Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να δείτε κρυφά παιχνίδια στο Steam

Οι χρήστες του Steam, της γνωστής πλατφόρμας ψηφιακής διανομής για παιχνίδια PC, έχουν πρόσβαση σε έναν εκτενή κατάλογο παιχνιδιών. Ωστόσο, δεν είναι εύκολα ορατά όλα τα παιχνίδια στο κατάστημα. Ορισμένοι προγραμματιστές επιλέγουν να επιτρέπουν μόνο σε επιλεγμένα άτομα να βλέπουν τα έργα τους και να τα κρατούν κρυφά από το ευρύ κοινό. Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να δείτε αυτά τα κρυμμένα πετράδια, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε πώς να βρείτε και να παίξετε κρυφά παιχνίδια στο Steam.

Εντοπισμός κρυφών παιχνιδιών

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε γιατί οι προγραμματιστές μπορούν να επιλέξουν να κρατήσουν ιδιωτικές τις δημιουργίες τους πριν αποκαλύψουν κρυφά παιχνίδια. Ορισμένα παιχνίδια είναι διαθέσιμα μόνο σε μικρό κοινό ή βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, επομένως οι προγραμματιστές μπορεί να προτιμούν να τα κρατούν κρυφά μέχρι να είναι έτοιμα για μια ευρύτερη κυκλοφορία.

Ρυθμίσεις καταστήματος Steam

Το Steam επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόσουν την εμπειρία τους, ένα από τα οποία είναι η δυνατότητα να βλέπουν κρυφά παιχνίδια. Μεταβείτε στον πελάτη Steam, κάντε κλικ στο όνομά σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε “Λεπτομέρειες λογαριασμού” από το αναπτυσσόμενο μενού για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη δυνατότητα. Μία από τις επιλογές στην καρτέλα “Ρυθμίσεις” ονομάζεται “Πληροφορίες παιχνιδιού”. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην επιλογή Εμφάνιση παιχνιδιών στη βιβλιοθήκη μου.

Ανάγνωση:  Πλοήγηση στο νομικό και κανονιστικό πλαίσιο των μεταφορών με αγωγούς

Χρησιμοποιώντας άμεσους συνδέσμους

Για να προωθήσουν τα κρυφά παιχνίδια τους ή για να επιτρέψουν την πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη βάση χρηστών, οι προγραμματιστές συχνά μοιράζονται απευθείας συνδέσμους στα παιχνίδια τους. Το κανονικό κατάστημα μπορεί να παρακαμφθεί για άμεση πρόσβαση στο παιχνίδι, εάν έχετε απευθείας σύνδεσμο με το κρυφό.

Εντολές SteamCMD

Για να αποκαλύψουν κρυφά παιχνίδια, οι πιο τεχνικοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν εντολές SteamCMD (Steam Console Client). Αν και το SteamCMD χρησιμοποιείται κυρίως για διαχείριση διακομιστή, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για επικοινωνία με κρυφά παιχνίδια. Λόγω της μεγαλύτερης πολυπλοκότητάς της, αυτή η μέθοδος μπορεί να απαιτεί κάποια εμπειρία διεπαφής γραμμής εντολών.

Πρόσβαση beta και ομάδες κοινότητας

Πολλά κρυφά παιχνίδια συνδέονται με ομάδες κοινότητας Steam ή προσφέρουν πρόσβαση σε beta σε περιορισμένο αριθμό παικτών. Η συμμετοχή σε αυτές τις ομάδες ή η λήψη beta μπορεί να σας δώσει πρόσβαση σε παιχνίδια που δεν είναι ακόμη διαθέσιμα στο ευρύ κοινό στο κατάστημα Steam.

Ιστότοποι τρίτων

Μερικοί ιστότοποι τρίτων εστιάζουν στη σύνταξη λιστών αποκλειστικών ή κρυφών παιχνιδιών του Steam. Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να περιέχουν πληροφορίες, συνδέσμους και αναλύσεις παιχνιδιών που οι προγραμματιστές έχουν επιλέξει να κρύψουν.

Ανάγνωση:  15 τρόποι για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο - KWork

SteamDB

Ένα χρήσιμο εργαλείο είναι το SteamDB, μια εξωτερική βάση δεδομένων που παρακολουθεί τις προσθήκες και τις αλλαγές στη βάση δεδομένων Steam. Παρόλο που το SteamDB δεν είναι απευθείας συνδεδεμένο με το Steam, παρακολουθεί τις αλλαγές στη βάση δεδομένων Steam για να παρέχει πληροφορίες για παιχνίδια – συμπεριλαμβανομένων των κρυφών.

Συνοψίζοντας

Η εμπειρία παιχνιδιού σας μπορεί να γίνει πιο συναρπαστική βρίσκοντας κρυφά παιχνίδια στο Steam που σας επιτρέπουν να παίζετε παιχνίδια που ίσως δεν γνωρίζετε ακόμη. Είτε προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις σας στο Steam, είτε χρησιμοποιείτε απευθείας συνδέσμους είτε κοιτάζετε ιστότοπους τρίτων, μπορείτε να βρείτε και να παίξετε παιχνίδια που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα Steam ακολουθώντας τις τεχνικές που περιγράφονται σε αυτόν τον οδηγό. Απολαύστε το παιχνίδι σας!