Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να βρείτε το Son of Malphas στο Diablo 4

Στο Diablo 4, ένα από τα πιο περιζήτητα υλικά είναι οι Igneous Cores. Και αν θέλετε να αποκτήσετε αποτελεσματικά αυτούς τους πολύτιμους πόρους, το ταξίδι σας δεν θα σας οδηγήσει σε κανέναν άλλον από τον γιο του Μάλφα. Το πιο πρόσφατο περιεχόμενο του Diablo 4, γνωστό ως Season of Construct, έχει φέρει μαζί του πολλές νέες εμπειρίες από περιπέτειες μέχρι μπουντρούμια, και πάνω απ’ όλα, τρομερούς αντιπάλους όπως ο Son of Malphas. Αυτό το αφεντικό προσφέρει μια δελεαστική δυνατότητα καθώς εγγυάται την πτώση των μαγνητικών πυρήνων, αλλά μην ξεγελιέστε. Η εύρεση και η γνωριμία με τον γιο του Μάλφα απαιτεί μεγάλη αφοσίωση.

Πού να βρείτε το Son of Malphas στο Diablo 4

Ο γιος του Μάλφα είναι σαν τη γάτα του Σρέντιγκερ στο βασίλειο του Sanctuary, με μια άπιαστη φύση ικανή να υλοποιηθεί τυχαία στο θησαυροφυλάκιο. Επιπλέον, αυτός ο τρομερός αντίπαλος μπορεί να εκδηλωθεί σε περιοχές γεμάτες δομές κατά βούληση. Έτσι, ο εντοπισμός του γιου του Μάλφα απαιτεί προσεκτική εξερεύνηση κάθε γωνιάς στο Vault, καθώς πρέπει να τον αναζητήσετε.

Ωστόσο, αυτή η προσπάθεια δεν είναι χωρίς προκλήσεις. Στο πιο δύσκολο σκηνικό, οι παίκτες μπορούν να αντιμετωπίσουν ταυτόχρονα τον γιο του Μάλφα και τον χασάπη, κάτι που είναι μια πραγματικά τρομακτική προοπτική. Σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες, η συγκέντρωση μιας τεράστιας ομάδας τυχοδιώκτες καθίσταται απαραίτητη για να βγούμε νικητές από την επικείμενη αντιπαράθεση.

Ανάγνωση:  Σύγκριση του Gatsby.js με WordPress, Joomla και άλλες πλατφόρμες CMS

Πώς να νικήσετε το Son of Malphas

Η προετοιμασία είναι πρωταρχικής σημασίας όταν προετοιμάζεσαι για την αναπόφευκτη συνάντηση με τον γιο της Μάλφα. Είναι απαραίτητο να αναγνωρίσετε ότι αν αποτύχετε να νικήσετε αυτόν τον τεράστιο εχθρό πριν φύγετε από τα μπουντρούμια, θα εξατμιστεί, χάνοντας την ευκαιρία να ασφαλίσετε τους μαγνητικούς πυρήνες.

Όπως ο Χασάπης, ο γιος του Μάλφα έχει μια τεράστια πισίνα υγείας και μια σειρά από καταστροφικές επιθέσεις. Η επαγρύπνηση είναι το κλειδί για την επιβίωση, καθώς η αποφυγή αυτών των επιθέσεων είναι πρωταρχικής σημασίας για τη μακροζωία:

  • Club Smash: Ο Μπος εξαπολύει μια σειρά από απεργίες κλαμπ που συγκλονίζουν τη γη. Η άγνοια είναι η καλύτερη άμυνα σου απέναντι σε αυτό το μπαράζ.
  • Club Swing: Η οριζόντια αιώρηση του συλλόγου απειλεί να χωρίσει τα πάντα στο πέρασμά του. Το να απομακρυνθείτε από το αφεντικό ή να τοποθετηθείτε πίσω του θα μειώσει τον κίνδυνο.
  • Club Swing με βολίδες: Συνδυάζοντας τις κούνιες του κλαμπ με τα πύρινα βλήματα, το Αφεντικό εξαπολύει μια θανατηφόρα επίθεση. Αναζητήστε καταφύγιο πίσω από τον γιο του Μάλφα πριν ξεκινήσει η καταιγίδα. Εναλλακτικά, η πλοήγηση στο χώρο μεταξύ των βλημάτων απαιτεί ακρίβεια και ευκινησία.
  • Επίθεση Επίθεση: Το αφεντικό εκτοξεύεται στον αέρα και προσγειώνεται με δύναμη συντριβής. Η αποφυγή της καθορισμένης ζώνης πρόσκρουσης είναι κρίσιμη για την επιβίωση.
Ανάγνωση:  Αποτελεσματικές στρατηγικές για την προώθηση του καναλιού σας στο YouTube & Κερδίστε περισσότερους συνδρομητές

Η γνωριμία με τα μοτίβα επίθεσης του γιου του Μάλφα είναι καθοριστική για την επιβίωση του νικητή. Ενώ ο αγώνας εξακολουθεί να είναι μια επίπονη προσπάθεια λόγω της σημαντικής απόδοσης ζημιών του αφεντικού, η εκμετάλλευση των κενών μεταξύ των επιθέσεων είναι η πιο βιώσιμη στρατηγική. Με επιμονή και εξάσκηση, ακόμη και μόνοι τυχοδιώκτες μπορούν να νικήσουν αυτόν τον τρομερό αντίπαλο με σχετική ευκολία.

Όταν ψάχνετε για Igneous Cores στο Diablo 4, το Son of Malphas είναι το κλειδί. Παρουσιάστηκε στη Season of Construct, αυτό το Boss υπόσχεται πολύτιμες πτώσεις, αλλά είναι μια πρόκληση. Μια τυχαία εμφάνιση σε θησαυροφυλάκια ή περιοχές με πολλές κατασκευές, ο εντοπισμός του απαιτεί ενδελεχή έρευνα. Το να το αντιμετωπίσει μόνος του κινδυνεύει με έναν σκληρό αγώνα, ειδικά αν ενώσει τις δυνάμεις του με το Butcher Boss. Ο νικητής είναι η στρατηγική προετοιμασία. Η αποφυγή των ισχυρών επιθέσεων του όπως το Club Smash και το Swing είναι ζωτικής σημασίας. Με επιμονή και δεξιοτεχνία είναι δυνατό να τον νικήσεις, κάτι που εξασφαλίζει μια ανταποδοτική νίκη. Εξοπλιστείτε με αυτή τη γνώση για να κατακτήσετε το Son of Malphas στο Diablo 4.