Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αποκτήσετε Fennekin Pokemon Scarlet & Violet

Στον απέραντο κόσμο των Pokemon Scarlet και Violet, οι εκπαιδευτές ξεκινούν συναρπαστικές περιπέτειες για να πιάσουν, να εκπαιδεύσουν και να εξελίξουν τα αγαπημένα τους Pokemon. Μια αγαπημένη επιλογή μεταξύ των εκπαιδευτών είναι το Fennekin, ένα starter τύπου Fire από την περιοχή του Καλού. Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξερευνήσουμε διαφορετικούς τρόπους για να προσθέσετε το Fennek στο ταξίδι σας στο Pokemon Scarlet ή Violet, διασφαλίζοντας μια συναρπαστική και φλογερή προσθήκη στην ομάδα σας.

Αρχικά εισήχθη στα Pokemon X και Y, το Fennekin εξελίσσεται στο μεγαλοπρεπές Delphox με διπλά ξόρκια Fire/Psychic. Αν και κάποτε αποκλειστική για το Kalos, η σειρά Fennekin έχει πλέον βρει τον δρόμο της στον τεράστιο κόσμο των Pokemon Scarlet και Violet. Οι εκπαιδευτές μπορεί να χαίρονται που γίνονται φίλοι με αυτόν τον φλογερό σύντροφο, αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο να πέφτουν πάνω σε ένα Fennekin στην άγρια ​​φύση.

Pokemon Scarlet/Violet’s Expansion Pass

Χωρίς κάρτα επέκτασης, το Fennek και οι εξελίξεις του δεν θα κυλήσουν ομαλά στις άγριες περιοχές. Μην φοβάστε όμως, καθώς υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι για να φέρετε το Fennek στο αρχείο σας Pokemon Scarlet ή Violet.

Χάρη στα θαύματα της συμβατότητας Pokemon HOME, οι εκπαιδευτές μπορούν ενδεχομένως να αποκτήσουν ένα Fennekin ακριβώς στην αρχή του ταξιδιού τους. Το κλειδί είναι ο στρατηγικός σχεδιασμός και λίγη προσπάθεια.

Εύρεση Fennekin στο Indigo Disk

Εκστρατεία Savanna Biome

Το Savanna Biome in Terrarium (Indigo Disk DLC) είναι όπου κρύβεται ο Fennek. Ωστόσο, υπάρχει κάτι – το Fennek εμφανίζεται επίσης μόνο όταν επεκτείνετε το Savanna Biome. Για να το πετύχετε αυτό, δωρίστε 3000 BP σε αυτόν τον σύλλογο χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή League Club. Αυτή η δυνατότητα ξεκλειδώθηκε μετά τη συνάντηση με τον Drayton.

Οι εκπαιδευτές μπορούν να μπουν στο Terrarium αφού ολοκληρώσουν τις αποστολές της κύριας ιστορίας και νικήσουν τον Kieran στην ιστορία Kitakami/Teal Mask. Ωστόσο, η πρόσβαση στο Blueberry Academy απαιτεί την ολοκλήρωση της κύριας αποστολής “The Way Home”, εξασφαλίζοντας μια περιπέτεια μετά το παιχνίδι για όσους επιδιώκουν να αποκτήσουν το draft του Fennekin.

Blueberry Quests και BP farming

Μόλις εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις, το επόμενο βήμα περιλαμβάνει τη συλλογή 3000 BP μέσω Blueberry Quests (BBQ). Ολοκληρωμένες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης κατηγορίας Terrarium, αυτές οι αποστολές προσφέρουν μια σταδιακή εξέλιξη από απλές σε απαιτητικές αποστολές. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους και τα κουμπιά L/R για κύλιση στα είδη γκριλ.

Ανάγνωση:  Οι 5 κορυφαίες χρήσεις της τεχνητής νοημοσύνης στον κλάδο των ακινήτων

Μόλις οπλιστείτε με 3000 BP, κατευθυνθείτε στον υπολογιστή League Club και επεκτείνετε το Savanna Biome. Το Fennec βρίσκεται τώρα στο δυτικό τμήμα του Savanna Biome, κοντά στα σύνορα μεταξύ του Savanna και του Canyon Biomes.

Ακόμα και χωρίς τον δίσκο Indigo

Ενώ το Indigo Disk προσφέρει μια συναρπαστική διαδρομή προς το Fennekin, οι εκπαιδευτές έχουν επιπλέον επιλογές για την απόκτηση αυτού του φλογερού Pokemon.

Μεταφορά με την εφαρμογή Pokemon HOME

Το Fennek και η εξέλιξή του μπορούν να μεταφερθούν από το Pokemon GO, να διαπραγματευτούν ή ακόμα και να αναπαραχθούν από το Delphox που αποκτήθηκε μέσω ενός προσωρινού Tera Raid 7 αστέρων. Το πακέτο επέκτασης Teal Mask & Indigo Disk μπορεί επίσης να φέρει το Fennekin στο Paldea, αντικατοπτρίζοντας προηγούμενες επεκτάσεις Sword/Shield.

Εμπόριο με Pokemon

Οι εκπαιδευτές με συνδρομή στο Nintendo Online μπορούν να κάνουν συναλλαγές με άλλους παίκτες, παρέχοντας μια διαδραστική και κοινωνική πλευρά στο ταξίδι Pokemon. Έναρξη εμπορίου:

 1. Χρησιμοποιήστε τη συνάρτηση συναλλαγών:

  • Ανοίξτε το μενού με το κουμπί X.
  • Πατήστε το κουμπί L για σύνδεση στο δίκτυο.
  • Δημιουργήστε ή εγγραφείτε σε μια ομάδα στο Union Circle και ξεκινήστε τις συναλλαγές.
 2. Εγγραφείτε στο σωματείο:

  • Επιλέξτε Poke Portal και επιλέξτε Link Trade.
  • Βρείτε έναν εμπορικό συνεργάτη ή ορίστε έναν μοναδικό κωδικό συναλλαγών για να συνδεθείτε με έναν συγκεκριμένο παίκτη.
Ανάγνωση:  3 εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης και συμβουλές που πρέπει να χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις το 2024

Αυτά τα καταστήματα επιτρέπουν στους εκπαιδευτές να ανταλλάσσουν Pokemon, επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν ένα Fennekin από έναν γενναιόδωρο συνάδελφο εκπαιδευτή.

Εξελικτικά στάδια: από το Fennekin στον Delphox

Το ταξίδι με το Fennekin δεν τελειώνει με τη σύλληψή του. οι εκπαιδευτές θέλουν να το δουν να εξελίσσεται στο μεγαλοπρεπές Delphox. Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για τη διαδικασία εξέλιξης:

Σε ποιο επίπεδο αναπτύσσεται η Fennec;

Το Fennekin εξελίσσεται σε Braixen στο επίπεδο 16, δείχνοντας την ανάπτυξή του ως ένα τρομερό Pokemon τύπου Fire. Προκειμένου να δουν την τελική μεταμόρφωση σε Delphox, οι εκπαιδευτές πρέπει να ισοπεδώσουν περαιτέρω το Braixen και να φτάσουν στο επίπεδο 36.

Για όσους έχουν την τύχη να αιχμαλωτίσουν ένα Fennekin στην άγρια ​​Savanna Biome, είναι επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσουν γρήγορα την εξέλιξη. Χρησιμοποιήστε αντικείμενα όπως το Rare Candy ή το Exp. Το Candy επιταχύνει τη διαδικασία ισοπέδωσης και διασφαλίζει ότι το Fennekin εξελίσσεται σε Braixen και στη συνέχεια σε ισχυρό Delphox.

Είτε ξεκινήσετε τις περιπέτειές σας με το Indigo Disk είτε εκμεταλλευτείτε τη συνδεσιμότητα Pokemon HOME και GO, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Θυμηθείτε ότι το expansion pass ανοίγει νέους ορίζοντες για τους εκπαιδευτές Pokemon και το Fennekin είναι μια απόδειξη για τις ποικίλες και συναρπαστικές περιπέτειες Pokemon που σας περιμένουν. Ετοιμαστείτε λοιπόν, ακολουθήστε τις οδηγίες σε αυτόν τον οδηγό και αφήστε τις φλόγες του Fennekin να φωτίσουν το ταξίδι σας στο Pokemon Scarlet και Violet.