Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από το Instagram και να κερδίσετε χρήματα; Δείτε πώς λειτουργεί η δημιουργία εσόδων από το Instagram

 Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από το Instagram και να κερδίσετε χρήματα; Δείτε πώς λειτουργεί η δημιουργία εσόδων από το Instagram
Το Instagram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και πιο σημαντικές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως. Έχει πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως και πάνω από 100 εκατομμύρια φωτογραφίες και βίντεο που ανεβαίνουν καθημερινά. Το Instagram είναι επίσης μια προσοδοφόρα πλατφόρμα για δημιουργούς και επιρροές. Μέσω του μάρκετινγκ επιρροής του Instagram, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από το περιεχόμενο, το κοινό και την επιρροή σας μαθαίνοντας πώς να δημιουργήσετε έσοδα από το Instagram.

Επομένως, διαβάστε αυτήν την ανάρτηση για να μάθετε πώς να δημιουργείτε έσοδα από το Instagram. Επιπλέον, θα εστιάσουμε επίσης στο πώς λειτουργεί η δημιουργία εσόδων από το Instagram, ποιος είναι κατάλληλος και πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε. Θα μοιραστούμε επίσης μερικές συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές για να βελτιστοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram για δημιουργία εσόδων και να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Πώς να κερδίσετε χρήματα μέσω της δημιουργίας εσόδων από το Instagram;

Η δημιουργία εσόδων από το Instagram βασίζεται σε τέσσερις κύριες πηγές: χορηγούμενες αναρτήσεις, μάρκετινγκ θυγατρικών, Αγορές στο Instagramκαι Εργαλεία δημιουργού Instagram. Ανάλογα με τη θέση, το περιεχόμενο και τους στόχους σας, αυτοί είναι οι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από το Instagram μαθαίνοντας πώς να δημιουργήσετε έσοδα από το Instagram:

Αναρτήσεις με χορηγία

Οι αναρτήσεις με χορηγία είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να αποκτήσετε έσοδα από το Instagram. Επομένως, μπορείτε να συνεργαστείτε με επωνυμίες και επιχειρήσεις για να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στους οπαδούς σας έναντι αμοιβής. Επομένως, πρέπει να μάθετε πώς να αυξάνετε τους ακόλουθους του Instagram για μέγιστα αποτελέσματα.

Οι αναρτήσεις με χορηγία μπορούν να λάβουν διάφορες μορφές, όπως φωτογραφίες, βίντεο, ιστορίες, τροχούς, IGTV ή ζωντανές ροές. Επιπλέον, συνήθως περιλαμβάνουν μια αποκάλυψη, όπως #ad, #sponsored ή #partner, για να υποδείξουν ότι η ανάρτηση πληρώνεται.

Το ποσό των χρημάτων που μπορείτε να κερδίσετε από τις αναρτήσεις που χορηγούνται εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

 • Το μέγεθος και η ποιότητα του κοινού σας, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των ακολούθων, του ποσοστού αφοσίωσης, της προσέγγισης χρηστών και των δημογραφικών στοιχείων
 • Τύπος και ποιότητα του περιεχομένου σας, συμπεριλαμβανομένης της θέσης, του στυλ, της δημιουργικότητας και της αξίας παραγωγής σας
 • Ποιότητα της επωνυμίας, συμπεριλαμβανομένης της φήμης, του προϋπολογισμού και των στόχων της
 • Διάρκεια της καμπάνιας, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού και της μορφής των αναρτήσεων, της αποκλειστικότητας και των παραδοτέων, καθώς και του χρονοδιαγράμματος και των προθεσμιών
Ανάγνωση:  Η Victoria Gerrard La Crosse WI εξερευνά τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης κηπουρικής: Σύνδεση με συναδέλφους κηπουρούς

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές και έρευνες, το μέσο ποσοστό για χορηγούμενες δημοσιεύσεις στο Instagram κυμαίνεται από $10 έως $1000 ανά 1000 ακόλουθους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τους προαναφερθέντες παράγοντες. Επιπλέον, αυτές οι τιμές είναι ευέλικτες και τυποποιημένες και μπορεί να ποικίλλουν ευρέως ανάλογα με τη διαπραγμάτευση και τη συμφωνία μεταξύ του δημιουργού και της επωνυμίας.

Για να πληροίτε τα κριτήρια για χορηγούμενες αναρτήσεις, πρέπει να έχετε ένα μεγάλο και αφοσιωμένο κοινό που ταιριάζει με την αγορά-στόχο της επωνυμίας. Πρέπει επίσης να έχετε έναν επαγγελματικό και αυθεντικό λογαριασμό που να δείχνει τη θέση, την προσωπικότητα και την πρόταση αξίας σας. Επιπλέον, πρέπει επίσης να ακολουθείτε τις πολιτικές επώνυμου περιεχομένου του Instagram, οι οποίες περιγράφουν τους κανόνες και τις βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία και την αποκάλυψη αναρτήσεων με χορηγία.

2. Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι μια άλλη μέθοδος για να μάθετε πώς να δημιουργείτε έσοδα από το Instagram. Επομένως, μέσω του λογαριασμού σας στο Instagram, κερδίζετε προμήθεια για κάθε πώληση ή ενέργεια που δημιουργείτε για μια επωνυμία ή επιχείρηση. Μπορείτε να κάνετε μάρκετινγκ θυγατρικών μέσω διαφόρων μεθόδων, όπως:

 • Κοινή χρήση ενός μοναδικού συνδέσμου ή κωδικού που παρακολουθεί και ανταμείβει τις παραπομπές σας
 • Προσθέστε ετικέτα σε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που ανακατευθύνει τους οπαδούς σας σε μια σελίδα προορισμού ή έναν ιστότοπο
 • Δημιουργία μιας ανάρτησης ή ιστορίας με δυνατότητα αγοράς που επιτρέπει στους ακόλουθούς σας να αγοράζουν απευθείας από το Instagram

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε από το Instagram Affiliate Marketing;

Το ποσό των χρημάτων που μπορείτε να κερδίσετε από το μάρκετινγκ θυγατρικών εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

 • Το ποσοστό προμήθειας και η δομή του προγράμματος συνεργατών μπορεί να ποικίλλει από ένα σταθερό ποσό έως ένα ποσοστό της πώλησης ή της δημοπρασίας.
 • Η τιμή και η δημοτικότητα του προϊόντος ή της υπηρεσίας που προωθείτε μπορεί να επηρεάσει το ποσοστό μετατροπών και τις δυνατότητες εσόδων.
 • Η ποιότητα και η συνάφεια του περιεχομένου και του κοινού σας μπορεί να επηρεάσει την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον των οπαδών σας.
Ανάγνωση:  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Ryze Mushroom Coffee το 2024

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές και έρευνες, το μέσο ποσοστό προμήθειας για το μάρκετινγκ θυγατρικών στο Instagram κυμαίνεται από 5% έως 30%, ανάλογα με τη θέση, το προϊόν και το πρόγραμμα. Ωστόσο, αυτές οι τιμές δεν είναι σταθερές ή τυποποιημένες και μπορεί να διαφέρουν πολύ ανάλογα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος συνεργατών.

Για να πληροίτε τα κριτήρια για το μάρκετινγκ θυγατρικών, πρέπει να έχετε έναν εξειδικευμένο και σχετικό λογαριασμό που να δείχνει την τεχνογνωσία, το πάθος και τις συστάσεις σας. Επιπλέον, οι προβολές της ιστορίας σας στο Instagram πρέπει επίσης να είναι υψηλές.

Χρειάζεστε επίσης ένα πιστό και αφοσιωμένο κοινό που εμπιστεύεται τις απόψεις σας και ακολουθεί τις προτάσεις σας. Επιπλέον, πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες και τους όρους παροχής υπηρεσιών της κοινότητας του Instagram, οι οποίοι περιγράφουν τους κανόνες και τις βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία και την κοινή χρήση περιεχομένου στο Instagram.

3. Αγορές Instagram

Αγορές στο Instagram

Το Instagram Shopping είναι μια νέα μέθοδος για να μάθετε πώς να δημιουργείτε έσοδα από το Instagram. Επομένως, μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας απευθείας στο Instagram χωρίς να βγείτε από την εφαρμογή. Μπορείτε να κάνετε αγορές στο Instagram μέσω διαφόρων λειτουργιών, όπως:

 • Πρέπει να ρυθμίσετε ένα Κατάστημα Instagramμια προσαρμόσιμη βιτρίνα που παρουσιάζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.
 • Δοκιμάστε να δημιουργήσετε ένα ανάρτηση ή ιστορία που μπορεί να αγοραστείμια φωτογραφία ή ένα βίντεο που προσθέτει ετικέτες στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και επιτρέπει στους ακόλουθούς σας να τα αγοράσουν.
 • Χρησιμοποιήστε το Λειτουργία ολοκλήρωσης αγοράςένας ασφαλής και βολικός τρόπος για να ολοκληρώσετε μια αγορά στο Instagram.
 • Γίνε μελος Δυνατότητα σταγόνωνένας τρόπος για να κυκλοφορήσετε και να προωθήσετε αποκλειστικά και περιορισμένης έκδοσης προϊόντα ή υπηρεσίες στο Instagram.

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε από τις αγορές στο Instagram;

Το ποσό των χρημάτων που μπορείτε να κερδίσετε από τις αγορές στο Instagram εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

 • Η τιμή και η ζήτηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας μπορεί να επηρεάσει τον όγκο πωλήσεων και το περιθώριο κέρδους
 • Η ποιότητα και η μοναδικότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας μπορεί να επηρεάσει την ικανοποίηση και τη διατήρηση των πελατών
 • Η ποιότητα και η ελκυστικότητα του περιεχομένου και του καταστήματός σας μπορεί να επηρεάσει την επισκεψιμότητα και τη μετατροπή
Ανάγνωση:  Πώς να προσθέσετε πολλές φωτογραφίες σε μια ιστορία Instagram (Συνδυάστε εικόνες)

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές και έρευνες, τα μέσα έσοδα ανά χρήστη για τις αγορές Instagram είναι 65 $ υψηλότερα από άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Ωστόσο, αυτά τα έσοδα δεν είναι σταθερά ή τυποποιημένα και μπορεί να ποικίλλουν ευρέως ανάλογα με τους προαναφερθέντες παράγοντες.

Για να πληροίτε τα κριτήρια για τις Αγορές Instagram, πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό επιχείρησης ή δημιουργού που να πληροί Απαιτήσεις καταλληλότητας εμπορίου του Instagramσυμπεριλαμβανομένης της αυθεντικής, καθιερωμένης και συμβατής παρουσίας στο Instagram.

Χρειάζεστε επίσης έναν κατάλογο προϊόντων ή υπηρεσιών που πληρούν τις εμπορικές πολιτικές του Instagram, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης φυσικών αγαθών για άμεση αγορά. Πρέπει επίσης να συνδέσετε τον λογαριασμό σας σε μια Σελίδα Facebook και να το χρησιμοποιήσετε Facebook Commerce Manager ή έναν από τους εγκεκριμένους συνεργάτες του Instagram για τη διαχείριση του καταστήματος και του ταμείου σας.

4. Εργαλεία Δημιουργού Instagram

Εργαλεία δημιουργού Instagram

Το Instagram Creator Tool είναι ένας νέος τρόπος για να αποκτήσετε έσοδα από το Instagram. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από το περιεχόμενο και το κοινό σας μέσω διαφόρων λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για δημιουργούς και παράγοντες επιρροής. Τα Εργαλεία Δημιουργού Instagram περιλαμβάνουν:

 • Σήματα, τα οποία είναι ένας τρόπος για τους ακόλουθούς σας να σας υποστηρίζουν οικονομικά κατά τη διάρκεια των ζωντανών ροών σας
 • Αστέρια, τα οποία είναι ένας τρόπος για τους ακόλουθούς σας να σας στέλνουν εικονικά δώρα κατά τη διάρκεια των ζωντανών ροών σας
 • Οι διαφημίσεις με τροχούς είναι ένας τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στους κυλίνδρους σας
 • Διαφημίσεις IGTV, οι οποίες είναι ένας τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από διαφημίσεις που εμφανίζονται στα βίντεό σας IGTV
 • Creator Fund, το οποίο είναι ένας τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από την απόδοση και την αφοσίωση του περιεχομένου σας

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε από τα Εργαλεία Δημιουργού Instagram;

Το χρηματικό ποσό που μπορείτε να κερδίσετε από το Instagram Creator Tools εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

 • Ο αριθμός και η γενναιοδωρία των ακολούθων σας μπορεί να επηρεάσει τον αριθμό και τη συχνότητα των σημάτων και των αστεριών που σας στέλνουν
 • Ο τύπος και η απόδοση της διαφήμισης μπορεί να επηρεάσει τα έσοδα και το μερίδιο που λαμβάνετε από τους κυλίνδρους και τις διαφημίσεις IGTV
 • Η ποιότητα και η δημοτικότητα του περιεχομένου σας μπορεί να επηρεάσει την καταλληλότητα και την πληρωμή που λαμβάνετε από το ταμείο δημιουργών
Ανάγνωση:  Δημιουργία εσόδων από YouTube Shorts: Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από τα σορτς YouTube και να κερδίσετε χρήματα;

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές και έρευνες, τα μέσα έσοδα ανά χρήστη για τα Εργαλεία Δημιουργού Instagram κυμαίνεται από 0,01 έως 0,15 $ ανά σήμα ή αστέρι, από 2 έως 20 $ ανά 1000 προβολές για διαφημίσεις κυλίνδρων ή IGTV και από 0,01 $ έως 0,10 $ ανά 1000 προβολές για τον δημιουργό κεφάλαιο. Ωστόσο, αυτά τα έσοδα είναι ευέλικτα και μπορεί να ποικίλλουν ευρέως ανάλογα με τους προαναφερθέντες παράγοντες.

Για να πληροίτε τα κριτήρια για τα Εργαλεία δημιουργών Instagram, χρειάζεστε έναν δημιουργό ή επαγγελματικό λογαριασμό που να πληροί τις απαιτήσεις καταλληλότητας για δημιουργία εσόδων του Instagram, συμπεριλαμβανομένης της ύπαρξης αυθεντικής, καθιερωμένης και συμβατής παρουσίας στο Instagram.

Ανάλογα με τη δυνατότητα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, χρειάζεστε έναν ελάχιστο αριθμό ακολούθων, προβολών ή αφοσίωσης. Πρέπει επίσης να ακολουθείτε τις πολιτικές και τις οδηγίες δημιουργίας εσόδων του Instagram, οι οποίες περιγράφουν τους κανόνες και τις βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία και τη δημιουργία εσόδων περιεχομένου στο Instagram.

Συμπέρασμα: Πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε από τη δημιουργία εσόδων από το Instagram;

Το ποσό των χρημάτων που μπορείτε να κερδίσετε μαθαίνοντας πώς να δημιουργήσετε έσοδα από το Instagram ποικίλλει ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως τον αριθμό και την ποιότητα των ακολούθων, το περιεχόμενο και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, τον τύπο και την απόδοση των διαφημίσεων και των προγραμμάτων που χρησιμοποιείτε, το ποσοστό του περιεχομένου σας που ακολουθεί τις πολιτικές και τις οδηγίες δημιουργίας εσόδων του Instagram και τον αριθμό και τη γενναιοδωρία των υποστηρικτών και των πελατών σας.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για πώς να δημιουργήσετε έσοδα από το Instagramστη συνέχεια σχολιάστε τις ερωτήσεις σας παρακάτω!