Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να βρείτε το Ring of the Ravenous στο Diablo 4

Οι έμπειροι παίκτες γνωρίζουν ότι η απόκτηση μοναδικών αντικειμένων είναι μια πρόκληση από μόνη της. Μεταξύ αυτών των πολυπόθητων θησαυρών, το Ring of the Ravenous ξεχωρίζει ιδιαίτερα για τη φήμη του ως τάξης Βαρβάρων. Αυτό το ισχυρό δαχτυλίδι όχι μόνο αυξάνει σημαντικά στατιστικά, όπως την πιθανότητα κρίσιμων χτυπημάτων και ζημιές στους εχθρούς, αλλά βελτιώνει επίσης τη διάρκεια και την αποτελεσματικότητα της ικανότητας Rend. Αν θέλετε να προσθέσετε αυτό το στολίδι στη συλλογή σας, εδώ είναι ένας οδηγός για να εξασφαλίσετε το Ring of the Ravenous.

Στην τρίτη σεζόν του Diablo 4, η απόκτηση μοναδικών αντικειμένων συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τους παίκτες. Προσαρμοσμένο στην κατηγορία των Βαρβάρων, το Ring of the Ravenous δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ικανότητά του να προσθέτει βάσεις το καθιστά επιθυμητό αξεσουάρ για βαρβαρικές κατασκευές. Ωστόσο, το ταξίδι για να αποκτήσετε αυτό το δαχτυλίδι δεν είναι βόλτα στο πάρκο και απαιτεί τύχη και αφοσίωση.

Πού θα βρείτε το Ring of Ravenous

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι με τους οποίους οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν το Ring of the Ravenous:

  1. Δραστηριότητες World Tier 3 και 4: Εάν δεν έχετε φτάσει ακόμα στο World Tier 4 και πηγαίνετε σε περιπέτειες μετά την ιστορία, εστιάστε στις δραστηριότητες World Tier 3. Λάβετε μέρος σε παγκόσμιες και εποχιακές εκδηλώσεις, αντιμετωπίστε τα αφεντικά του κόσμου και εξερευνήστε τα Nightmare Dungeons and Vaults. Αν και οι πιθανότητες επιτυχίας είναι σχετικά χαμηλές λόγω της σπανιότητας των μοναδικών αντικειμένων και της λείανσης που εμπλέκονται, είναι μια βιώσιμη επιλογή για τους πρώτους χρήστες.
  2. Beating the Beast in the Ice: Για όσους αναζητούν μια πιο άμεση προσέγγιση, το The Beast in the Ice Uber Boss είναι το κλειδί. Αυτός ο ισχυρός εχθρός προσφέρει καλύτερες πιθανότητες να αποκτήσετε μοναδικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου του Ring of the Ravenous. Ωστόσο, η επιτυχία δεν μπορεί να είναι εγγυημένη καθώς η 3η σεζόν περιλάμβανε πολλά πολύτιμα αντικείμενα.
Ανάγνωση:  Κρίσιμοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή των εργαλείων αυτοματισμού LinkedIn

Το τέρας στον πάγο αναμέτρηση

Δείτε πώς να ξεκινήσετε αυτή τη μαζική συνάντηση:

  1. Φτάστε στο παγκόσμιο επίπεδο 4: Βεβαιωθείτε ότι έχετε φτάσει στο World Tier 4, καθώς το The Beast in the Ice είναι αποκλειστικό σε αυτό το προηγμένο επίπεδο.
  2. Ταξιδέψτε στο Kyovashad: Κατευθυνθείτε στο Kyovashad στην περιοχή Fractured Peaks και αναζητήστε το Kyovashad Gatehouse στο νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης. Κατευθυνθείτε νοτιότερα για να βρείτε την είσοδο στο μπουντρούμι του Icecrack.
  3. Αποκτήστε το Sigil of Icecrack’s Nightmare: Δημιουργήστε αυτό το σημαντικό αντικείμενο συλλέγοντας 9 Distilled Fears και 250 Sigil Powder. Το Distilled Fear είναι μια ανταμοιβή από το Nightmare Dungeons Tier 30 ή υψηλότερο, ενώ το Sigil Powder μπορεί να αποκτηθεί ανταλλάσσοντας επιπλέον Nightmare Sigils με Occultists.
  4. Προετοιμαστείτε για μάχη: Μόλις πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις, μπείτε στη σπηλιά, περιηγηθείτε στους θαλάμους της και αντικρίστε το Τέρας στον Πάγο. Προετοιμαστείτε για μια δύσκολη μάχη και με λίγη τύχη, το Ring of the Ravenous θα μπορούσε να είναι δικό σας.

Ring of the Ravenous Effects

Ανεξάρτητα από την επιλεγμένη διαδρομή, η απόκτηση του Ring of Ravenous είναι μια χρονοβόρα προσπάθεια. Ωστόσο, τα μοναδικά εφέ που φέρνει κάνουν το ταξίδι αξιόλογο:

  • Αυξημένη πιθανότητα κρίσιμου χτυπήματος
  • Αυξημένη ευάλωτη ζημιά
  • Βελτιωμένα επίπεδα όλων των δεξιοτήτων μάχης
  • Αυξημένη ζημιά στους αιμορραγικούς εχθρούς
Ανάγνωση:  Πώς να πάρετε ένα βάναυσο τσίμπημα στο Baldur's Gate 3

Επιπλέον, η διάρκεια της δεξιότητας Rend αυξάνεται σημαντικά [2.0 – 4.0] δευτερόλεπτα. Η καταστροφή εχθρών με Brawling Skills χρησιμοποιεί δύο στοίβες Rend’s Bleed σε ένα cooldown κάθε 4 δευτερόλεπτα.

Το Ring of Ravenous του Diablo 4 είναι ένα έπαθλο που αξίζει να επιδιώξει κανείς για κάθε βάρβαρο. Είτε επιλέξετε δραστηριότητες World Tier είτε αντιμετωπίζετε το Τέρας στον Πάγο, οι ανταμοιβές υπόσχονται να ενισχύσουν τις ικανότητες του βαρβάρου σας.