Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να δημιουργήσετε μια παρουσίαση στο TikTok

Η δημοφιλής πλατφόρμα βίντεο μικρού μήκους TikTok είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μέρος για συγχρονισμό και χορό. είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους με διάφορους τρόπους. Η δημιουργία slideshow είναι μια καινοτόμος λειτουργία που συχνά εκμεταλλεύονται οι χρήστες. Είτε πρόκειται για κοινή χρήση αναμνήσεων, προβολή ενός έργου ή αφήγηση μιας ιστορίας, το εργαλείο προβολής διαφανειών του TikTok μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα για τη δημιουργία ενδιαφέρων προβολών διαφανειών TikTok.

Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok

Αρχικά, εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στο smartphone σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το κατάστημα εφαρμογών του smartphone σας και, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπορείτε να εγγράψετε έναν λογαριασμό.

Πατήστε το σύμβολο ‘+’

Στο κάτω κέντρο της αρχικής οθόνης του TikTok υπάρχει ένα εικονίδιο +. Πατήστε αυτό το σύμβολο για να ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός νέου βίντεο TikTok.

Επιλέξτε “Λήψη”

Μόλις μπείτε στη διεπαφή χρήστη για τη δημιουργία βίντεο, εμφανίζονται διάφορες επιλογές στο κάτω μέρος της οθόνης. Επιλέξτε “Λήψη” για να ανοίξετε τη συλλογή στη συσκευή σας.

Πίνακας περιεχομένων

Επιλέξτε φωτογραφίες ή βίντεο για παρουσίαση

Επιλέξτε ποιες εικόνες ή βίντεο θα προσθέσετε στην παρουσίαση. Μια δυναμική και καθηλωτική ακολουθία μπορεί να δημιουργηθεί επιλέγοντας διαφορετικά αρχεία πολυμέσων. Βάλτε τα με τη σειρά που θέλετε.

Πραγματοποιήστε επεξεργασίες παρουσίασης

Το TikTok σάς επιτρέπει να κάνετε απλές αλλαγές αφού επιλέξετε το περιεχόμενο πολυμέσων σας. Μπορείτε να βελτιώσετε το slideshow σας προσθέτοντας κείμενο ή αυτοκόλλητα, μουσική και περικόπτοντας κάθε εικόνα ή βίντεο κλιπ στο μήκος της επιλογής σας.

Συμπεριλάβετε μεταβάσεις

Χρησιμοποιήστε μεταβάσεις για να δημιουργήσετε μια ομαλή μετάβαση μεταξύ κάθε εικόνας ή βίντεο κλιπ στο slideshow σας. Το Slide, το Fade και το Rotate είναι μερικά μόνο από τα εφέ μετάβασης στο TikTok. Πειραματιστείτε με διαφορετικές μεταβάσεις για να δείτε ποια λειτουργεί καλύτερα για το περιεχόμενό σας.

Επεξεργαστείτε το χρονοδιάγραμμα

Βεβαιωθείτε ότι αφιερώνεται αρκετός χρόνος σε κάθε εικόνα ή βίντεο κλιπ. Μπορείτε να αλλάξετε τον χρονισμό κάθε στοιχείου πατώντας στη γραμμή χρόνου και σύροντας τις λαβές για να αυξήσετε ή να μειώσετε τη διάρκεια κάθε στοιχείου.

Ολοκληρώστε την παρουσίασή σας

Ελέγξτε την παρουσίαση για να βεβαιωθείτε ότι όλα πάνε ομαλά όταν είστε ικανοποιημένοι με το χρονοδιάγραμμα, την οργάνωση και τις μεταβάσεις. Επιπρόσθετες αλλαγές είναι δυνατές εάν είναι απαραίτητο.

Συμπεριλάβετε hashtags και λεζάντες

Προσθέστε σχετικά hashtags και λεζάντες στην παρουσίασή σας για να διευκολύνετε τους άλλους να το βρίσκουν. Χρησιμοποιήστε hashtags που είναι trending ή σχετίζονται με τον κλάδο σας για να προσεγγίσετε μεγαλύτερο κοινό. Οι λεζάντες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξηγήσουν το πλαίσιο ή να δημιουργήσουν μια ιστορία.

Ανάγνωση:  Η αισθητική και η πρακτικότητα των γυάλινων χωρισμάτων

Μοιραστείτε το slideshow σας

Ήρθε η ώρα να μοιραστείτε το ολοκληρωμένο slideshow σας με την κοινότητα του TikTok. Αφού επιλέξετε τις ρυθμίσεις κοινού, προσθέστε έναν ελκυστικό τίτλο και κάντε κλικ στο “Δημοσίευση” για να μοιραστείτε την καλλιτεχνική σας παρουσίαση με τον κόσμο.

Συνοψίζοντας

Η δημιουργία slideshow στο TikTok είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πείτε μια ιστορία, να μοιραστείτε εμπειρίες ή να δείξετε τη δημιουργικότητά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του TikTok για να δημιουργήσετε οπτικά όμορφες και συναρπαστικές παρουσιάσεις που θα συναρπάσουν το κοινό σας ακολουθώντας αυτές τις εύκολες οδηγίες. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας, απολαύστε τον εαυτό σας και αρχίστε να λέτε τις ιστορίες σας σε παρουσιάσεις διαφανειών TikTok!