Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να βρείτε τον Azelf στο Pokemon GO

Ο Azelf, μαζί με τους Uxie και Mesprit, θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα συναρπαστικό σαφάρι φωτογραφιών Azelf, Uxie και Mesprit κατά τη διάρκεια του Pokémon GO Tour Sinnoh. Αυτή η αποκλειστική εκδήλωση προσκαλεί όλους τους εκπαιδευτές Pokémon να ξεκινήσουν μια αναζήτηση για να βρουν αυτά τα άπιαστα Lake Guardian Pokémon. Είτε έχετε ήδη επιλέξει Dialga είτε Palkia, μπορείτε να συμμετάσχετε και στις τρεις αποστολές, οπότε ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε και να αποκαλύψετε τα μυστικά αυτών των θρυλικών πλασμάτων.

Οι Azelf, Uxie και Mesprit Photo Safari είναι ξεχωριστές χρονομετρημένες ερευνητικές αποστολές διαθέσιμες σε όλους τους εκπαιδευτές Pokémon κατά τη διάρκεια του Pokémon GO Tour Sinnoh. Αυτές οι αποστολές είναι διαθέσιμες μέχρι τις 6 μ.μ. της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου και είναι εντελώς δωρεάν. Η αποστολή σας; Μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία του αντίστοιχου Pokémon για να ολοκληρώσετε κάθε εργασία. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε μια αποστολή Azelf, θα χρειαστεί να τραβήξετε μια φωτογραφία του ίδιου του Azelf. Αυτά τα Pokémon θα εμφανίζονται στη φύση σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οπότε ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε μακριά και μακριά. Εάν θέλετε να προσελκύσετε περισσότερα Pokémon στη γειτονιά σας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε θυμίαμα, το οποίο μπορεί να προσελκύσει ακόμη και το Lake Guardian Pokémon στο Photo Safari σας. Φροντίστε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο από τα Pokémon που έχετε επιλέξει πριν προσπαθήσετε να τα πιάσετε. Αυτό διασφαλίζει ότι ακόμα κι αν ξεφύγουν, έχετε ολοκληρώσει την αποστολή σας και έχετε εξασφαλίσει τη φωτογραφία σας. Μπορείτε να βρείτε εργασίες Photo Safari στην καρτέλα Συμβάντα του μενού σας.

Ανάγνωση:  Πώς να αναπτύξετε μια λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιχείρησή σας στο Health Coaching

Μόλις ολοκληρώσετε την αποστολή που έχετε επιλέξει, θα ανταμειφθείτε με μια συνάντηση με τα αντίστοιχα Pokémon όπου δεν θα τρέξουν μακριά. Έτσι, τραβήξτε μια φωτογραφία πρώτα για να εξασφαλίσετε μια επιτυχημένη συνάντηση μετά. Ενώ μπορείτε να συναντήσετε τους Azelf, Uxie ή Mesprit στην άγρια ​​φύση, μπορούν να πολεμήσουν αρκετά. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε Ultra Balls και Golden Razz Berries για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας.

Πώς να αιχμαλωτίσετε τους Azelf, Uxie και Mesprit

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να συλλάβετε αυτά τα θρυλικά Pokémon στο Pokémon GO Tour Sinnoh. Η ολοκλήρωση εργασιών Photo Safari είναι ο απλούστερος και πιο απλός τρόπος. Η ανταμοιβή σας είναι μια συνάντηση με ταιριαστά Pokémon από τα οποία δεν μπορούν να ξεφύγουν, δίνοντάς σας απεριόριστες προσπάθειες να τα πιάσετε (εφόσον έχετε αρκετές μπάλες Poké). Για υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε Great ή Ultra Balls, εάν είναι διαθέσιμες.

Εναλλακτικά, μπορείτε να τα συναντήσετε στη φύση, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για μια πιο σκληρή πρόκληση. Μπορεί να δραπετεύσουν μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες σύλληψης, οπότε αποκτήστε Ultra Balls, Razz Berries και Golden Razz Berries για να βελτιώσετε τις πιθανότητες σας.

Ανάγνωση:  Πώς να επενδύσετε σε μετοχές Humane Tech Company;

Azelf, Uxie και Mesprit Photo Safari Rewards

Η ολοκλήρωση των αποστολών Azelf, Uxie και Mesprit Photo Safari κατά τη διάρκεια του Pokémon GO Tour Sinnoh θα έχει τις δικές του ανταμοιβές:

  • Azelf Photo Safari: 482 Stardust, Azelf Encounter
  • Uxie Photo Safari: 481 Stardust, Uxie Encounter
  • Mesprit Photo Safari: 480 Stardust, Mesprit Encounter

Λαμπερές παραλλαγές των Azelfi, Uxie και Mesprit

Αν ελπίζετε να αποκτήσετε λαμπερές εκδόσεις των Azelf, Uxie ή Mesprit, είστε έτοιμοι για μια απόλαυση. Λαμπερές παραλλαγές αυτών των θρυλικών Pokémon είναι διαθέσιμες από τη σεζόν Mischief του 2021. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά σπάνια και απαιτούν επιμονή για να συναντηθούν.

Η σύλληψη των Azelfi, Uxie και Mesprit στο Pokémon GO κατά τη διάρκεια του Pokémon Go Tour Sinnoh απαιτεί αφοσίωση και στρατηγικό σχεδιασμό. Είτε ολοκληρώνετε αποστολές Photo Safari είτε τις συναντάτε στην άγρια ​​φύση, χρησιμοποιώντας τις σωστές τακτικές και μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες επιτυχίας θα σας βοηθήσουν να προσθέσετε αυτά τα θρυλικά Pokémon στη συλλογή σας.