Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διορθώσετε το κίτρινο φως του δρομολογητή Verizon;

Πώς να διορθώσετε το κίτρινο φως του δρομολογητή Verizon;

Οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών έχουν κάνει πολύ δρόμο όσον αφορά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν. Πολλοί πάροχοι τηλεπικοινωνιών παρέχουν επίσης υπηρεσίες Διαδικτύου στους πελάτες και καλύπτουν ολόκληρη τη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένου του δανεισμού εξοπλισμού. Ωστόσο, όπως και κάθε άλλη τεχνολογία, υπάρχουν κάποιοι λόξυγκας που μπορεί να επηρεάσουν τις υπηρεσίες τους κατά καιρούς.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το κίτρινο φως του δρομολογητή Verizon, τις αιτίες του και τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Επειδή οι περισσότεροι δρομολογητές δεν διαθέτουν οθόνες, χρησιμοποιούν διαφορετικά χρώματα LED για να υποδείξουν την κατάστασή τους. Ένα κίτρινο φως στο δρομολογητή Verizon σας είναι συνήθως ενδεικτικό ενός προβλήματος συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβεί αυτό, όπως ενδεικτικά:

  • Ζητήματα συνδεσιμότητας από το τέλος της Verizon.
  • Εσφαλμένες ρυθμίσεις δρομολογητή.
  • Ζημιά σε καλώδια ή δρομολογητή.
  • Η επέκταση είναι πολύ μακριά ή πολύ κοντά στο δρομολογητή.

Διαβάστε επίσης: Γιατί το τηλέφωνό μου Verizon σταματά τις κλήσεις; 9 Διορθώσεις

Ανάγνωση:  Γιατί το Xbox μου συνεχίζει να απενεργοποιείται;

Ακολουθούν επτά διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας. Η επανεκκίνηση συσκευών Διαδικτύου μπορεί να διορθώσει φαινομενικά τυχαία ζητήματα που προκαλούν προβλήματα συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένου του λευκού προβλήματος που αναβοσβήνει ο δρομολογητής Verizon. Απλώς απενεργοποιήστε τον δρομολογητή (και το μόντεμ) και περιμένετε τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα πριν το ενεργοποιήσετε ξανά.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των συχνοτήτων WiFi 2,4 GHz και 5 GHz;Φωτογραφία Misha Feshchak

Ελέγξτε το καλώδιο WAN για ζημιά

Εάν το εισερχόμενο καλώδιο WAN είναι κατεστραμμένο, η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο θα διαταραχθεί. Ελέγξτε εάν το καλώδιο (συνήθως ομοαξονικό) είναι σωστά συνδεδεμένο και ότι δεν υπάρχει φυσική ζημιά στο καλώδιο. Εάν εντοπίσετε κάποια ζημιά, απευθυνθείτε στην υποστήριξη της Verizon για να ζητήσετε τη βοήθειά της για την επισκευή ή τη διόρθωση του καλωδίου.

Ελέγξτε για διακοπή λειτουργίας

Λοιπόν, εκτός από την προφανή έλλειψη οποιασδήποτε κάλυψης δικτύου, μπορείτε συνδεθείτε στο My Verizon, και θα πρέπει να μπορείτε να δείτε μια ειδοποίηση δικτύου στο επάνω μέρος της οθόνης. Εάν δεν το κάνετε και υποψιάζεστε ότι εξακολουθείτε να επηρεάζεστε από μια διακοπή λειτουργίας, εισαγάγετε “διακοπή δικτύου” στο πλαίσιο συνομιλίας και περιμένετε απάντηση.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους τρίτων, όπως το DownDetector, για να προσδιορίσετε εάν μια διακοπή επηρεάζει ή όχι την περιοχή σας.

Ανάγνωση:  Το καλύτερο μέρος για να λάβετε βοήθεια με την εργασία στα Μαθηματικά

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Spotify 111;

Ελέγξτε για αναβάθμιση υλικολογισμικού

Ελέγξτε εάν υπάρχουν νέες αναβαθμίσεις υλικολογισμικού ή ενημερώσεις για τον δρομολογητή σας και εάν υπάρχουν, εγκαταστήστε τις αμέσως πριν προσπαθήσετε ξανά. Τις περισσότερες φορές, οι κατασκευαστές δρομολογητών θα δημοσιεύουν συχνές ενημερώσεις για τις συσκευές τους που μπορούν να διορθώσουν τυχόν επαναλαμβανόμενα σφάλματα.

Επανατοποθετήστε την επέκταση

Εάν χρησιμοποιείτε μια συμβατή επέκταση επέκτασης και είναι τοποθετημένη πολύ κοντά ή πολύ μακριά από το δρομολογητή, αυτό μπορεί να προκαλέσει το πρόβλημα που αναβοσβήνει το κίτρινο φως. Η καλύτερη λύση είναι να τοποθετήσετε την επέκταση στη συνιστώμενη απόσταση από το δρομολογητή για να διασφαλίσετε τη βέλτιστη συνδεσιμότητα.

Ελέγξτε για θερμικό στραγγαλισμό

Εάν ο δρομολογητής σας είναι τοποθετημένος πολύ κοντά σε έναν τοίχο ή είναι υπό μεγάλο φορτίο, οι πιθανότητες είναι ότι θα αρχίσει να υπερθερμαίνεται τελικά. Η υπερθέρμανση δεν είναι καλή είτε είναι ο υπολογιστής, το τηλέφωνο ή ακόμα και ο δρομολογητής σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το υλικολογισμικό του δρομολογητή μειώνει αυτόματα την απόδοση για να μειώσει το φορτίο επεξεργασίας του δρομολογητή και να τον κρυώσει.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κακή συνδεσιμότητα WiFi και ένα κίτρινο φως στο δρομολογητή. Ο καλύτερος τρόπος για να το λύσετε αυτό είναι είτε να αποσυνδέσετε μερικές συσκευές από το δρομολογητή και να σταματήσετε τυχόν βαριές λήψεις που μπορεί να έχετε ή να μετακινήσετε το δρομολογητή σε κάποιο μέρος με περισσότερη κυκλοφορία αέρα.

Ανάγνωση:  Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από τα προφίλ σας με την Professional Mode του Facebook

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του δρομολογητή

Οι περισσότεροι δρομολογητές έχουν ένα κουμπί επαναφοράς στο πίσω μέρος, το οποίο θα επαναφέρει τον δρομολογητή στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του. Εάν έχετε διαμορφώσει λάθος ορισμένες ρυθμίσεις στο δρομολογητή σας ή έχετε επηρεαστεί από σφάλμα ή ιό, η επαναφορά του δρομολογητή σας μπορεί να διορθώσει αυτά τα προβλήματα. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να ρυθμίσετε εκ νέου το δρομολογητή με τα διαπιστευτήρια που δίνονται από τον ISP σας.

Απευθυνθείτε στην υποστήριξη της Verizon

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, το καλύτερο στοίχημά σας για να διορθώσετε το πρόβλημα του λευκού που αναβοσβήνει ο δρομολογητής Verizon είναι απλώς να καλέσετε με την υποστήριξη της Verizon και να ζητήσετε από έναν επιτόπιο τεχνικό να έρθει να σας βοηθήσει με το πρόβλημά σας.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα της Verizon δεν λειτουργούν: 8 Διορθώσεις