Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αποκτήσετε emoji στο Chromebook;

Πώς να αποκτήσετε emoji στο Chromebook;

Φωτογραφία από CC Photo Labs / Shutterstock.com

Τα emoji μεταφέρουν συναισθήματα όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, βοηθούν στην εξομάλυνση των άβολων συνομιλιών, στη διόρθωση των σπασμένων δεσμών και στην ενημέρωση όλων των φίλων σας για τα τρέχοντα συναισθήματά σας, όλα με ένα ή δύο πρόσωπα ή εικονίδια. Τα emoji μπορούν να λειτουργήσουν σε οποιαδήποτε συσκευή και συνήθως εμφανίζονται και χρησιμοποιούνται σε τηλέφωνα, ακόμη και επιτραπέζιοι υπολογιστές όπως τα Windows και τα Mac υποστηρίζουν emoji. Τότε τι κάνετε αν έχετε Chromebook;

Ανακαλύπτουμε αυτό το θέμα σε αυτό το άρθρο και καταλαβαίνουμε πώς να ενεργοποιήσετε τα emoji όταν σχολιάζετε μια ανάρτηση, κάνετε retweet ή συνομιλείτε.

Πώς πληκτρολογείτε μια πινακίδα Division στο Chromebook;

Χρήση πληκτρολογίου Chromebook

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το αυτοκόλλητο γεμάτο emoji στο Chromebook σας ακολουθώντας τα βήματα που δίνονται ως εξής:

Βήμα 1: Μεταβείτε σε ένα πλαίσιο κειμένου και κάντε δεξί κλικ μέσα στο πλαίσιο. Από τις επιλογές που δίνονται, κάντε κλικ στο Emoji.

Βήμα 2: Ένα πλαίσιο γεμάτο emoji με τις κατηγορίες τους στην κορυφή και μια γραμμή αναζήτησης θα εμφανιστεί στην οθόνη σας.

Βήμα 3: Εκτός από emoji ή αυτοκόλλητα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βέλη, κουκκίδες, νόμισμα καθώς και μια συντόμευση πληκτρολογίου από διάφορα emoji αντί για πραγματικά αυτοκόλλητα, τα οποία προτιμούν πολλοί άνθρωποι.

Ανάγνωση:  Πώς να ανακοινώσετε την αύξηση της τιμής στους πελάτες σας

Μπορείτε επίσης να πατήσετε τρία κουμπιά ταυτόχρονα στο πληκτρολόγιο του Chromebook για να ανοίξετε τον πίνακα emoji: Κουμπί αναζήτησης + Γραμμή διαστήματος + Κουμπί Shift.

Πώς να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο Chromebook;

Χρήση του πληκτρολογίου οθόνης του Chromebook

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο οθόνης του Chromebook, καθώς και ένα κουμπί emoji που είναι άμεσο και εύκολο να εντοπιστεί. Εάν διαθέτετε Chromebook με οθόνη αφής, μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα πλαίσιο κειμένου για να εμφανιστεί το εικονικό πληκτρολόγιο όπου μπορείτε να εντοπίσετε το κουμπί emoji.

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το πληκτρολόγιο οθόνης εάν το Chromebook σας δεν είναι οθόνη αφής, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Κατευθυνθείτε στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης σας, όπου βρίσκεται η ώρα, και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι.
Πώς να αλλάξετε την ώρα στο Chromebook;
  • Κάνε κλικ στο Προσιτότητα επιλογή και μετά κάντε κλικ στο πληκτρολόγιο και εισαγωγή κειμένου επιλογή.
  • Ενεργοποιήστε τον διακόπτη εναλλαγής δίπλα στο Πληκτρολόγιο οθόνης.

Αφού το πληκτρολόγιό σας στην οθόνη είναι έτοιμο, κάντε κλικ στο κουμπί χαμογελαστό πρόσωπο στην κάτω σειρά του πληκτρολογίου σας. Αυτό θα ανοίξει το πλαίσιο γεμάτο emoji και τις κατηγορίες τους, που περιμένουν να εμφανιστούν στα μηνύματά σας.

Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Chromebook;