Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να διατηρήσετε την οθόνη του iPad σας αναμμένη;

Πώς να διατηρήσετε την οθόνη του iPad σας αναμμένη;

Ένας σταθερός σύντροφος είναι δύσκολο να βρεθεί και ακόμα πιο δύσκολο να κρατηθεί. Πολλοί χάνονται σε αυτό το ταξίδι, είτε είναι κατοικίδια είτε άνθρωποι. Ωστόσο, το iPad σας μπορεί να σας κρατήσει συντροφιά ακόμα και όταν δεν βλέπετε την οθόνη. Ανεξάρτητα από το μοντέλο iPad που διαθέτετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPad σας ως οθόνη προβολής για να εμφανίσετε ώρα, φωτογραφίες, βίντεο, σημειώσεις παρουσίασης, ως πίνακα ιδεών ή για αναπαραγωγή ταινιών.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας βοηθήσουμε να μεταφέρετε το iPad σας από ένα προσωρινό σε ένα πιο μόνιμο. Το iPad σας θα σας κάνει περήφανους με την ικανότητά του να μένετε αναμμένο και θα σας συνοδεύει σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής σας χωρίς καμία δικαιολογία (εκτός από χαμηλή μπαταρία).

Αξίζει να αντικαταστήσετε την μπαταρία του iPad σας;

Προσαρμόστε το χρονικό όριο λήξης οθόνης του iPad

Το να διατηρείτε το iPad σας αναμμένο για μεγαλύτερη διάρκεια μπορεί να σας βοηθήσει σε διάφορες καταστάσεις, είτε πρόκειται για εργασία όπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως επέκταση της οθόνης του φορητού υπολογιστή ή της οθόνης σας. Εάν ασχολείστε με την έρευνα οποιουδήποτε θέματος ή τη δημιουργία σημειώσεων από το iPad σας, ίσως χρειαστεί η οθόνη του να παραμένει αναμμένη.

Ανάγνωση:  Minecraft Πώς να φτιάξετε μια σέλα: Οδηγός χειροτεχνίας και συμβουλές

Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εμφανίσετε ένα κολάζ ή μια παρουσίαση των φωτογραφιών και των βίντεό σας. Είτε σε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση, παρουσίαση ή μπροστά σε μια τάξη γεμάτη με πρόθυμα παιδιά που διδάσκουν, θα χρειαστεί να προβάλετε και να ανατρέξετε στις σημειώσεις σας επανειλημμένα.

Ως εκ τούτου, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να βοηθήσετε το iPad σας με τη μετάβασή του από ένα προσωρινό συνοδευτικό του οποίου η οθόνη θα έληγε σε δύο λεπτά σε ένα πιο μόνιμο του οποίου η οθόνη δεν θα σβήσει ποτέ εκτός και αν τελειώσει η μπαταρία του (εισαγάγετε ένα πιστό αστείο κατασκοπείας) :

Βήμα 1: Ανοιξε Ρυθμίσεις στην αρχική οθόνη του iPad και επιλέξτε το Οθόνη και Φωτεινότητα επιλογή. Όταν εντοπίσετε το Αυτόματο κλείδωμα επιλογή, αγγίξτε απαλά μια φορά.

Βήμα 2: Αφού πατήσετε το Αυτόματο κλείδωμα επιλογή, μπορείτε να πατήσετε το Ποτέ επιλογή. Με αυτόν τον τρόπο, η οθόνη του iPad σας θα παραμείνει ενεργοποιημένη εκτός εάν πατήσετε χειροκίνητα το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο πλάι του iPad σας.

Ενώ ένα iPad μπορεί να εμφανίζει την ώρα, σημειώσεις παρουσίασης, εικονικές κάρτες flash και να συλλέγει ή να εμφανίζει πληροφορίες για τους επισκέπτες, ένα iPad είναι βέβαιο ότι θα τελειώσει. Σε αντίθεση με ένα iPhone, ένα iPad δεν διαθέτει βελτιστοποιημένη φόρτιση, καθώς ένα iPad δεν μπορεί να υπερφορτιστεί.

Ανάγνωση:  Γιατί δεν λειτουργεί η γραμμή ήχου Vizio;

Έτσι, απλά φορτίζοντάς το περιστασιακά, μπορείτε να έχετε ενεργοποιημένη την οθόνη του iPad σας για μεγαλύτερη διάρκεια ή όλη την ώρα. Παρακολουθήστε την αποστράγγιση της μπαταρίας σε καθημερινή βάση. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την οθόνη του iPad αν τη βρείτε ότι υπερθερμαίνεται.

Πώς να σταματήσετε την περιστροφή της οθόνης του iPad;