Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 4c του πλυντηρίου της Samsung;

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 4c του πλυντηρίου της Samsung;

Εάν το πλυντήριό σας Samsung εμφανίζει κωδικό σφάλματος 4C, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παροχή νερού στο πλυντήριό σας. Εάν το πλυντήριό σας εμφανίζει κωδικό σφάλματος 4E, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο λόγος είναι ο ίδιος με τον κωδικό σφάλματος 4C. το πλυντήριο δεν μπορεί να γεμίσει αρκετό νερό στον κάδο για να εκτελέσει έναν κύκλο πλύσης.

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε τις αιτίες του κωδικού σφάλματος 4C του πλυντηρίου της Samsung και πέντε τρόπους για να διορθώσετε το σφάλμα.

Ακολουθούν τέσσερις πιθανές αιτίες των κωδικών σφάλματος πλυντηρίου Samsung 4C και 4E:

  • Βουλωμένοι σωλήνες νερού.
  • Χαμηλή πίεση νερού.
  • Βουλωμένο διχτυωτό φίλτρο σωλήνα νερού.
  • Βουλωμένο συρτάρι διανομέα.

Διαβάστε επίσης: Το τηλεχειριστήριο Samsung αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα: 7 Διορθώσεις

Ακολουθούν πέντε επιδιορθώσεις για την επίλυση των κωδικών σφάλματος Samsung 4C και 4E:

Ελέγξτε τους σωλήνες νερού που είναι συνδεδεμένοι στο πλυντήριό σας

Η κύρια αιτία αυτών των σφαλμάτων είναι ότι το πλυντήριο δεν παίρνει αρκετό νερό και οι σωλήνες νερού συνδέουν τις βρύσες με το πλυντήριο, επομένως οι σωλήνες νερού είναι οι πρώτοι που ελέγχουν πότε εμφανίζεται αυτό το σφάλμα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ελέγξετε τους σωλήνες νερού:

  • Απενεργοποιήστε το πλυντήριο και, στη συνέχεια, αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας.
  • Μετακινήστε λίγο τη ροδέλα και αφήστε αρκετό χώρο για να ελέγξετε τους σωλήνες νερού.
  • Ελέγξτε τους εύκαμπτους σωλήνες νερού για στροφές που μπορεί να τους εμποδίζουν και ελέγξτε επίσης για τυχόν στροφές στους σωλήνες νερού.
  • Βεβαιωθείτε ότι οι σωλήνες νερού δεν είναι χαλαροί.
Ανάγνωση:  Undisputed Boxing Game: Δεν υπάρχει γνωστή ημερομηνία κυκλοφορίας για το PS5, οι θαυμαστές προβλέπουν λεπτομέρειες

Ελέγξτε την πίεση του νερού και τις βρύσες

Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο βρύσες ζεστού και κρύου νερού είναι ανοιχτές μέχρι γεμάτες και, στη συνέχεια, ελέγξτε την πίεση του νερού αφαιρώντας τους σωλήνες νερού. εάν έχετε τον εξοπλισμό για να μετρήσετε την πίεση του νερού, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι η απαιτούμενη πίεση νερού πρέπει να είναι μεταξύ 0,5 bar και 8 bar, είναι πιθανό να μην έχετε αρκετή πίεση νερού.

Τι είναι τα Smart Washers και χρειάζεστε ένα;

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το σφάλμα CANbus;

Ελέγξτε το διχτυωτό φίλτρο του σωλήνα νερού

Τα φίλτρα πλέγματος φιλτράρουν το νερό και είναι πιθανό να έχουν βουλώσει, επομένως πρέπει να ελέγξετε τα φίλτρα και στη συνέχεια να τα καθαρίσετε σωστά. Η ίδια η Samsung συνιστά τον καθαρισμό του φίλτρου πλέγματος δύο φορές το χρόνο.

Καθαρίστε το συρτάρι του διανομέα

Ο κωδικός σφάλματος 4c εμφανίζεται επίσης από το πλυντήριο όταν το συρτάρι του διανομέα είναι φραγμένο, γεγονός που εμποδίζει επίσης το νερό να γεμίσει το πλυντήριο. χρησιμοποιήστε απορρυπαντικό καλής ποιότητας γιατί τα κακής ποιότητας απορρυπαντικά κάνουν πολύ αφρό και αυτό προκαλεί φράξιμο στο συρτάρι του διανομέα. Ελέγξτε λοιπόν το συρτάρι του διανομέα και καθαρίστε το, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε το σφάλμα.

Σκληρή επαναφορά του πλυντηρίου

Εάν έχετε κάνει όλα τα προαναφερθέντα βήματα και το σφάλμα παραμένει, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε σκληρά τη ροδέλα. Για να επαναφέρετε το πλυντήριο, απενεργοποιήστε το πλυντήριο, αποσυνδέστε το καλώδιο ρεύματος, περιμένετε τουλάχιστον 5 λεπτά και, στη συνέχεια, συνδέστε το ξανά.

Ανάγνωση:  10 Καλύτερα Αυτοκίνητα 2024: Αποκάλυψη των κορυφαίων φετινών επιδόσεων

Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να κάνετε αυτές τις επιδιορθώσεις μόνοι σας, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια και να επικοινωνήσετε με έναν τεχνικό Υποστήριξη Samsung.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 0x97 της Epson;