Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να βελτιώσετε την απόδοσή σας με την παρακολούθηση χρόνου

Πώς να βελτιώσετε την απόδοσή σας με την παρακολούθηση χρόνου

Η παρακολούθηση χρόνου χρησιμοποιείται από τη δεκαετία του ’80 κυρίως για την ποσοτικοποίηση και την κλιμάκωση της παραγωγής. Ανεξάρτητα από το τι κάνουμε, η προσπάθεια και η απόδοση συνήθως μετρώνται σε σχέση με το χρόνο παρακολούθηση του χρόνου εργασίας αναγκαιότητα στις σύγχρονες διαδικασίες εργασίας.

Αν και δεν υπήρξε ποτέ η καλύτερη χρονική μέτρηση, μπορείτε να γνωρίζετε γρήγορα την ποσότητα και την ποιότητα της εργασίας που κάνατε σε μια συγκεκριμένη περίοδο παρακολουθώντας την. Με την παρακολούθηση του χρόνου, μπορείτε να βελτιώσετε τις ροές εργασίας, τα παραγωγικά πρότυπα και τις εργασιακές συμπεριφορές στους χώρους εργασίας. Πώς λοιπόν βελτιώνει την απόδοση; Εδώ είναι μερικοί τρόποι.

1. Μετρά τον βασικό δείκτη απόδοσης (KPI)

Με την παρακολούθηση χρόνου, μπορείτε να μετρήσετε την απόδοσή σας σε μια δεδομένη περίοδο. Δείχνει τη μέση διάρκεια της εργασίας, τι μπορεί να χρεωθεί και τι όχι, δείχνει τις συνολικές ώρες εργασίας, δείχνει το σύνολο των ωρών του έργου και βοηθά στον καθορισμό της χωρητικότητας που παράγεται με την πάροδο του χρόνου.

Ανάγνωση:  Πώς να αποκτήσετε το Precious Dragonstone στο Palworld

Με αυτές τις γνώσεις, μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε την αποτελεσματικότητά σας με την πάροδο του χρόνου και των ωρών εργασίας σε σχέση με αυτό που είχε προϋπολογιστεί, το κέρδος που παρήχθη σε σχέση με αυτό που επρόκειτο να κερδίσετε, μεταξύ άλλων χρονοκαθορισμένων KPI. Σύμφωνα με ειδικούς από TimeTrack, η εφαρμογή ή το λογισμικό υπολογίζει αυτό για εσάς. Σας εξοικονομεί χρόνο και τον πονοκέφαλο να κάνετε τους υπολογισμούς με μη αυτόματο τρόπο για να έχετε την αποτελεσματικότητα ή τα κέρδη σας.

2. Σας βοηθά να προσδιορίσετε τις διαρροές χρόνου

Με την παρακολούθηση χρόνου, μπορείτε να γνωρίζετε γρήγορα τι σας εμποδίζει και τι σπαταλάει τον χρόνο σας κατά τις ώρες εργασίας σας. Μήπως τα εργαλεία, οι διαδικασίες, οι εργασίες ή οι ροές εργασίας επιβραδύνουν την παραγωγικότητά σας; Η παρακολούθηση χρόνου σάς βοηθά να το καταλάβετε αυτό. Σας δίνει ειδοποιήσεις για εργασίες χαμηλής αξίας, μη παραγωγικά μοτίβα, διογκωμένες διαδικασίες και πολλά άλλα, τα οποία μπορείτε να αποφύγετε για μια ομαλή διαδικασία εργασίας.

Με την παρακολούθηση χρόνου, δεν θα χάνετε χρόνο σε πράγματα που δεν προστίθενται στο περιθώριο κέρδους σας, αλλά θα εργαστείτε σε πράγματα που έχουν σημασία και προσθέτουν αξία στην παραγωγή σας. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει μια διαδικασία που μπορείτε να παραλείψετε και να επιτύχετε τους στόχους σας γρήγορα, γιατί να μην την κάνετε και να εξοικονομήσετε χρόνο; Αυτή η εταιρία θα σας βοηθήσει να επωφεληθείτε από το λογισμικό παρακολούθησης χρόνου.

Ανάγνωση:  Απευθείας αλληλογραφία και χαρτογράφηση ταξιδιού πελατών: Καθοδήγηση πελατών από την ευαισθητοποίηση στη μετατροπή

3. Αποκαλύπτει περισπασμούς

Συχνά στους σταθμούς εργασίας μας, αντιμετωπίζουμε περισπασμούς, που μερικές φορές δεν γνωρίζουμε ποτέ τι είναι και για πόσο καιρό συνεχίζονται. Η παρακολούθηση χρόνου σάς δίνει τη δυνατότητα να το ανακαλύψετε. Με αυτό, θα γνωρίζετε τις καθημερινές σας περισπασμούς, τα εργαλεία που σας αποσπούν την προσοχή, αναβλητικότητα, και σας δείχνει τις απρογραμμάτιστες εργασίες που κάνατε χωρίς να τις έχετε στο πλάνο εργασίας σας. Με αυτές τις διαταραχές, μπορείτε εύκολα να παραλείψετε τους αναγκαίους περισπασμούς και να αποφύγετε περιττούς περισπασμούς σε μελλοντικές διαδικασίες εργασίας.

4. Βοηθά στη διαχείριση της εστίασής σας

Μερικές φορές, η εστίαση στη δουλειά σας γίνεται ταραχώδης, κυρίως αν δεν σας ελέγχει τίποτα ή κανείς. Η παρακολούθηση χρόνου γίνεται ο προϊστάμενός σας και σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε στην εργασία σας, γνωρίζοντας ότι παρακολουθείτε. Σας βοηθά να σταματήσετε να κάνετε πολλές εργασίες και να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας, παρακολουθεί τη βαθιά εργασία και σας κάνει να εργάζεστε με αυστηρό χρονοδιάγραμμα.

Εξασφαλίζει επίσης την τήρηση των προτεραιοτήτων και τον εντοπισμό των παραγωγικών κορυφών που ενδέχεται να απαιτούν πλήρη συγκέντρωση για να επιτευχθούν περισσότερα. Με την παρακολούθηση χρόνου, δεν θα πραγματοποιείτε περιττές κλήσεις μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣπηγαίνετε για διαλείμματα συνομιλίας και άλλα περιττά πράγματα που διαταράσσουν τη ροή εργασίας σας.

Ανάγνωση:  Πώς να παίξετε το παιχνίδι Emoji στο Instagram

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να αποφύγετε την εξάντληση με την παρακολούθηση χρόνου; Το Tracking σας παρακολουθεί να εργάζεστε σύμφωνα με τον καθορισμένο χρόνο και όχι εκτός του καθορισμένου ορίου. Αυτή η παρακολούθηση σάς δίνει τη δυνατότητα να είστε ρεαλιστές σχετικά με τα επιτεύγματά σας και να εργαστείτε σκληρότερα για να τα επιτύχετε στον καθορισμένο χρόνο. Αποκτήστε έναν ιχνηλάτη σήμερα για να απολαύσετε τα επισημασμένα οφέλη και πολλά άλλα.