Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αποκτήσετε το Vixy στο Palworld

Ένα ουδέτερου τύπου Pal Vixy, με μια σαγηνευτική εμφάνιση που μοιάζει με αλεπού και μια πινελιά αγριότητας, η Vixy ξεχωρίζει ως ένας τρομερός σύντροφος στο σύμπαν Palworld. Σε αυτόν τον περιεκτικό οδηγό, ξετυλίγουμε το μυστήριο του πού να βρείτε τη Vixy, πώς να την πιάσετε και να εξερευνήσετε τις πολύτιμες δεξιότητες και τα στατιστικά της.

Η Βίξυ, η χρυσή μουτ, μοιάζει με μια μικρή αλεπού και η στάση της ταιριάζει με το ύψος της μικρής. Παρά το μέγεθός του, αυτό το Pal δεν πρέπει να υποτιμηθεί, καθώς είναι εξοπλισμένο με εύχρηστες δεξιότητες και ικανότητες, καθιστώντας το επιθυμητό σύντροφο, ειδικά στα πρώτα στάδια του Palworld.

Πού να βρείτε το Vixy στο Palworld

Ξεκινήστε την προσπάθειά σας να συλλάβετε το Vixy κατευθυνόμενοι προς τις κεντρικές και νότιες περιοχές του τεράστιου ανοιχτού κόσμου του Palworld. Επωφεληθείτε από τον χάρτη οικοτόπων στο μενού Paldeck, όπου οι πορτοκαλί ζώνες υποδεικνύουν τις ώρες της ημέρας και οι μπλε ζώνες υποδεικνύουν τις νυχτερινές ώρες. Ειδικά το Vixy τείνει να περιπλανιέται σε παρόμοιες περιοχές τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Αν θέλετε να συναντήσετε γρήγορα τη Βίξυ, σκεφτείτε να ταξιδέψετε γρήγορα στον Μικρό Οικισμό νότια της Έρημης Εκκλησίας. Μια ορεινή περιοχή στολισμένη με πορτοκαλιές κοντά στην ακτή και μια πέτρινη τοξωτή γέφυρα χρησιμεύει ως κοινό στέκι της Vixy. Επίσης, η γειτονιά της Έρημης Εκκλησίας με τα κόκκινα δέντρα είναι άλλο ένα hotspot για να συναντήσετε αυτόν τον άπιαστο τύπο.

Πώς να πιάσετε το Vixy

Το Vixy, ένα σχετικά χαμηλό επίπεδο Pal γύρω στο επίπεδο πέντε ή έξι, είναι ελεγχόμενο θήραμα χρησιμοποιώντας μια τυπική Pal Sphere. Να είστε προσεκτικοί όμως, καθώς το Vixy έχει ικανότητα αεροβόλου. Χρησιμοποιήστε το power slide, Dodge roll ή τούμπες του Palworld για να αποφύγετε επιδέξια τα εισερχόμενα βλήματα. Μόλις το αποφύγετε, χρησιμοποιήστε όπλα σε απόσταση, όπως τόξα και βέλη για να πετύχετε δυνατές βολές, αποδυναμώνοντας το Vixy για γρήγορη σύλληψη με λίγα μόνο χτυπήματα.

Αποκαλύπτοντας τις δεξιότητες και τα στατιστικά της Vixy

Το Vixy θα αποδειχθεί επίσης πολύτιμο για την ομάδα σας στο Palworld, χρησιμεύοντας κυρίως ως φιλαράκι για τη συγκέντρωση και τη γεωργία. Οι δυνατότητές του επεκτείνονται σε εργασίες όπως η συγκομιδή φυτών και η αποτελεσματική μεταφορά πόρων γύρω από τη βάση σας. Δίνοντας στη Vixy ένα ράντσο ξεκλειδώνει την ικανότητά της να σκάβει θαμμένα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των βελών και των Pal Spheres, κατά τη διάρκεια της βοσκής της.

Σε μια εκπληκτική ανατροπή, αν η μάχη είναι περισσότερο το στυλ σας, η νίκη του Vixy αποδίδει είτε δέρμα είτε κόκαλο, καθιστώντας το μια εξαιρετική πηγή για αυτά τα υλικά χαμηλού επιπέδου.

Ανάγνωση:  Γιατί δεν είναι προσβάσιμο το AirTag σας; Γρήγορο φτιάξιμο

Palworld Vixy Ranch Cheat: A Game Changer

Κατατάσσεται ως φίλη κανονικού τύπου, η Vixy μπορεί να μην ξεχωρίζει στη μάχη, αλλά ο μοναδικός συνδυασμός ικανοτήτων της την κάνει ένα επιθυμητό θήραμα. Με την ικανότητα Gathering και την ικανότητα του Dig Here, η Vixy επιδεικνύει την ανδρεία της σκάβοντας και ξαναβάφοντας πολύτιμα αντικείμενα, συχνά Pal Spheres ή χρήσιμα υλικά. Όταν δίνετε στη Vixy στο ράντσο Palworld, μπορεί να περάσει τις μέρες της σκάβοντας και να παραδίδει συνεχώς Pal Spheres χωρίς καμία ανάγκη χειροτεχνίας.

Για όσους αναζητούν μια προηγμένη στρατηγική, εξετάστε το ενδεχόμενο κατασκευής μιας μηχανής Pal Condensation, διαθέσιμη στο τεχνολογικό δέντρο επίπεδο 14. Ο συνδυασμός πολλών Vixy Pals θα βελτιώσει την ικανότητά τους στο Dig Here, οδηγώντας σε υψηλότερη απόδοση Pal Sphere. Ενώ μπορεί να μην σκάβουν μπάλες Mega ή Giga, η αυξημένη ένταση αντισταθμίζει την έλλειψη ευελιξίας τους.

Σύμφωνα με το Pocketpair, τους δημιουργούς του Palworld, το Vixy θεωρείται το «είδωλο» των νησιών, αναδεικνύοντας τον μοναδικό του ρόλο στο κυνήγι θησαυρού. Πέρα από αυτό, η γοητεία του Vixy έγκειται στην ικανότητά του να βελτιώνει την εμπειρία σας στο Palworld, είτε μέσω γεωργίας, μάχης ή συγκέντρωσης πόρων.

Καθώς ξεκινάτε την προσπάθειά σας να συλλάβετε το Vixy στο Palworld με τις ιδέες αυτού του οδηγού, το ταξίδι σας μπορεί να είναι γεμάτο ενθουσιασμό και επιτυχία. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί κατά τη διαδικασία λήψης, χρησιμοποιήστε τις μοναδικές δεξιότητες της Vixy προς όφελός σας και γίνετε μάρτυρας της ανεκτίμητης συνεισφοράς που φέρνει αυτός ο συναρπαστικός Pal στην περιπέτειά σας στο Palworld.