Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να δείτε ποιος είδε τις Snap Stories σας

Η δημοτικότητα του Snapchat ως εργαλείο αφήγησης έχει αυξηθεί από στιγμή σε στιγμή. Παρά την έμφαση που δίνει η εφαρμογή στο απόρρητο, πολλοί χρήστες θέλουν να γνωρίζουν ποιος μπορεί να δει τις ιστορίες Snap τους. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, το Snapchat δεν προσφέρει έναν απλό τρόπο για να μάθετε ποιος έχει δει τις ιστορίες σας. Ωστόσο, ορισμένες καινοτόμες τεχνολογίες και εφαρμογές τρίτων προσφέρουν πληροφορίες στο κοινό. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα εξετάσουμε διάφορους τρόπους για να μάθουμε ποιος έχει δει την ιστορία σας στο Snap.

Insights για το Snapchat: Debunking the Myth

Το Snapchat δεν έχει ενσωματωμένη επιλογή για να μάθετε ποιος είδε την ιστορία σας. Η εφαρμογή δίνει προτεραιότητα στην παροδική φύση του περιεχομένου και στο απόρρητο των χρηστών. Εάν συναντήσετε εφαρμογές ή υπηρεσίες τρίτων που ισχυρίζονται ότι παρέχουν αυτές τις πληροφορίες, να είστε προσεκτικοί. Η χρήση μη εξουσιοδοτημένων εφαρμογών μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του λογαριασμού σας και να παραβιάσει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του Snapchat.

Συνολικές προβολές ιστορίας: Περιορισμένη μέτρηση

Το Snapchat δείχνει τον συνολικό αριθμό προβολών της ιστορίας σας, αλλά δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα μεμονωμένων χρηστών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την ιστορία σας και να σύρετε προς τα επάνω για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες. Αυτό σας δίνει μια ιδέα για το πόσα άτομα έχουν αλληλεπιδράσει με το υλικό σας, αλλά δεν αποκαλύπτει ποιος έχει δει το άρθρο σας.

Ανάγνωση:  Πώς να βρείτε ανταλλακτικά αυτοκινήτου στο διαδίκτυο

Οι χρήστες του Snapchat έχουν δύο επιλογές: μπορούν να στείλουν μια ιστορία που είναι διαθέσιμη για 24 ώρες, όπως λειτουργούν οι ιστορίες Instagram και οι καταστάσεις WhatsApp, ή μπορούν να στείλουν ο ένας στον άλλο φωτογραφίες ή βίντεο με τη μορφή Snaps. Οι Snapchatters μπορούν επίσης να δουν τον συνολικό αριθμό προβολών και το ποιος έχει δει την ιστορία τους. Οι χρήστες θα πρέπει να ανοίξουν το προφίλ τους πατώντας το avatar τους στην επάνω αριστερή γωνία της αρχικής οθόνης και, στη συνέχεια, να αγγίξουν το My Story για να δουν ποιος έχει δει το Snapchat Story τους. Ο αριθμός των προβολών εμφανίζεται στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης όταν το Snapchat κάνει προεπισκόπηση της ιστορίας. Οι Snapchatters μπορούν στη συνέχεια να σύρουν προς τα πάνω στην οθόνη για να δουν τα ονόματα των ατόμων που έχουν δει την ιστορία τους. Επιπλέον, η πλατφόρμα αναφέρει στον επίσημο ιστότοπο υποστήριξης ότι βλέπει μόνο τα ονόματα των πρώτων 200 χρηστών που συναντούν την ιστορία τους στο Snapchat.

Χάρτης Bitmoji: Υπόδειξη για τη θέση των θεατών

Ο Snap Map του Snapchat σάς επιτρέπει να βλέπετε πού βρίσκονται οι φίλοι σας σε έναν χάρτη. Αν και αυτό δεν αποκαλύπτει ποιος διαβάζει το περιεχόμενό σας, μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το πού βρίσκεται γενικά το αναγνωστικό κοινό σας. Λάβετε υπόψη ότι οι χρήστες έχουν την επιλογή να μεταβούν σε λειτουργία φαντασμάτων ή να αποκρύψουν την τοποθεσία τους, γεγονός που μειώνει την ακρίβεια της μεθόδου.

Story Reactions: Engaging Audiences

Προσκαλέστε άλλους να αλληλεπιδράσουν με την ιστορία σας στο Snap κάνοντας ερωτήσεις ή δίνοντας οδηγίες. Μπορείτε να δείτε τα ονόματα χρήστη των ατόμων που αντιδρούν στην ιστορία σας και να συνομιλήσετε μαζί τους. Αν και δεν παρέχει μια πλήρη λίστα όλων των επισκεπτών, σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με άτομα που αλληλεπιδρούν ενεργά με το υλικό σας.

Χρησιμοποιήστε εφαρμογές τρίτων με προσοχή

Πολλές ανεπίσημες εφαρμογές ισχυρίζονται ότι μπορούν να αναγνωρίσουν τους χρήστες των ιστοριών Snap. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί όταν εξετάζετε αυτές τις εφαρμογές, καθώς ενδέχεται να παραβιάζουν τους όρους παροχής υπηρεσιών του Snapchat και να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Μην παρέχετε τα διαπιστευτήριά σας Snapchat σε μη εγκεκριμένες πλατφόρμες για να αποφύγετε τους κινδύνους του απορρήτου.

Ανάγνωση:  Πώς να ελέγξετε τα γενέθλια στο Snapchat; (Οδηγός βήμα προς βήμα)

Συνοψίζοντας

Ενώ το Snapchat εκτιμά το απόρρητο των χρηστών, εξακολουθείτε να θέλετε να γνωρίζετε ποιος βλέπει τα Snap Stories σας. Το Snapchat προς το παρόν δεν προσφέρει αξιόπιστο τρόπο για να μάθετε ποιοι είναι οι θεατές σας. Δώστε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο το διαδραστικό υλικό προσελκύει το κοινό σας και εκτιμήστε τις πρακτικές απορρήτου της πλατφόρμας. Θα πρέπει πάντα να αποφεύγονται οι εφαρμογές τρίτων, καθώς μπορεί να αποτελούν ζήτημα ασφάλειας. Θυμηθείτε, το πραγματικό πνεύμα του Snapchat βρίσκεται στην αυτοσχέδια στιγμή της κοινής χρήσης, της δημιουργίας σχέσεων και της απόλαυσης της εφήμερης ποιότητας του περιεχομένου.