Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αφήσετε μια ομαδική συνομιλία στο iPhone

Ενώ οι ομαδικές συνομιλίες στο iPhone μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μείνετε σε επαφή με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους, υπάρχουν φορές που μπορεί να χρειαστεί να τερματίσετε μια ομαδική συνομιλία. Η έξοδος από μια ομαδική συνομιλία είναι εύκολη, είτε ο στόχος σας είναι να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις είτε απλώς να σταματήσετε να συμμετέχετε στο θέμα. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας καθοδηγήσουμε να τερματίσετε ευγενικά μια ομαδική συνομιλία στο iPhone σας.

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Μηνύματα: Εκκινήστε την εφαρμογή Messages στο iPhone σας ως το πρώτο βήμα για να αποχωρήσετε από μια ομαδική συνομιλία. Αναζητήστε το εικονίδιο με το πράσινο συννεφάκι ομιλίας σε λευκό φόντο.
  2. Μετάβαση στην ομαδική συνομιλία: Βρείτε την ομαδική συνομιλία που θέλετε να αποχωρήσετε, μεταβαίνοντας σε αυτήν ενώ βρίσκεστε στην εφαρμογή Μηνύματα. Πατήστε το κουμπί ομιλίας για να το ανοίξετε.
  3. Πατήστε το όνομα της ομάδας με το δάχτυλό σας: Το όνομα της ομάδας εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης ομαδικής συνομιλίας. Πατήστε πάνω του για να δείτε την οθόνη Λεπτομέρειες ομάδας.
  4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε “Αποχώρηση από αυτήν τη συνομιλία”: Στην οθόνη Λεπτομέρειες ομάδας, κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε το κουμπί “Αποχώρηση από αυτήν τη συνομιλία”. Συνήθως γράφεται με κόκκινο χρώμα για εύκολη ορατότητα.
  5. Κάντε κλικ στο “Αποχώρηση από αυτήν τη συνομιλία”: Επιλέξτε “Αποχώρηση από αυτήν τη συνομιλία” πατώντας σε αυτό. Θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ζητά να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.
  6. Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να αποχωρήσετε από την ομάδα: Επιλέξτε “Αποχώρηση” από το αναδυόμενο μενού για να υποδείξετε ότι θέλετε να αποχωρήσετε από την ομαδική συνομιλία. Δεν θα συμμετάσχετε στη συζήτηση μετά την ολοκλήρωση αυτής.
  7. Αναζητήστε το μήνυμα επιβεβαίωσης: Εάν αποχωρήσετε από την ομάδα, μπορεί να εμφανιστεί μια γρήγορη ειδοποίηση ότι η συνομιλία έληξε στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό είναι θετική απόδειξη ότι η έξοδος έχει ολοκληρωθεί.
  8. Επεξεργασία ρυθμίσεων ειδοποιήσεων (προαιρετικό): Εάν θέλετε να έχετε περισσότερο έλεγχο στον τρόπο με τον οποίο συμμετέχετε στην ομάδα, μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις ειδοποιήσεών σας. Εάν θέλετε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων ομάδας, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σας, επιλέξτε Ειδοποιήσεις, βρείτε την εφαρμογή Μηνύματα και κάντε τις αλλαγές.
  9. Σίγαση συνομιλίας (προαιρετικό): Μπορείτε επίσης να κάνετε σίγαση της συνομιλίας πριν φύγετε, εάν θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις χωρίς να αποχωρήσετε από την ομάδα. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε “Απόκρυψη ειδοποιήσεων” από την οθόνη Λεπτομέρειες ομάδας αφού πατήσετε το όνομα κάθε συμμετέχοντα.
Ανάγνωση:  Πώς να χρησιμοποιήσετε το You.com στο Apple Watch; Ένας γρήγορος οδηγός!!

Συμπερασματικά, μπορείτε να διατηρήσετε τις επικοινωνίες σας πιο εστιασμένες και οργανωμένες ακολουθώντας αυτήν την εύκολη διαδικασία για έξοδο από μια ομαδική συνομιλία στο iPhone σας. Μπορείτε εύκολα να αφήσετε μια ομαδική συνομιλία ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες. Δείτε πώς μπορείτε να διασφαλίσετε ότι έχετε τον έλεγχο του περιβάλλοντος ανταλλαγής μηνυμάτων σας—είτε πρόκειται για προσωπική προτίμηση είτε για σκόπιμη κίνηση.