Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διορθώσετε την ένταση στο Chromebook;

Πώς να διορθώσετε την ένταση στο Chromebook;

Φωτογραφία από CC Photo Labs / Shutterstock.com

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ακρόαση οποιουδήποτε περιεχομένου βίντεο στο Chromebook σας ή αισθάνεστε ότι ο ήχος δεν φαίνεται να αυξάνεται ακόμα και όταν αυξάνετε την ένταση, τότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την ένταση στο Chromebook σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε να ρυθμίσετε την ένταση με μη αυτόματο τρόπο ή μπορείτε να πάρετε το Chromebook σας για επισκευή, καθώς ενδέχεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υλικού.

Σε αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθούμε στον τρόπο διόρθωσης της έντασης ήχου στο Chromebook σας ακολουθώντας ορισμένες μεθόδους για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος.

Πώς να απενεργοποιήσετε το Caps Lock στο Chromebook;

Διόρθωση της έντασης του ήχου στο Chromebook

Μπορείτε να ακολουθήσετε έναν αριθμό μεθόδων που δίνονται παρακάτω για να διορθώσετε την ένταση στο Chromebook σας. Ας ξεκινήσουμε με την ευκολότερη διόρθωση:

Ρύθμιση έντασης

Μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση του Chromebook ρυθμίζοντας την ένταση του ηχείου, των ακουστικών ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης συσκευής ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Κάντε κλικ στην ώρα που δίνεται κάτω δεξιά στην οθόνη σας.
  • Σύρετε το ρυθμιστικό έντασης προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να προσαρμόσετε την ένταση του Chromebook σας.
Ανάγνωση:  Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε όταν βαριέστε

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να βεβαιωθείτε ότι το Chromebook ή η συνδεδεμένη συσκευή σας δεν είναι σε σίγαση μετακινώντας το ρυθμιστικό έντασης στο επίπεδο που προτιμάτε.

Ρυθμίσεις εξόδου

Μπορείτε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις εξόδου ακολουθώντας τα βήματα που δίνονται ως εξής:

Βήμα 1: Ελέγξτε την ένταση του ήχου της συνδεδεμένης συσκευής, όπως ένα ηχείο ή ακουστικά, πηγαίνοντας στο Ρυθμίσεις ήχου που εμφανίζεται ως πλευρικό βέλος δίπλα στο ρυθμιστικό έντασης.

Βήμα 2: Κάτω από Παραγωγή, η συνδεδεμένη συσκευή θα έχει ένα μπλε σημάδι επιλογής. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη συσκευή που δίνεται στη λίστα για να αλλάξετε την έξοδο έντασης.

Επισκευή

Τοποθετήστε τη συσκευή σας σε λειτουργία σύζευξης Bluetooth και βεβαιωθείτε ότι έχει αντιστοιχιστεί επιτυχώς με το Chromebook σας. Βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε κουμπί στη γραμμή εργασιών και πατώντας στο εικονίδιο Bluetooth. Μπορείτε να καταργήσετε τη σύζευξη της συσκευής σας και να την επανασυνδέσετε με το Chromebook σας για να δείτε αν αυτό βοηθά.

Ενημέρωση λειτουργικού συστήματος

Θα πρέπει να ενημερώσετε το Chrome OS σας, καθώς μια νεότερη έκδοση θα αφαιρέσει τυχόν δυσλειτουργίες ή κατεστραμμένα αρχεία που μπορεί να έχουν απομείνει από την τελευταία ενημέρωση. Μετά την ενημέρωση, μπορείτε ακόμη και να επανεκκινήσετε το Chromebook σας. Μπορείτε να ενημερώσετε το Chromebook σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Ανάγνωση:  Πώς να δομήσετε ένα αποτελεσματικό σχέδιο καμπάνιας για να κερδίσετε περισσότερους πελάτες

Βήμα 1: Ανοιξε Ρυθμίσεις πηγαίνοντας στη γραμμή εργασιών στην κάτω δεξιά γωνία ή μέσω του μενού της εφαρμογής.

Βήμα 2: Κάτω αριστερά, από τις επιλογές που δίνονται κάντε κλικ στο Σχετικά με το Chrome OS και μετά κάντε κλικ στο Cκαλό για ενημερώσεις επιλογή. Το Chromebook σας θα κατεβάσει τυχόν νέες διαθέσιμες ενημερώσεις.

Το Chromebook δεν ενεργοποιείται: 9 Διορθώσεις

Περιήγηση επισκέπτη

Το Chromebook δεν ενεργοποιείται: 9 Διορθώσεις

Μπορείτε να συνδεθείτε στο Chromebook σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία επισκέπτη ή ακόμα και ως νέος χρήστης. Η νέα σας σύνδεση θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα Chromebook χωρίς cookie, επεκτάσεις ή πρόσθετες εφαρμογές που ενδέχεται να έχουν κατεστραμμένα αρχεία. Εάν ο ήχος φαίνεται να λειτουργεί κανονικά στη λειτουργία επισκέπτη ή νέου χρήστη, τότε μπορείτε να επιστρέψετε και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Chromebook σας και να απαλλαγείτε από τυχόν επιπλέον εφαρμογές και επεκτάσεις που μπορεί να προκαλούν αυτό το πρόβλημα με την ένταση ήχου σας.

Ακύρωση θορύβου

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την ακύρωση θορύβου, καθώς ορισμένες συσκευές ενδέχεται να την υποστηρίζουν ή να μην την υποστηρίζουν και εάν η συνδεδεμένη συσκευή σας δεν υποστηρίζει την ακύρωση θορύβου, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία στο Chromebook σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Μεταβείτε στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας και κάντε κλικ σε αυτήν.

Ανάγνωση:  Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη Instagram: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Βήμα 2: Δίπλα στο ρυθμιστικό έντασης, υπάρχει ένα βέλος, κάντε κλικ σε αυτό και κάτω Εισαγωγή ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση Ακύρωση θορύβου εάν υπάρχει η επιλογή για τη συνδεδεμένη συσκευή σας.

Ισχυρό πλύσιμο

Ως έσχατη λύση, μπορείτε να κάνετε πλύση με ρεύμα ή να επαναφέρετε εργοστασιακά το Chromebook σας. Με αυτόν τον τρόπο θα καταργηθούν όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές, τα δεδομένα και οι πληροφορίες χρήστη, καθώς και η αναίρεση προσαρμοσμένων ρυθμίσεων. Μπορείτε να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Chromebook ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Ανοιξε Ρυθμίσεις κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στη γραμμή εργασιών στην κάτω αριστερή γωνία της αρχικής οθόνης σας ή από το μενού της εφαρμογής.

Πώς να αλλάξετε την ώρα στο Chromebook;

Βήμα 2: Κάτω αριστερά, από τις επιλογές που δίνονται κάντε κλικ στο Προχωρημένος.

Πώς να αλλάξετε την ώρα στο Chromebook;

Βήμα 3: Από τις αναπτυσσόμενες επιλογές, επιλέξτε Προσιτότητα. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Επαναφορά κουμπί μπροστά από το Powerwash επιλογή.

Το Chromebook δεν ενεργοποιείται: 9 Διορθώσεις

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Chromebook χωρίς ήχο”;