Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αποκτήσετε το Slayer Form στο Baldur’s Gate 3

Ταξιδέψτε στους μυστηριώδεις κόσμους του Baldur’s Gate 3, όπου η άπιαστη Μορφή Slayer περιμένει όσους τολμήσουν να ασκήσουν τη δύναμή της. Θυμίζοντας την άγρια ​​μορφή του Druid, αυτή η ικανότητα μεταμόρφωσης μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι στην αποστολή σας. Σε αυτόν τον οδηγό, θα αναλύσουμε τα μυστικά για την απόκτηση του Slayer Form, θα εξερευνήσουμε κάθε πτυχή και θα προσφέρουμε πληροφορίες για το πώς να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητές του.

Όλοι οι τρόποι για να αποκτήσετε τη φόρμα Slayer

Για να εισέλθουν στον κόσμο του Slayer Form, οι παίκτες πρέπει πρώτα να επιλέξουν την αινιγματική προέλευση του Dark Urge κατά τη δημιουργία χαρακτήρων. Αυτή η μοναδική προέλευση δείχνει τον αγώνα ενάντια στην επιθυμία να σκοτώσετε και προσθέτει πολυπλοκότητα στο ταξίδι του χαρακτήρα σας. Μια αποτυχημένη ζαριά Wisdom μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να ενδώσετε στην αιματηρή επιθυμία, αλλά οι ανταμοιβές αξίζουν το ρίσκο.

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι για να αποκτήσετε τη φόρμα Slayer:

 1. Ο θάνατος της Ίζομπελ στην πράξη 2

  Κατευθυνθείτε στο Last Light Inn κατά τη διάρκεια της Πράξης 2 και συναντήστε την Isobel, την ιέρεια που υπερασπίζεται το πανδοχείο ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις. Η αποφασιστική στιγμή έρχεται όταν ο Sceleritas Fel σας προτρέπει να εξαλείψετε την Isobel, προσφέροντας την ευκαιρία να πάρετε τη Slayer Form. Ενεργήστε γρήγορα και αφού ακολουθήσετε το αίτημα της Feli, θα ξεκλειδώσετε τη φόρμα Slayer κατά την επόμενη Long Rest.
 2. Μια σπαρακτική θυσία

  Εάν η σκέψη να σκοτώσετε την Isobel είναι πολύ ενοχλητική, εμφανίζεται ένας εναλλακτικός δρόμος. Απορρίψτε το αίτημα του Φελ και θα επισκεφθεί την κατασκήνωσή σας κατά τη διάρκεια της Μακράς Ανάπαυσης και θα απαιτήσει μια πιο προσωπική θυσία – τον εραστή σας ή τον αγαπημένο σας. Η αποδοχή αυτής της σπαρακτικής πρότασης θα οδηγήσει στην απόκτηση του Slayer Form, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες. Η εξαπάτηση γίνεται αναγκαιότητα για τη διατήρηση της συνοχής της ομάδας, απαιτώντας μια επιτυχημένη ζαριά εξαπάτησης D30.
 3. Συναντώντας το Orin the Red στην Πράξη 3

  Κατά τη διάρκεια της τρίτης πράξης, η συνάντηση με τον Όρι τον Κόκκινο στο ναό του Bhaal παρέχει έναν άλλο τρόπο για να αποκτήσετε τη μορφή Slayer. Πάρτε μέρος σε μια μάχη 1v1 εναντίον του Orin και βγείτε νικητής. Αφού κερδίσετε, θα σας δοθεί η επιλογή να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε τη φόρμα Slayer. Εάν λάβατε μια Καταραμένη Φόρμα στην Πράξη 2, μπορείτε να την απορρίψετε όταν κερδίσετε τη μάχη.
Ανάγνωση:  Γιατί να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για την ηλεκτρονική σας επιχείρηση;

Χρησιμοποιώντας τη φόρμα Slayer

Όταν έχετε Slayer Form, η εξοικείωση με τη χρήση της είναι το κλειδί για τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων της. Η μετατροπή σε Slayer είναι παρόμοια με την ενεργοποίηση μιας ικανότητας και μπορεί να γίνει μία φορά ανά μεγάλη περίοδο ανάπαυσης. Η αλλαγή αυξάνει την υγεία (98 βαθμοί) και αυξάνει σημαντικά τη δύναμη, την επιδεξιότητα και τη δομή. Το παθητικό αποτέλεσμα, το Slayer’s Improved Extra Attack, παρέχει δύο επιπλέον επιθέσεις μετά την επίθεση με όπλα του κύριου χεριού.

Το Slayer Form προσφέρει μια σειρά από ισχυρές ικανότητες:

 1. Slay Attack: Κάντε ζημιά κοπής 6d6. Οι στόχοι που αιμορραγούν υποφέρουν από δηλητηρίαση μετάδοσης: Στάδιο 1, προκαλώντας μειονέκτημα στην επίθεση σε ρόλους και ελέγχους. Εάν ο εχθρός αιμορραγεί και είναι ευαίσθητος, η επίθεση γίνεται κρίσιμο χτύπημα.
 2. Πολλαπλή επίθεση: Προκαλέστε 1d4 + 4 ζημιά. Επιπρόσθετη ζημιά προκαλείται ανά χτύπημα, εάν ο στόχος αιμορραγεί, και ένα κρίσιμο χτύπημα συμβαίνει εάν ο στόχος είναι θαμπωμένος.
 3. Πλούσιο λουτρό αίματος: Προκαλέστε ζημιά κοπής 2d10 και αιμορραγήστε για 3 γύρους. Ταυτόχρονα, ο χαρακτήρας σας θα ανακτήσει την υγεία καταναλώνοντας το χυμένο αίμα.
 4. Ξεκινήστε τη σφαγή: Αυτή η επίθεση δεν προκαλεί ζημιά, αλλά δίνει στους εχθρούς ένα μπερδεμένο και ζοφερό σημάδι. Το σημάδι διαρκεί για 4 στροφές, παρέχοντας ένα μπόνους +1 στην κατηγορία πανοπλίας εάν ένας σημειωμένος εχθρός πεθάνει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
 5. Ανελέητη βουτιά: Πήδηξε σε έναν εχθρό που προκαλεί ζημιά 4d6 Bludgeoning και πιθανώς να τον γκρεμίσει.
Ανάγνωση:  Κορυφαίες ιδέες περιεχομένου κοινωνικών μέσων για το Halloween για την ενίσχυση της αφοσίωσης το 2024 (με παραδείγματα)

Το ξεκλείδωμα και το mastering της φόρμας Slayer στο Baldur’s Gate 3 προσθέτει ένα συναρπαστικό επίπεδο στην εμπειρία παιχνιδιού σας. Είτε επιλέξετε το μονοπάτι της αδίστακτης λήψης αποφάσεων είτε πλοηγηθείτε στην πολυπλοκότητα της προσωπικής θυσίας, η δύναμη που σας περιμένει είναι τόσο τεράστια όσο και ανταποδοτική. Προσεγγίστε προσεκτικά κάθε επιλογή και σύντομα θα βρείτε τον εαυτό σας να χρησιμοποιεί το Slayer Form με λεπτότητα, έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έχετε μπροστά σας στον μαγευτικό κόσμο του Baldur’s Gate 3.