INR

Βήμα 5: Κάντε κλικ στο Αλλαγή σύνθετων ρυθμίσεων ενέργειας.

Βήμα 6: Παω σε Ρυθμίσεις USB > Ρυθμίσεις επιλεκτικής αναστολής USB > Αλλαγή Ενεργοποίηση σε Απενεργοποίηση.

Κάντε κλικ Εντάξει και μετά επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας για να πραγματοποιηθεί το εφέ. Για περισσότερη κατανόηση της διαχείρισης ενέργειας USB στα Windows, ανατρέξτε στο άρθρο εδώ.

Γιατί εκκρεμεί η παραγγελία μου στο Amazon; Πόση ώρα θα πάρει?

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας

Μια αυστηρή επιλογή εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί να παρεμποδίσει την απόδοση του υλικού του υπολογιστή σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ελέγξετε τις ρυθμίσεις ενέργειας στα Windows 11 και 10:

Βήμα 1: Κάντε κλικ στο Επεξεργασία σχεδίου ενέργειας στο Επιλογές ενέργειας. Για να φτάσετε Επιλογές ενέργειαςδείτε τα παραπάνω βήματα.

Βήμα 2: Εδώ, κάντε κλικ στο κουμπί προς τα κάτω μπροστά Απενεργοποιήστε την οθόνη επιλογή και μετά επιλέξτε Ποτέ.

Κάντε κλικ στο Αποθήκευσε τις αλλαγές και μετά επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

Ελέγξτε την μπαταρία της μητρικής πλακέτας

Η μητρική πλακέτα είναι η κύρια πλακέτα κυκλώματος σε έναν υπολογιστή ή ένα κινητό. Είναι το κύριο κεντρικό σημείο όπου συνδέονται όλα τα άλλα περιφερειακά.

Πόση ram χρησιμοποιούν τα παιχνίδια και πώς χρησιμοποιείται;

Εάν η οθόνη σας Dell εισέρχεται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας αρκετά συχνά, τότε είναι πολύ πιθανό να έχει καταστραφεί η μπαταρία της μητρικής πλακέτας. Για να αλλάξετε τις μπαταρίες, απενεργοποιήστε τον υπολογιστή και αποσυνδέστε τον από την πηγή ρεύματος και, στη συνέχεια, εντοπίστε τη μητρική πλακέτα.

Ανάγνωση:  Το Surface Go 2 έρχεται στην Ινδία: Τιμή και προδιαγραφές

Εάν η μητρική σας πλακέτα έχει μπαταρία τύπου νομίσματος, τότε είναι εύκολο να την αφαιρέσετε. Από την άλλη, εάν η μητρική πλακέτα έχει μη αφαιρούμενη μπαταρία, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή.

Μπορείτε να αφαιρέσετε την μπαταρία της μητρικής πλακέτας εάν είστε επαγγελματίας. Αλλά για τους μη επαγγελματίες, θα ήταν καλύτερο να ζητήσουν βοήθεια καθώς η μητρική πλακέτα είναι επίσης ένα από τα πιο ευαίσθητα μέρη μιας CPU.

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα βοηθήσει στην επίλυση αυτού του προβλήματος.

: Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα της συνεχούς αποσύνδεσης της μητρικής πλακέτας τύπου C;