Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να δείτε τις αγορές της Apple

Η παρακολούθηση και η διαχείριση αγορών έχει γίνει ζωτικής σημασίας για τα προσωπικά οικονομικά καθώς οι ψηφιακές συναλλαγές γίνονται πιο κοινές. Η διαχείριση των ψηφιακών αγορών σας – είτε πρόκειται για συνδρομές, μουσική, ταινίες ή εφαρμογές – είναι εύκολη όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα Apple. Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία ελέγχου για τις αγορές σας από την Apple.

Προβολή του ιστορικού αγορών σας στο iOS

 1. Εκκινήστε το App Store: Ανοίξτε το App Store στο iPad ή το iPhone σας, εάν έχετε. Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, πατήστε την εικόνα του προφίλ σας.
 2. Δείτε Λογαριασμός: Επιλέξτε “Αγορά” από την επιλογή που εμφανίζεται. Αυτό θα ανοίξει μια νέα οθόνη με όλο το περιεχόμενο που αγοράσατε.
 3. Επιλέξτε μία κατηγορία: Μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τις αγορές σας στην Apple επιλέγοντας Όλα, Όχι σε αυτό το iPhone (ή iPad) ή Οικογενειακή κοινή χρήση. Επιλέξτε την κατάλληλη κατηγορία για να εστιάσετε την αναζήτησή σας.
 4. Δείτε τις αγορές σας: Κάντε κύλιση στη λίστα για να βρείτε το συγκεκριμένο αντικείμενο που αναζητάτε. Η επιλογή “Όχι σε αυτό το iPhone” θα σας επιτρέψει να δείτε πράγματα που δεν είναι εγκατεστημένα στο τηλέφωνό σας αυτήν τη στιγμή.
Ανάγνωση:  Fiat Money Vs. Crypto: Μπορεί το Duo να συνυπάρξει;

Χρήση macOS για προβολή του ιστορικού αγορών σας

 1. Εκκινήστε το App Store: Εκκινήστε το Mac App Store.
 2. Σύνδεση: Κάντε κλικ στην επιλογή “Σύνδεση” στην κάτω αριστερή γωνία για να συνδεθείτε με το Apple ID σας, εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι.
 3. Δείτε Λογαριασμός: Κάντε κλικ στο όνομα του λογαριασμού σας στην κάτω αριστερή γωνία του App Store αφού συνδεθείτε.
 4. Δείτε τις προηγούμενες αγορές σας: Η δυνατότητα “Ιστορικό αγορών” βρίσκεται στη σελίδα Πληροφορίες λογαριασμού. Κάντε κλικ στην Προβολή όλων για να δείτε μια λεπτομερή λίστα με όλες τις αγορές σας από την Apple.
 5. Ταξινόμηση και ψάξτε: Μπορείτε να φιλτράρετε τις αγορές κατά κατηγορίες, όπως Όλες, Όχι σε αυτό το Mac ή Οικογενειακές Αγορές, όπως και στο iOS. Ελέγξτε τις προηγούμενες αγορές σας για να βρείτε συγκεκριμένα προϊόντα.

Πρόσβαση στο ιστορικό αγορών iTunes

 1. Εκκινήστε το iTunes: Μπορείτε να δείτε το ιστορικό αγορών σας εδώ, εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το iTunes σε υπολογιστή με Windows ή αν δεν έχετε ενημερώσει σε macOS Catalina ή νεότερη έκδοση.
 2. Σύνδεση: Βεβαιωθείτε ότι το Apple ID σας είναι συνδεδεμένο.
 3. Δείτε Λογαριασμός: Κάντε κλικ στο όνομα του λογαριασμού σας στην επάνω γραμμή μενού.
 4. Προβολή ιστορικού αγορών: Η δυνατότητα “Ιστορικό αγορών” βρίσκεται στη σελίδα Πληροφορίες λογαριασμού. Επιλέξτε “Προβολή όλων” για να δείτε ένα πλήρες ιστορικό όλων των αγορών σας.
Ανάγνωση:  Apple Watch εναντίον Oura Ring | Ποιο είναι το καλύτερο το 2024;

Συμπερασματικά, η παρακολούθηση των αγορών της Apple σάς βοηθά να διαχειρίζεστε καλύτερα τις παραγγελίες και το ψηφιακό σας περιεχόμενο. Μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση και να ελέγξετε το ιστορικό αγορών σας σε συσκευές iOS, macOS ή ακόμα και μέσω του iTunes ακολουθώντας αυτά τα εύκολα βήματα. Με αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να παρακολουθείτε τις δαπάνες σας και να κάνετε πιο έξυπνες επιλογές για τις ψηφιακές σας επενδύσεις.