Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να βρείτε νεκρά AirPods;

Πώς να βρείτε νεκρά AirPods;

Τα AirPods είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ασύρματα ακουστικά στον πλανήτη και η de facto επιλογή για τους χρήστες της Apple. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα ήχου και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, διαθέτουν επίσης μια σειρά από χαρακτηριστικά ποιότητας ζωής που κάνουν τη συνολική εμπειρία χρήστη πολύ καλύτερη.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το πώς μπορείτε να βρείτε νεκρά Airpods χρησιμοποιώντας το δίκτυο Find My.

Διαβάστε επίσης: Τι σημαίνει «το iPhone μπορεί να βρεθεί»;

Εντοπισμός των νεκρών AirPods σας

Εάν χάσατε τα Airpods σας και έχουν εξαντληθεί η μπαταρία, ενδέχεται να δείτε την τελευταία γνωστή τοποθεσία τους ή την κατάσταση “δεν βρέθηκε τοποθεσία” ή “εκτός σύνδεσης” στο δίκτυο Εύρεση μου. Αν και δεν θα μπορείτε να αναπαράγετε έναν ήχο για να τα βρείτε, ενδέχεται να μπορείτε να λάβετε οδηγίες για την τοποθεσία όπου συνδέθηκαν τελευταία φορά. Εάν επιστρέψουν στο διαδίκτυο, θα μπορείτε να δείτε την τρέχουσα τοποθεσία τους και στον χάρτη.

Στη συνέχεια, συνιστούμε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Lost Mode στα Airpods σας. Ακόμα κι αν έχει εξαντληθεί η μπαταρία, το δίκτυο Find My θα σας δείξει τη θέση των ακουστικών για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν χάσετε αυτό το παράθυρο, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να δείτε την τελευταία γνωστή τοποθεσία των Aripod στο χάρτη.

Ανάγνωση:  Το Surface Pen δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Find My Network στον ιστότοπο iCloud ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Find My στο iPhone σας. Μόλις εισέλθετε στην εφαρμογή ή στον ιστότοπο, συνδεθείτε με το Apple ID σας και επιλέξτε τα Airpods σας. Θα δείτε μερικές επιλογές εδώ, συμπεριλαμβανομένης της ενεργοποίησης της λειτουργίας χαμένης λειτουργίας επισημαίνοντας το ρολόι ως χαμένο και κάνοντας ping στη θέση του. Εδώ θα μπορείτε επίσης να δείτε την τελευταία γνωστή θέση των ακουστικών. Εάν κάποιος άλλος βρει τα Airpods σας και τα ενεργοποιήσει, θα δει τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο τηλέφωνό του και τα Airpods θα κάνουν ping την τοποθεσία τους στο Find My map.

Διαβάστε επίσης: Τα AirPods συνδέονται αλλά ο ήχος προέρχεται από το τηλέφωνο: Γρήγορη επιδιόρθωση

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].