Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αποκτήσετε το Observation Haki V2 στο Blox Fruits

Ο εκτεταμένος κόσμος της Roblox του Blox Fruits προσφέρει μια συναρπαστική ευκαιρία να κυριαρχήσετε δυνατές κινήσεις και τεχνικές. Ανάμεσά τους είναι το πολύ περιζήτητο Instinct ή Observation Haki, μια ικανότητα που όχι μόνο αποκαλύπτει τα στατιστικά των άλλων παικτών, αλλά βελτιώνει και την ικανότητά σας να αποφεύγετε επιθέσεις. Βουτώντας βαθύτερα στις περιπλοκές του παιχνιδιού, βρίσκουμε μια ενημερωμένη έκδοση, την V2, με ταχύτερη αναγέννηση αποφυγής, μεγαλύτερη ακτίνα και πολλές άλλες βελτιώσεις. Τώρα ας εξερευνήσουμε πώς μπορείτε να αποκτήσετε και να κατακτήσετε αυτήν την εκπληκτική τεχνική σε αυτόν τον οδηγό Blox Fruits.

1. Κατεβάζοντας τα πανιά: Κατευθυνθείτε στο νησί της πλωτής χελώνας για την αποστολή Παρατήρησης V2

Ξεκινήστε το Quest for Observation V2 κατευθυνόμενοι προς το νησί της πλωτής χελώνας στην Τρίτη Θάλασσα. Ο στόχος σας εδώ είναι το Hungry Man NPC που βρίσκεται σε ένα από τα πολλά “φρουτοσπίτια”, συγκεκριμένα στην κορυφή του ψηλότερου σπιτιού κοντά στους ογκόλιθους. Μιλήστε του και θα μάθετε για την ακόρεστη πείνα του και θα ακολουθήσει ένα αόριστο αίτημα για ένα «σωστό γεύμα». Η πρόκληση ξεκινά εδώ, καθώς ο Hungry Man δεν δίνει καμία υπόδειξη για τις γαστρονομικές του προτιμήσεις. Τι θα μπορούσε να ικανοποιήσει την όρεξή του;

2. Συγκέντρωση συστατικών: Ένα “αξιοπρεπές γεύμα” για το Hungry Man NPC

Παραδόξως, το κλειδί για να κατευνάσεις έναν πεινασμένο άνδρα βρίσκεται στην απλότητα ενός μήλου, μιας μπανάνας και του ανανά. Ενώ θα περίμενε κανείς ένα πιο σημαντικό αίτημα, αυτοί οι καρποί επιλέγονται. Εδώ μπορείτε να τα βρείτε:

  • Μήλο: Εξερευνήστε το νησί των πλωτών χελωνών και ανακαλύψτε ένα ψηλό οροπέδιο που στέφεται από ένα μόνο δέντρο. Η Apple σας περιμένει εκεί.
  • Ανανάς: Επισκεφθείτε το σημείο ωοτοκίας της Τρίτης Θάλασσας των ανανάδων. Ανεβείτε αριστερά τις σκάλες, μπείτε στο Port Town και συνεχίστε μέχρι να χωρίσει ο δρόμος. Στρίψτε αριστερά και κοντά στο κτίριο με τα τελάρα (Pistol Billionaire) θα βρείτε έναν ανανά σε ένα περίπτερο.
  • Μπανάνα: Ταξιδέψτε στην τοποθεσία Giant Tree στον χάρτη. Στα δεξιά του δέντρου, σε ένα μοναχικό νησί, θα βρείτε μια μπανάνα κάτω από ένα άλλο δέντρο.
Ανάγνωση:  Οι τρεις τύποι ζημιών που μπορείτε να διεκδικήσετε σε περίπτωση προσωπικού τραυματισμού

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κάθε καρπός αναπαράγεται κάθε 5-6 λεπτά στη δική του περιοχή. Εάν συναντήσετε έναν πρόωρο θάνατο ενώ κρατάτε φρούτα, ετοιμαστείτε να το ξανακάνετε.

3. Προετοιμασία της γιορτής: Βάζοντας ένα σωστό γεύμα σε ένα μπολ

Με τα φρούτα στο χέρι, το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την απόκτηση ενός κατάλληλου δοχείου για το ταξιδιωτικό γεύμα Blox Fruits Observation V2. Ένας Πολίτης NPC που ξεχωρίζει σε αυτιά Fedora και λαγουδάκι είναι η επιλογή σας για αυτήν την αποστολή. Βρείτε τους στο πλωτό νησί και θα σας δώσουν μια πρόκληση – νικήστε 50 πειρατές του δάσους. Ωστόσο, αυτή η αποστολή θα γίνει διαθέσιμη μόνο όταν φτάσετε στο επίπεδο 1800 ή υψηλότερο. Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτής της αποστολής μάχης θα σας κερδίσει ένα Bowl of Fruits.

4. Αποκορύφωμα: Επιστροφή στην παρατήρηση Hungry Man για να ολοκληρώσετε το ταξίδι V2

Οπλισμένοι με ένα «Αξιοπρεπές γεύμα» με ασφάλεια στο μπολ, επιστρέψτε στο Hungry Man και ετοιμαστείτε να αποχωριστείτε τα 5.000.000 Bel. Ναι, είναι ένα σημαντικό ποσό, αλλά η απόκτηση βαθιάς γνώσης σπάνια έρχεται χωρίς κόστος. Σε αντάλλαγμα για το Bel σας, το Blox Fruits NPC μεταδίδει τη σοφία του Observation V2. Ωστόσο, πρέπει να πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις και εκτιμήσεις:

  • Πρέπει να είστε τουλάχιστον στο επίπεδο 1800 και να κατέχετε το Max Observation V1 για να ξεκλειδώσετε το V2.
  • Συλλέξτε 5000 Instinct Exp αποφεύγοντας επιτυχώς επιθέσεις 5000 φορές χρησιμοποιώντας το Observation V1.
  • Κατέχετε το καπέλο του Σωματοφύλακα.
Ανάγνωση:  Πώς η Εταιρική Παραγωγή βίντεο μπορεί να κατευθύνει τις αποφάσεις των καταναλωτών

Η αποτυχία να πληροίτε αυτά τα κριτήρια θα έχει ως αποτέλεσμα ο Hungry Man να σας θεωρήσει «αδύναμο» και να σας απορρίψει.

Ως δευτερεύουσα σημείωση, είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι το Observation Haki αναφέρεται επίσης ως Instinct Haki στο παιχνίδι. Για να αποφύγετε τη σύγχυση, να το έχετε υπόψη σας σε όλη τη διάρκεια της εργασίας. Για περισσότερη βοήθεια, ανατρέξτε στο εκπαιδευτικό βίντεο του JCWK για το Blox Fruits. Το συνοπτικό και κατατοπιστικό βίντεό τους παρέχει μια γρήγορη περιγραφή της γραμμής αποστολής Observation V2, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνετε σε καλό δρόμο.