Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διορθώσετε το κόκκινο φως του Eero;

Πώς να διορθώσετε το κόκκινο φως του Eero;

Εάν παρατηρήσετε ένα κόκκινο φως στο Eero, έχετε πρόβλημα με τη σύνδεση στο διαδίκτυο. Γνωστό και ως το κόκκινο φως του θανάτου Eero, είναι το σήμα μετάβασης από τη συσκευή σας ότι είναι ώρα να αναλάβετε δράση και να επαναφέρετε το Διαδίκτυο.

Σε αυτό το άρθρο, αναφέραμε έξι βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διορθώσετε το πρόβλημα με το κόκκινο φως.

Τα χαλαρά ή κατεστραμμένα καλώδια είναι συχνά η αιτία προβλημάτων στο διαδίκτυο στους δρομολογητές. Επομένως, θα πρέπει να ξεκινήσετε την αντιμετώπιση προβλημάτων ελέγχοντας τα καλώδια και επιβεβαιώνοντας ότι τα καλώδια δεν έχουν υποστεί ζημιά και ότι είναι σωστά συνδεδεμένα στις θύρες.

Ενώ βρίσκεστε σε αυτό, ελέγξτε το κύριο βύσμα τροφοδοσίας για ζημιές και αλλάξτε το εάν το νιώθετε. Επίσης, καθαρίστε τις θύρες κάθε τόσο χρησιμοποιώντας πεπιεσμένο αέρα για να αφαιρέσετε τη βρωμιά και άλλα υλικά που συνήθως φράζουν τις θύρες και εμποδίζουν το διαδίκτυο.

Γιατί η Nespresso αναβοσβήνει με πορτοκαλί φως; Λύσεις

Περιφερειακά, αξεσουάρ και δίκτυα: Ενσύρματο vs Ασύρματο

Ο κύκλος ισχύος είναι μια διαδικασία κατά την οποία απενεργοποιείτε τη συσκευή και στη συνέχεια την ενεργοποιείτε ξανά. Απενεργοποιήστε τη συσκευή Eero και, στη συνέχεια, αποσυνδέστε την από την κύρια πρίζα. Περιμένετε μερικά λεπτά και, στη συνέχεια, συνδέστε ξανά τη συσκευή στην πρίζα.

Ανάγνωση:  Πώς να παρατήσετε τη δουλειά σας και να σπουδάσετε για να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα.

Περιμένετε να εκκινήσει η συσκευή και να τελειώσει. Εάν όλα είναι καλά, τότε θα δείτε ένα λευκό φως αντί για ένα κόκκινο.

Μερικές φορές, η θέση της συσκευής είναι τέτοια που υπάρχει απώλεια σήματος. Συνήθως, αυτό συμβαίνει όταν η συσκευή είναι πιο κοντά στο έδαφος. Έτσι, τοποθετήστε τη συσκευή σε μια σκληρή επιφάνεια σε ύψος τουλάχιστον 3-4 πόδια.

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν άλλες συσκευές όπως φούρνος μικροκυμάτων γύρω από τη συσκευή σας, καθώς μπορεί να προκαλέσουν παρεμβολές στα σήματα.

Το κόκκινο φως της τηλεόρασης Hisense αναβοσβήνει 2 φορές: 4 Διορθώσεις

Ακολουθούν τα βήματα για την επανεκκίνηση του δικτύου:

  • Ενεργοποιήστε τη συσκευή σας Eero.
  • Αποσυνδέστε το μόντεμ και τον δρομολογητή σας από την κύρια πρίζα και περιμένετε ένα λεπτό πριν τα επανασυνδέσετε.
  • Μετά από αυτό, περιμένετε να ξεκινήσουν και οι δύο συσκευές και να σταθεροποιηθούν.

Μπορείτε να προσπαθήσετε να αφαιρέσετε και, στη συνέχεια, να προσθέσετε ξανά την προβληματική συσκευή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Eero. Απλώς ακολουθήστε τα βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Eero και πατήστε στη συσκευή που θέλετε να αφαιρέσετε.
  • Παρακέντηση Advance > Αφαιρέστε το ‘όνομα της συσκευής’ Eero.
  • Τώρα, πατήστε στο Κατάργηση από το Δίκτυο στο κάτω μέρος της οθόνης.

Για να προσθέσετε ξανά τη συσκευή, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Eero και, στη συνέχεια, πατήστε στο μπλε συν εικονίδιο πάνω δεξιά στην οθόνη.
  • Παω σε Προσθήκη ή αντικατάσταση συσκευών Eero > Προσθήκη συσκευής eero.
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για να προσθέσετε τη συσκευή.
Ανάγνωση:  Πώς να βρείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi στα Windows 11

Επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) για πληροφορίες σχετικά με τις διακοπές του Διαδικτύου. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να ελέγξετε τις υπηρεσίες διαδικτύου χρησιμοποιώντας ιστότοπους τρίτων όπως το Downdetector.

Εάν δεν υπάρχει διακοπή του Διαδικτύου και έχετε ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα με το κόκκινο φως, τότε ως τελευταίο βήμα, θα πρέπει να καλέσετε Υποστήριξη Eero.

Η τηλεόραση LG λέει ότι το WiFi είναι απενεργοποιημένο: 6 Διορθώσεις