Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διορθώσετε το Άγνωστο σφάλμα κατά την εκτέλεση του clflush;

Πώς να διορθώσετε το Άγνωστο σφάλμα κατά την εκτέλεση του clflush;

Μια αποκλειστική GPU μπορεί να είναι χρήσιμη για κάτι περισσότερο από gaming, καθώς οι GPU είναι συχνά καλές στην εκτέλεση προσομοιώσεων και άλλων εργασιών έντασης υπολογισμών που διαφορετικά θα φόρτωναν τη CPU σας.

Ωστόσο, πολλές από αυτές τις λειτουργίες διέπονται επίσης από τα προγράμματα οδήγησης της συγκεκριμένης GPU και η ύπαρξη λάθος προγραμμάτων οδήγησης μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργικότητα. Αυτό το άρθρο εξετάζει το ζήτημα «άγνωστο σφάλμα κατά την εκτέλεση του clflush», τις αιτίες του και τι μπορείτε να κάνετε για να λύσετε το πρόβλημα.

Το σφάλμα υπάρχει κυρίως στις GPU της Nvidia και προκύπτει από μια ελαττωματική ενημέρωση προγράμματος οδήγησης. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα προγράμματα οδήγησης μπορούν να κάνουν ή να χαλάσουν τη λειτουργικότητα ανεξάρτητα από το πόσο καλό είναι το υλικό σας. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να τα ενημερώνετε.

Ωστόσο, τα ίδια τα προγράμματα οδήγησης μπορεί να είναι ελαττωματικά κατά καιρούς και, ενώ μπορεί να βελτιώσουν την απόδοση του παιχνιδιού, μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά άλλες πτυχές μιας GPU.

Ανάγνωση:  Ανασκόπηση Semrush: Αξίζει ακόμα να χρησιμοποιηθεί το 2024;

Διαβάστε επίσης: Nvidia GeForce Experience κάτι πήγε στραβά: 6 διορθώσεις

Ακολουθούν πέντε διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Ενημερώστε τον υπολογιστή σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας. Η ενημέρωση του υπολογιστή σας, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα ενημερώσει τα προγράμματα οδήγησης και θα διορθώσει τυχόν προβλήματα στη διαδικασία.

Δείτε τον λεπτομερή οδηγό μας για να μάθετε πώς να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας εδώ

Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης GPU

Η ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη σταθερή έκδοση μπορεί να διορθώσει τα περισσότερα, αν όχι όλα, προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Χάρη στο βοηθητικό πρόγραμμα GeForce Now, η Nvidia διευκολύνει την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης.

Δείτε τον αναλυτικό οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης των προγραμμάτων οδήγησης GPU Nvidia εδώ.

Επαναφέρετε τους οδηγούς σας

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να επιστρέψετε σε μια προηγούμενη έκδοση του προγράμματος οδήγησης που λειτουργούσε καλά για εσάς. Να πώς.

Βήμα 1: Τύπος Πλήκτρο Windows + R, πληκτρολογήστε devmgmt.msc και πατήστε enter.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα «WiFi συνδεδεμένο αλλά χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο»;

Βήμα 2: Κάντε διπλό κλικ στην GPU σας για να ανοίξετε τις ιδιότητές της.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα

Βήμα 3: Σύμφωνα με το Οδηγοί καρτέλα, κάντε κλικ Roll Back Driver. Εάν η επιλογή είναι γκρι για εσάς, το πρόγραμμα οδήγησης δεν μπορεί να επαναφερθεί σε παλαιότερη έκδοση ή βρίσκεται ήδη στην παλαιότερη έκδοση.

Ανάγνωση:  Τι είναι το B2B Marketing; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να το κατακτήσετε το 2024
Πώς να διορθώσετε το σφάλμα

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και δοκιμάστε να τον χρησιμοποιήσετε με το παλαιότερο πρόγραμμα οδήγησης. Θα πρέπει να λειτουργεί καλά για εσάς τώρα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το συντακτικό σφάλμα του Shell: Απροσδόκητο τέλος αρχείου;

Εκτελέστε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων υλικού των Windows

Τα Windows διαθέτουν μερικά εύχρηστα προγράμματα αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορούν να επιλύσουν πολλά προβλήματα. Ωστόσο, για κάποιο λόγο, η Microsoft έχει αφαιρέσει το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων υλικού από το μενού του εργαλείου αντιμετώπισης προβλημάτων. Ακολουθεί λοιπόν ένας εναλλακτικός τρόπος εκτέλεσης του εργαλείου αντιμετώπισης προβλημάτων υλικού.

Βήμα 1: Πάτα το Πλήκτρο Windows + R να ανοίξει το Τρέξιμο προτροπή. Τύπος cmd και πατήστε enter.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα "αυτή η συσκευή δεν μπορεί να ξεκινήσει τον κωδικό 10";

Βήμα 2: Τύπος msdt.exe -id DeviceDiagnostic και πατήστε enter. Αυτό θα ξεκινήσει το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων υλικού.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα "αυτή η συσκευή δεν μπορεί να ξεκινήσει τον κωδικό 10";

Συνεχίστε σύμφωνα με τις οδηγίες του υπεύθυνου αντιμετώπισης προβλημάτων.

Επισκευάστε το σύστημά σας

Εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, απλώς η επανεγκατάσταση ή η επισκευή του λειτουργικού σας συστήματος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξαλείψετε τυχόν προβλήματα που σχετίζονται με το υλικό.

Το εργαλείο Windows Media Creation είναι ένας πολύ καλός τρόπος εγκατάστασης των Windows και επιδιόρθωσης του λειτουργικού συστήματος. Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε να εκτελέσετε μια καθαρή εγκατάσταση ή να επιδιορθώσετε το λειτουργικό σας σύστημα χωρίς να επηρεάσετε τα δεδομένα σας.

Ανάγνωση:  Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτιστούν τα χειριστήρια Switch;

Μπορείτε να κατεβάσετε το Εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων εδώ

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Nvidia Nvlddmkm.sys απέτυχε;