Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να δείτε κοινούς φίλους στο Snapchat

Η διατήρηση φιλιών στον γρήγορο κόσμο των social media είναι πιο απλή από ποτέ. Το Snapchat, μια δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων πολυμέσων, επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν με το δίκτυό τους μοιράζοντας φωτογραφίες, βίντεο και στιγμές. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στο να βρείτε και να συνδεθείτε με κοινά άτομα, εάν ενδιαφέρεστε να συνδεθείτε μεταξύ σας στο Snapchat.

Κατανόηση κοινών φίλων στο Snapchat

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, το Snapchat στερείται μιας παραδοσιακής λίστας «φίλων» λόγω της εφήμερης φύσης του. Ανεξάρτητα από αυτό, οι δυνατότητες του Snapchat μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε κοινό έδαφος.

Προσθήκη φίλων στο Snapchat

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να προσθέτετε φίλους στο Snapchat προτού αναζητήσετε αμοιβαίες συνδέσεις. Συγχρονίζοντας τις επαφές σας με την εφαρμογή, χρησιμοποιώντας τον Snapcode τους ή χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη τους, μπορείτε να προσθέσετε φίλους.

  • Προσθήκη με όνομα χρήστη: Εάν ο λογαριασμός ενός φίλου στο Snapchat είναι δημόσιος, μπορείτε να του στείλετε αίτημα φιλίας εισάγοντας το όνομα χρήστη του στο πεδίο αναζήτησης.
  • Προσθήκη μέσω Snapcode: Σαρώστε τον Snapcode με την κάμερά σας και εάν σχετίζεται με δημόσιο λογαριασμό, μπορείτε να προσθέσετε τον χρήστη ως φίλο.
  • Συγχρονισμός στοιχείων επικοινωνίας: Εάν δώσετε στο Snapchat πρόσβαση στις επαφές σας, θα κάνει συστάσεις σε φίλους που έχουν ήδη δημιουργήσει λογαριασμό.
Ανάγνωση:  Μέτρα ασφάλειας στο χώρο εργασίας που μπορούν να μειώσουν τις αξιώσεις αποζημίωσης των εργαζομένων

Προβολή λιστών φίλων

Μπορείτε να δείτε τη λίστα των φίλων σας στο Snapchat, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο κάποιοι άλλοι ιστότοποι κοινωνικών μέσων. Για να δείτε τη λίστα φίλων σας:

  • Ανοίξτε την οθόνη Chat: Σύρετε προς τα δεξιά στην οθόνη της κάμερας για πρόσβαση στην οθόνη συνομιλίας.
  • Κάντε κλικ ή πατήστε το όνομα χρήστη ή το Bitmoji ενός φίλου: Θα εμφανιστεί το προφίλ τους.
  • Δείξτε φίλους: Σύρετε προς τα κάτω για να δείτε τη λίστα φίλων.

Εύρεση αμοιβαίων δεσμών

Όταν αναζητάτε κοινά άτομα, ενδέχεται να βρείτε αμοιβαίες συνδέσεις καθώς περιηγείστε στη λίστα φίλων σας. Εάν δείτε ένα όνομα χρήστη που γνωρίζετε, σημαίνει ότι μοιράζεστε αυτό το άτομο με τον φίλο σας.

Ρυθμίσεις απορρήτου

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι ρυθμίσεις είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τον καθορισμό του περιεχομένου που εμφανίζεται στο Snapchat. Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να επιλέξουν να αποκρύψουν τη λίστα φίλων τους, κάτι που θα περιόριζε το ποιος μπορεί να δει με ποιους συνδέονται.

  • Αλλαγή των ρυθμίσεων απορρήτου σας: Αλλάζοντας τις ρυθμίσεις απορρήτου της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να αποφασίσουν ποιος μπορεί να δει τη λίστα φίλων τους.
Ανάγνωση:  Πώς να δείτε ποιος είδε τις Snap Stories σας

Σύνδεση με κοινά άτομα

Με τη σύνδεση με αυτά τα άτομα, μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο Snapchat μόλις βρείτε αμοιβαίες συνδέσεις. Ξεκινήστε έναν διάλογο μαζί τους ή στείλτε τους ένα αίτημα φιλίας για να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο στην πλατφόρμα.

Εθιμοτυπία και σεβασμός της ιδιωτικής ζωής

Αν και είναι συναρπαστικό να βρίσκεις κοινό έδαφος, είναι σημαντικό να λαμβάνεις υπόψη το απόρρητο των άλλων. Θα πρέπει πάντα να προσέχετε ποιες πληροφορίες χρησιμοποιείτε και πώς τις χρησιμοποιείτε, καθώς δεν αισθάνονται όλοι άνετα να μοιράζονται τις λίστες φίλων τους.

Συμπερασματικά, το Snapchat προσφέρει έναν δυναμικό τρόπο διατήρησης φιλιών λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του. Ενώ ο εντοπισμός των διασυνδέσεων μπορεί να χρειαστεί κάποια έρευνα, δίνει στην εμπειρία σας στο Snapchat μια πιο προσωπική πινελιά. Μπορείτε εύκολα να βρείτε και να συνδεθείτε με κοινούς φίλους στο Snapchat, εάν γνωρίζετε τις δυνατότητες της πλατφόρμας και σέβεστε τις ρυθμίσεις απορρήτου τους.