Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διαχειριστείτε τα σχόλια στο Instagram: Βέλτιστες πρακτικές

Πώς να διαχειριστείτε τα σχόλια στο Instagram: Βέλτιστες πρακτικές

Εάν χρησιμοποιείτε το Instagram για την εταιρεία σας για οποιαδήποτε στιγμή, πιθανότατα έχετε ήδη μάθει πόσο σημαντικά είναι τα σχόλιά σας στις αναρτήσεις σας.

Άλλωστε, ένα κομμάτι περιεχομένου αξίζει όσο χίλιες λέξεις… και δεν είναι όλα ωραία.

Τα σχόλια που λαμβάνετε στις αναρτήσεις σας μπορούν είτε να κάνουν είτε να χαλάσουν την επιτυχία σας σε αυτήν την πλατφόρμα. Με άλλα λόγια, τα σχόλια στο Instagram μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια παρουσία επωνυμίας και να συνδεθείτε με το κοινό σας. Εναλλακτικά, μπορεί να γίνουν ένας τρόπος δυσφήμισης της επωνυμίας σας.

Εάν δεν εκμεταλλεύεστε ακόμη πλήρως αυτά τα μικρά συννεφάκια ομιλίας, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε ακόμη περισσότερο από τα σχόλια που σας δίνουν οι άνθρωποι στο Instagram.

Θα χρειαστεί κάποια αρχική προσπάθεια, αλλά μόλις ρυθμιστεί σωστά. θα ανταμειφθεί σταδιακά αργότερα όταν πρόκειται να παρακολουθείτε τα like σας και να διατηρείτε τα ανεπιθύμητα σχόλια μακριά.

Τα σχόλια στο Instagram είναι απλά σύντομα (προτεινόμενα) γραπτά μηνύματα κάτω από τις αναρτήσεις σας. Είναι κανάλια που χρησιμοποιεί το κοινό σας για να εκφράσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Δεδομένου ότι το Instagram είναι μια οπτική πλατφόρμα, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι αναρτήσεις είναι η κύρια επιλογή επικοινωνίας των χρηστών. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο χρησιμοποιούνται για την αφήγηση ιστοριών, την κοινή χρήση συμβάντων και την ανακοίνωση νέων προϊόντων ή υπηρεσιών. Αυτές μπορεί να είναι πρωτότυπες εικόνες ή φωτογραφίες χωρίς δικαιώματα από ιστότοπους όπως το Freepik. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη διεξαγωγή έρευνας αγοράς, την αύξηση των πωλήσεων και την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας. Η δυνατότητα δημοσίευσης σχολίων σε φωτογραφίες είναι βασικό μέρος της εμπειρίας του Instagram.

Επομένως, τα σχόλια σε φωτογραφίες, βίντεο και τροχούς Instagram είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συγκεντρώσετε τις σκέψεις των χρηστών σας και να αλληλεπιδράσετε μαζί τους. Επιπλέον, τα σχόλια του Instagram σάς επιτρέπουν να

1. Δημιουργήστε μια κοινότητα για την επωνυμία σας

2. Παρέχετε Εξυπηρέτηση Πελατών στους Χρήστες σας

3. Δείξτε στους πιθανούς χρήστες ότι είστε αξιόπιστη επωνυμία

4. Καλύτερη κατάταξη του αλγόριθμου Instagram σας

Κάποιος μπορεί να σχολιάσει μια ανάρτηση κάνοντας κλικ στα συννεφάκια ομιλίας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων ή στη δεξιά πλευρά των κυλίνδρων. Εσείς, ως κάτοχος προφίλ, μπορείτε να απαντήσετε σε αυτά τα σχόλια, να συνδεθείτε με το κοινό σας και να χρησιμοποιήσετε αυτό το κομμάτι της συνομιλίας ως υλικό για περαιτέρω αφοσίωση.

Ως επωνυμία που χρησιμοποιεί το Instagram για να διαφημίζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, θέλετε οι ακόλουθοί σας να κάνουν like στις αναρτήσεις σας και να τις σχολιάζουν. Αλλά δεν είναι κάθε σχόλιο θετικό.

Ανάγνωση:  Τι είναι τα Bitcoin, πώς λειτουργούν και πού να τα ξοδέψετε

Οι ακόλουθοι μπορούν να αφήσουν οποιοδήποτε είδος σχολίου στην ανάρτησή σας στο Instagram: ένα απλό emoji, μια πρόταση ή ακόμα και πολλές παραγράφους. Όποια και αν είναι η γνώμη τους, πρέπει να ελέγχετε τι βλέπουν οι άλλοι για την επωνυμία σας. Ακολουθούν πέντε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την επωνυμία σας στο Instagram διαχειριζόμενοι τα σχόλια στις εικόνες σας:

1. Παρακολουθήστε την απόδοση των αναρτήσεών σας

Ως διαφημιστής στο Instagram, πρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση των αναρτήσεών σας. Θα πρέπει να μάθετε πόσα likes παίρνουν οι αναρτήσεις σας και να δώσετε προσοχή στον αριθμό των σχολίων που λαμβάνουν. Γνωρίζοντας τον αριθμό των σχολίων που λαμβάνουν οι αναρτήσεις σας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν χρειάζεται να κάνετε περισσότερα για να διατηρήσετε τον έλεγχο των σχολίων στις εικόνες σας. Εάν παρατηρήσετε ότι μόνο ένας μικρός αριθμός από τις αναρτήσεις σας λαμβάνουν σχόλια, πρέπει να μάθετε γιατί.

Οι αναρτήσεις σας δεν είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και ελκυστικές; Οι ακόλουθοί σας δεν ενδιαφέρονται για αυτά που έχετε να πείτε; Ή παίζουν άλλοι παράγοντες; Θα πρέπει επίσης να σημειώσετε το ποσοστό αφοσίωσης των αναρτήσεών σας. Τι ποσοστό των ακολούθων έκανε κλικ στο κουμπί “μου αρέσει” στις αναρτήσεις σας; Πόσα σχόλια έλαβαν οι αναρτήσεις σας;

Όλα αυτά είναι δείκτες της απόδοσης κάθε ανάρτησής σας. Σημειώστε τις αναρτήσεις που δημιουργούν περισσότερα σχόλια από τις άλλες. Αυτές οι αναρτήσεις είναι αυτές που πρέπει να προσέξεις ακόμη περισσότερο.

Περισσότερα για την δέσμευση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Η επιχείρησή σας χρειάζεται μια σταθερή στρατηγική αφοσίωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να πετύχει. Αυτός ο οδηγός θα σας παρέχει όλες τις συμβουλές και τα κόλπα που χρειάζεστε. Διάβασε τώρα

Αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να βρεθείτε να αντιμετωπίζετε καταχρηστικά άτομα που έχουν κακές προθέσεις στο Instagram. Αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται συχνά, ειδικά εάν η επωνυμία σας είναι πολύ γνωστή ή έχετε πολλούς ακόλουθους. Μπορείτε να αποκλείσετε ύποπτους χρήστες που έχουν αφήσει άσχημα σχόλια στις αναρτήσεις σας ή να διαγράψετε τα σχόλιά τους.

Ο αποκλεισμός είναι ένας από τους πιο εύκολους και αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης κακών σχολίων στο Instagram. Είναι μια απλή ενέργεια που απαιτεί να σύρετε το σχόλιο προς τα αριστερά και είτε να αποκλείσετε τον κάτοχο του σχολίου, να περιορίσετε τις δραστηριότητές του ή να διαγράψετε το σχόλιο.

Με αυτόν τον χρήστη αποκλεισμένο, δεν θα βλέπετε τα σχόλιά του σε καμία από τις αναρτήσεις σας, ούτε θα μπορεί να δει τις αναρτήσεις σας.

Ορισμένοι χρήστες του Instagram αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία για να φιλτράρουν τα κακά σχόλια στις εικόνες τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι ακόλουθοί σας μπορούν να δουν μόνο τα θετικά πράγματα που θέλουν να δουν σε σχέση με την επωνυμία σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να φιλτράρετε σχόλια που περιέχουν αποκρουστική γλώσσα ή σχόλια που μισούν, να φιλτράρετε σχόλια που χρησιμοποιούν συγκεκριμένα emoji ή μπορείτε επίσης να φιλτράρετε σχόλια που είναι ανεπιθύμητα ή αυτοματοποιημένα. ή χρησιμοποιήστε εργαλεία που σας επιτρέπουν να εγκρίνετε ή να απορρίπτετε ορισμένα σχόλια.

Ανάγνωση:  Πώς να αλλάξετε το θέμα συνομιλίας σας στο Instagram & Χρώμα?

Μερικές φορές, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το σχόλιο δεν έχει νόημα ή δεν είναι θετικό. Σε αυτήν την περίπτωση, ίσως θελήσετε να διαγράψετε το σχόλιο από τις αναρτήσεις σας. Μπορείτε να διαγράψετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε από τις αναρτήσεις σας ακολουθώντας τους τρόπους που θα σας εξηγήσω σε λίγο παρακάτω 👇

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εργαλεία με επιλογή “απόκρυψης” σχολίων. Με αυτά τα εργαλεία, μπορείτε να αποκρύψετε ορισμένα σχόλια που δεν σας αρέσουν ή δεν είναι θετικά.

Εάν ανακαλύψετε ότι έχετε πολλά αρνητικά σχόλια στις αναρτήσεις σας, μπορείτε να ζητήσετε από τους ακόλουθούς σας να αφήνουν μόνο θετικά σχόλια. Μπορείτε να το κάνετε αυτό προσθέτοντας ένα αίτημα “χωρίς μίσος” ή “χωρίς αρνητικά σχόλια” στη λεζάντα μιας από τις αναρτήσεις σας.

Μπορείτε να ενθαρρύνετε τους ακόλουθούς σας να αφήνουν μόνο θετικά σχόλια. Μπορείτε επίσης να τους πείτε ότι δεν θα διαγράψετε κανένα σχόλιο, ώστε να γνωρίζουν ότι έχουν απόλυτη ελευθερία να εκφραστούν.

Πώς να χειριστείτε τα αρνητικά σχόλια στο Instagram

Με τη δυνατότητα δημοσίευσης εχθρικών σχολίων στην εικόνα σας, τα οφέλη που θα έχετε από τα σχόλια των χρηστών θα μπορούσαν να αποτύχουν.

Ευτυχώς, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ελέγξετε τα σχόλια στον λογαριασμό σας στο Instagram. Είτε θέλετε να ενισχύσετε τη φήμη της επωνυμίας σας είτε να μειώσετε τους οπαδούς του λογαριασμού spam, αυτά θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τι συμβαίνει όταν θέλετε να απενεργοποιήσετε τα σχόλια, να αποκρύψετε ορισμένα από αυτά ή να περιορίσετε ορισμένα συγκεκριμένα σχόλια;

Μπορείτε να καρφιτσώσετε έως και τρία από τα σχόλιά σας στην κορυφή της ροής σχολίων στον λογαριασμό σας στο Instagram. Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι τα πρώτα σχόλια που θα δουν οι χρήστες όταν βλέπουν την ανάρτησή σας.

Για να καρφιτσώσετε ένα σχόλιο στο Instagram, σύρετε προς τα αριστερά πάνω του και μετά πατήστε το γκρι εικονίδιο με την πινέζα.

Το άτομο του οποίου το σχόλιο καρφιτσώσατε θα λάβει μια ειδοποίηση.

Ο πρώτος τρόπος για να απενεργοποιήσετε τα σχόλια για αναρτήσεις είναι να μεταβείτε στην απαραίτητη ανάρτηση και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σχολίων ειδικά.

 1. Μπορείς επιλέξτε την ανάρτηση θέλετε να απενεργοποιήσετε τα σχόλια
 2. Κάνε κλικ στο μενού με τρεις κουκκίδεςκαι απενεργοποιήστε τον σχολιασμό.

Με αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν μπορεί να αφήσει ένα σχόλιο στις αναρτήσεις σας.

Το Instagram επιτρέπει στους χρήστες να περιορίζουν ορισμένα σχόλια ή να διαχειρίζονται ποιος μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να?

 1. Παω σε Ρυθμίσεις, Μυστικότητα
 2. Επιλέγω Σχόλια
 3. Σε Σχόλιο Έλεγχοι, επιλέξτε αν Επιτρέπονται σχόλια από ή ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ Σχόλια από, και ορίστε τις ρυθμίσεις των σχολίων σας.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποκλείσετε συγκεκριμένους χρήστες (το Slack είναι απλώς ένα παράδειγμα 🤭) ή να επιτρέψετε σε συγκεκριμένες ομάδες χρηστών να σχολιάσουν.

Το Instagram σάς επιτρέπει να περιορίσετε προσωρινά ορισμένες δραστηριότητες για να αποτρέψετε ανεπιθύμητες ή επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες εντός μιας συγκεκριμένης περιόδου. Μπορείς;

 1. Παω σε Μυστικότητακαι επιλέξτε Όρια, Συνέχεια
 2. Θέστε τους κανόνες σας για τον περιορισμό. επιλέγω ποιον να περιορίσει και πόσο καιρό να περιοριστεί

Μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν αρχίζετε να λαμβάνετε πολλά σχόλια στις αναρτήσεις σας στο Instagram. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην ξέρουν πώς να αφήσουν ένα σχόλιο ή μπορεί να είναι απλώς τρολ που προσπαθούν να ξεσηκώσουν το δράμα. Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε την εμφάνιση αυτού του τύπου σχολίων στη ροή σας. Εάν θέλετε να εντοπίσετε και να διαγράψετε εύκολα αυτά τα σχόλια στις αναρτήσεις σας στο Instagram, μπορείτε να μεταβείτε στο:

 1. Μπορείς να πας Η δραστηριότητά σας
 2. Επιλέγω Αλληλεπιδράσεις και μετά Σχόλια
 3. Μαζική διαγραφή των σχολίων σας
Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε την εφαρμογή EA που δεν λειτουργεί σε υπολογιστή

Η διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram και το Facebook είναι κρίσιμη. Τι είναι ακόμη πιο κρίσιμο; Δημιουργία και διαχείριση αυτών των διαφημιστικών καμπανιών.

Η διαφήμιση στο Instagram έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 1. Το Instagram είναι μια τεράστια κοινότητα που διευρύνεται συνεχώς.
 2. Επειδή το Instagram και το Facebook είναι συνδεδεμένα, μπορείτε εύκολα να στοχεύσετε το κοινό σας χρησιμοποιώντας δεδομένα Facebook.
 3. Το Instagram έχει το υψηλότερο ποσοστό αφοσίωσης από οποιοδήποτε άλλο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα για αγορές. Μπορείτε να αυξήσετε τις αγορές που είναι καλές για την απόδοση της επένδυσής σας (ROI) εφόσον το προϊόν σας είναι οπτικά ελκυστικό.
 4. Οι διαφημίσεις στο Instagram δεν ενοχλούν. Με άλλα λόγια, αν και το υλικό χορηγίας στο LinkedIn αλλάζει με βάση τις κατηγορίες διαφημίσεων, οι διαφημίσεις Instagram φαίνονται ίδιες με τις κανονικές αναρτήσεις.

Ακολουθούν τα βήματα για τη διαχείριση των σχολίων διαφημίσεων Instagram.

 1. Πήγαινε στο δικό σου Διαχειριστής διαφημίσεων.
 2. Κάντε κλικ στο Επεξεργασία καμπάνια και κάντε κλικ στο Ενα δ.
 3. Επιλέγω Διαχείριση σχολίων Instagram. Θα δείτε τη διαφήμισή σας στο Instagram με μια ενότητα σχολίων.
 4. Για να προσθέσετε ένα σχόλιο, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε το σχόλιό σας στο πεδίο Προσθήκη σχολίου.
 5. Για να διαγράψετε ένα σχόλιο, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και διαγράψτε το σχόλιο.
 6. Για να αποκρύψετε ή να αποκρύψετε ένα σχόλιο, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και αποκρύψτε ή αποκρύψτε το σχόλιο.

Και εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη κατά τη διαχείριση των σχολίων διαφημίσεων.

 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σαφές σύνολο κανόνων για το πώς λειτουργεί η λειτουργία σχολίων. Δεν μπορείτε απλώς να αφήσετε ανοιχτό σε οποιονδήποτε να δημοσιεύσει ό,τι θέλει – πρέπει να εξαλείψετε το ανεπιθύμητο περιεχόμενο και το ακατάλληλο περιεχόμενο.
 2. Να θυμάστε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη λειτουργία σχολίων για να μοιραστούν τις σκέψεις τους σχετικά με μια διαφήμιση ή ένα προϊόν. Δεν ψάχνουν ευκαιρία να σου πουλήσουν κάτι. Εάν αισθάνεστε ότι κάποιος προσπαθεί να πουλήσει κάτι στα σχόλια, επισημάνετε το ως ανεπιθύμητο και διαγράψτε το.
 3. Είναι επίσης σημαντικό να δίνετε προσοχή στις λέξεις και τις φράσεις που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι όταν σχολιάζουν τις διαφημίσεις σας.
 1. Η διαχείριση σχολίων διαφημίσεων στο Instagram γίνεται ευκολότερη με εργαλεία όπως το HypoChat!

Πώς μπορώ να συνδέσω τον λογαριασμό μου στο Instagram με το HypoChat;

Με την εύκολη διεπαφή του, το HypoChat παρέχει διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε πολλούς ιστότοπους από μία τοποθεσία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HypoChat για να συνδυάσετε πολλούς λογαριασμούς Instagram Business και να πάρετε τον έλεγχο της διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάγνωση:  5 μέθοδοι για να καταλάβετε αν υπάρχει πραγματικά ένα email

Το HypoChat συγκεντρώνει όλες τις ειδοποιήσεις, τα σχόλια και τα άμεσα μηνύματά σας στο Instagram σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε κάθε συναλλαγή. Οι δυνατότητες του HypoChat επιτρέπουν γρήγορη και αποτελεσματική χρήση και σας βοηθούν να διαχειρίζεστε εύκολα τα σχόλια διαφημίσεων, αποτρέποντάς σας από το να χάνετε χρόνο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram (ή μπορείτε να προσθέσετε πολλούς) στα κανάλια HypoChat. Τότε, το δικό σου Ίνσταγκραμ και Σχόλια διαφημίσεων Instagram έγινε διαχειρίσιμη από μια ενιαία πλατφόρμα. Τι μπορείτε να κάνετε περισσότερο με τις δυνατότητες του HypoChat στο Instagram;

 1. Απαντήστε στα σχόλια του Instagram

Μπορείτε να απαντήσετε, να αναθέσετε και να στείλετε γρήγορες απαντήσεις στα σχόλιά σας στο Instagram στον πίνακα ελέγχου του HypoChat.

Το HypoChat διαθέτει ένα ενοποιημένο φάκελο εισερχομένων για τη διαχείριση όλων των σχολίων και των σχολίων διαφημίσεων σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου.

Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορες απαντήσεις (μακροεντολές) για χρήση κάθε φορά που υπάρχει επαναλαμβανόμενο σχόλιο.

Και με τη βοήθεια της λειτουργίας ομαδικής συνεργασίας, μπορείτε να αναθέσετε το πιο κατάλληλο μέλος της ομάδας σε μια συνομιλία για να απαντήσει στα σχόλιά σας.

Επιπλέον, μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τις αλληλεπιδράσεις σας και να παρακολουθείτε τα ανοιχτά ζητήματά σας αρχειοθετώντας ορισμένα σχόλια. Ή, μπορείτε απλώς να καταχωρήσετε τα ανεπιθύμητα σχόλια.

 1. Φιλτράρισμα κατά σχόλια

Ο HypoChat έχει Σχόλια και Διαφημίσεις Σχόλια ετικέτες στην ενότητα ετικετών ως προεπιλογή. Έτσι, μπορείτε να φιλτράρετε τις δεσμεύσεις σας στο Instagram μόνο με σχόλια, σχόλια διαφημίσεων ή μόνο απευθείας μηνύματα.

 1. Λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις σας στο Instagram

Η HypoChat παρέχει επίσης στους χρήστες της Αναφορές σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις στο Instagram. Μπορείτε να δείτε το σύνολο των συνομιλιών Instagram, τις συνολικές ετικέτες σχολίων, τα εισιτήρια, τα εισιτήρια που απαντήθηκαν/επιλύθηκαν και τον μέσο χρόνο απόκρισης της ομάδας σας.

συμπέρασμα

Κάθε εταιρεία που διαχειρίζεται ένα προφίλ στο Instagram πρέπει να έχει τον έλεγχο των αλληλεπιδράσεων στις αναρτήσεις της. Και τα σχόλια είναι μια από τις πιο ισχυρές μορφές αλληλεπίδρασης που μπορείτε να λάβετε.

Δεν μπορείτε να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη και να ελπίζετε ότι όλα θα είναι θετικά και ομαλά. Αντίθετα, πρέπει να είστε προνοητικοί και να διατηρείτε τον έλεγχο των σχολίων στις αναρτήσεις σας στο Instagram.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό παρακολουθώντας την απόδοση των αναρτήσεών σας, μπλοκάροντας ύποπτα σχόλια, μη διστάσετε να διαγράψετε σχόλια που δεν είναι θετικά, ζητώντας από τους ακόλουθούς σας να αφήνουν μόνο θετικά σχόλια και χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως το HypoChat για τη διαχείριση του Instagram.

Με αυτές τις συμβουλές και το HypoChat, μπορείτε να βελτιώσετε την αξιοπιστία της επωνυμίας σας στο Instagram, διατηρώντας τον έλεγχο των σχολίων στις αναρτήσεις σας. Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών σήμερα!

Σχετικό άρθρο – Οδηγοί Instagram: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε