Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να βρείτε ένα σχέδιο Sloop στο Skull and Bones

Στον απέραντο κόσμο του Skull and Bones, το να έχεις ένα υπέροχο πλοίο είναι το κλειδί για την επιτυχία ως πειρατής. Μεταξύ των πολλών διαθέσιμων σκαφών, το Sloop ξεχωρίζει ως μια εξαιρετική επιλογή για τον εκκολαπτόμενο μπουκαίνι. Αν αναρωτιέστε πώς να αποκτήσετε το σχέδιο Sloop από το Skull and Bones, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Ξεκινώντας την πειρατική σας καριέρα με ένα ταπεινό Dhow, ακολουθούμενο από ένα ελαφρώς μεγαλύτερο Bedar, σύντομα θα ανακαλύψετε το πιο ευέλικτο και ισχυρό πλοίο που λαχταράτε καθώς προχωράτε στο παιχνίδι. Προσφέροντας επιλογές προσαρμογής και βελτιωμένες δυνατότητες, το Sloop είναι μια επιθυμητή προσθήκη στο οπλοστάσιο κάθε πειρατή. Αλλά πού ακριβώς βρίσκετε το Sloop Blueprint και ποια βήματα απαιτούνται για να το ξεκλειδώσετε; Ας εμβαθύνουμε στις λεπτομέρειες.

Πού να βρείτε ένα σχέδιο Sloop

Για να αποκτήσετε το Sloop Blueprint, πρέπει να τολμήσετε σε ένα μέρος γνωστό ως Sunken Goldmine, που βρίσκεται στην περιοχή Harufu της περιοχής του χάρτη της Αφρικανικής Ακτής. Πλέοντας δυτικά από το Sainte-Anne, πλοηγηθείτε στο περίπλοκο δίκτυο ποταμών του Red Isle μέχρι να φτάσετε στο αδιαμφισβήτητο φυλάκιο σε σχήμα φάρου – το Βυθισμένο Χρυσωρυχείο. Να είστε προσεκτικοί σε αυτό το ταξίδι καθώς εχθρικά πλοία περιπολούν στις όχθες του ποταμού και αποτελούν σημαντική απειλή για τους απρόσεκτους ταξιδιώτες. Μετριάστε τους πιθανούς κινδύνους εξετάζοντας τη διαδοχή άλλων πλοίων και διασφαλίζοντας ότι διαθέτετε επαρκή κιτ επισκευής πλοίων για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ανάγνωση:  Πώς λειτουργούν οι κωδικοί πρόσβασης

Όταν φτάσετε για πρώτη φορά στον μπροστινό βραχίονα του βυθισμένου χρυσωρυχείου, θα έχετε πρόσβαση στον μηχανικό γρήγορου ταξιδιού του Skull and Bones, απλοποιώντας τα επόμενα ταξίδια σε αυτήν την τοποθεσία. Αυτό το ανεκτίμητο χαρακτηριστικό επιτρέπει τη γρήγορη πλοήγηση στον κόσμο του παιχνιδιού, μειώνοντας τον χρόνο ταξιδιού και διευκολύνοντας την αποτελεσματική εξερεύνηση.

Ξεκλείδωμα του Sloop Blueprint

Όταν φτάσετε στο βυθισμένο φυλάκιο, αναζητήστε τον έμπορο Ungwana που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της παραλίας. Δείτε τις προσφορές του πωλητή, οι οποίες περιλαμβάνουν το πολυπόθητο Sloop Blueprint, διαθέσιμο για αγορά για ασήμι 4.950. Ωστόσο, η απόκτηση του σχεδίου απαιτεί να φτάσετε στο Buccaneer Rank 1 και να συγκεντρώσετε αρκετό Infamy, το οποίο τονίζει τη σημασία των τολμηρών επιδρομών και των απόπειρων ληστειών για να εδραιωθεί η φήμη σας ως φοβισμένος πειρατής.

Εκτός από την τιμή αγοράς του προγράμματος, η δημιουργία ενός Sloop απαιτεί τους ακόλουθους πόρους:

 • 8 Πλίνθωμα κοβαλτίου
 • 8 Λεπτή κάνναβη
 • 4 Χύτευση με άμμο
 • 4 Ασβέστης
 • Συν ασήμι 2700

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ungwana Merchant Vendor προσφέρει επίσης μια σειρά από άλλα σχέδια, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου Demi-cannon Works I Furniture, το οποίο προσφέρει περισσότερες επιλογές προσαρμογής για το κρησφύγετο των πειρατών σας.

Ανάγνωση:  Πώς να κάνετε το ChatGPT να δώσει εξετάσεις MBA; Ένας γρήγορος οδηγός!

Πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά του sloop

Η επιτυχής απόκτηση και η κατασκευή ενός Sloop θα σας δώσει πρόσβαση σε ένα πλοίο προσαρμοσμένο για υψηλές ζημιές και ευέλικτες δυνατότητες μάχης. Το Sloop προσφέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά:

 • Πλεονέκτημα εκφόρτισης: Το Explosive Strike έχει 50% πιθανότητες να πυροδοτήσει μια έκρηξη και να προκαλέσει 1500 ζημιές μέσα σε 150 γιάρδες. Επιπλέον, το πλοίο έχει 40% αύξηση στις ζημιές σε κατασκευές και 50% αύξηση στις ζημιές από έκρηξη.
 • Βασική θέση του πλοίου: 3
 • Κατάσταση σώματος: 25.000
 • Ισχύς συμπιεστή: 5000
 • Ταχύτητα: 9 κόμβοι
 • Ταχύτητα κοπής: 12 κόμβοι
 • Δυνατότητα φόρτισης πλώρης και πλαγιάς όψης
 • Έως τρεις θέσεις επίπλων

Το σχέδιο Sloop στο Skull and Bones προσφέρει πρόσβαση σε ένα τρομερό σκάφος με απαράμιλλη ικανότητα μάχης και επιλογές προσαρμογής. Ξεκινώντας από τολμηρές αποδράσεις και συλλέγοντας τους απαραίτητους πόρους, μπορείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας ως επίφοβος πειρατής καπετάνιος και να κυβερνήσετε την ανοιχτή θάλασσα με τον έμπιστο Sloop σας.