Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να βρείτε το Apple Watch εάν είναι νεκρό;

Πώς να βρείτε το Apple Watch εάν είναι νεκρό;

Τα ρολόγια Apple είναι μερικά από τα καλύτερα έξυπνα ρολόγια στον πλανήτη. Εκτός από τη συνδεσιμότητα εξαίρεσης, την ποιότητα κατασκευής, τις δυνατότητες και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, υποστηρίζονται επίσης από το δίκτυο Find My της Apple, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τη χαμένη Apple και άλλες υποστηριζόμενες συσκευές τρίτων κατασκευαστών.

Σε αυτό το άρθρο, συζητάμε εάν μπορείτε να εντοπίσετε το Apple ρολόι σας εάν η μπαταρία του έχει εξαντληθεί.

Διαβάστε επίσης: Πώς να θέσετε σε παύση την τοποθεσία σας στο Find My iPhone;

Το να χάσεις το Apple Watch σου μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικό. Λάβετε υπόψη ότι τα Apple Watch χρησιμοποιούν τη συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας ή WiFi για να μεταδώσουν τις τοποθεσίες τους όταν χάνονται. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ορισμένα χρηματοκιβώτια αστοχίας που μπορείτε να δοκιμάσετε εάν το ρολόι σας ξεμείνει από μπαταρία όταν χαθεί.

Αρχικά, συνιστούμε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία χαμένης λειτουργίας στο Apple Watch σας. Ακόμα κι αν έχει εξαντληθεί η μπαταρία, το δίκτυο Find My θα σας δείξει τη θέση του ρολογιού για σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν χάσετε αυτό το παράθυρο, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να βλέπετε την τελευταία γνωστή τοποθεσία του ρολογιού στον χάρτη.

Μπορείτε να εντοπίσετε το ρολόι σας ακόμα κι αν η μπαταρία του τελειώσει. | Πηγή: Apple

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Find My Network στον ιστότοπο iCloud ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Find My στο iPhone σας. Μόλις εισέλθετε στην εφαρμογή ή στον ιστότοπο, συνδεθείτε με το Apple ID σας και επιλέξτε το Apple Watch σας. Εδώ θα δείτε μερικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της ενεργοποίησης της λειτουργίας χαμένης λειτουργίας επισημαίνοντας το ρολόι ως χαμένο, κάνοντας ping στη θέση του ή επαναφέροντας το ρολόι από απόσταση. Εδώ θα μπορείτε επίσης να δείτε την τελευταία γνωστή θέση του ρολογιού.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 30 Canon;

Εάν κάποιος άλλος βρει το Apple Watch σας και το ενεργοποιήσει, θα δει τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην οθόνη και το ρολόι θα κάνει ping για την τοποθεσία του στο Find My map. Το Lost Mode προστατεύει επίσης τα δεδομένα σας με έναν κωδικό PIN, πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση που το ρολόι σας έρθει με κάποιον άλλο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαρροή ευαίσθητων πληροφοριών που μπορεί να έχετε στο ίδιο το ρολόι.

Διαβάστε επίσης: Λειτουργεί το Find My iPhone όταν το τηλέφωνο είναι νεκρό;