Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αποκτήσετε το Hisuian Decidueye στο Pokemon GO

Το βασίλειο του Pokemon GO έχει διακοσμηθεί με τη μυστικιστική γοητεία των μικροσκοπικών μορφών, η οποία έχει προσθέσει νέο ενθουσιασμό στο παιχνίδι. Μία από τις τελευταίες προσθήκες στη σύνθεση αυτών των αινιγματικών μορφών είναι το Hisuian Decidueye, φέρνοντας νέες προκλήσεις και στρατηγικές στον κόσμο των Raids 5 αστέρων. Σε αυτόν τον οδηγό, θα εμβαθύνουμε στις περιπλοκές της κατάκτησης του ματιού Decidueye του Hisuian και θα συγκεντρώσουμε μια τεράστια σειρά από μετρητές για να εκμεταλλευτούμε τις νέες του αδυναμίες.

Από το 2022, η παρουσία των τοπικών φορμών Hisuan ήταν ένα ενδιαφέρον μέρος του Pokemon GO, περίπου την ίδια περίοδο που κυκλοφόρησε το Pokemon Legends Arceus. Το πρώτο κύμα περιελάμβανε τους Voltorb, Growlithe, Qwilfish και Sneasel, θέτοντας τη βάση για μια σταθερή ροή αυτών των συναρπαστικών παραλλαγών. Καθώς η Niantic συνεχίζει να εισάγει νέες φόρμες Hisua, οι εκπαιδευτές θα πρέπει να προσαρμόσουν τις στρατηγικές τους για να ξεπεράσουν κάθε μία από τις δικές τους προκλήσεις.

Τα φώτα της δημοσιότητας είναι τώρα στον Hisuian Decidueye, τον νεότερο αμφισβητία στο Raids 5 αστέρων. Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, αυτή η προηγμένη μορφή διαθέτει διπλά ξόρκια Grass/Fighting, τα οποία διαμορφώνουν τη δυναμική του πεδίου μάχης. Όπως γνωρίζουν καλά οι έμπειροι εκπαιδευτές, η αλλαγή τύπων απαιτεί επαναβαθμονόμηση τακτικών μάχης. Ως νικητής έναντι του Hisuian Decidueye, είναι υψίστης σημασίας να κατανοήσουμε τις αδυναμίες του και να συγκεντρώσουμε μια προσαρμοσμένη ομάδα κόντρα.

Ανάγνωση:  Το μέλλον του Bitcoin Trading στην Τσεχική Δημοκρατία

Οι αδυναμίες του Hisuian Decidueye

Η γνώση είναι δύναμη και στον κόσμο του Pokemon GO, η κατανόηση των αδυναμιών του εχθρού σας είναι το κλειδί για τη νίκη. Το Hisuian Decidueye, ως Pokemon τύπου Dual Grass/Fighting, υποκύπτει σε επιθέσεις με πέταγμα, φωτιά, πάγο, δηλητήριο, μέντιουμ και νεράιδα. Ο πυρήνας έγκειται στη χρήση της διπλής ευπάθειας του στις κινήσεις Flying, καθιστώντας τες το όπλο της επιλογής κατά τη διάρκεια μιας στενής συνάντησης.

Από την άλλη πλευρά, συνιστάται προσοχή όταν εξετάζετε κινήσεις Γης, Νερού, Χόρτου, Ηλεκτρικού, Βράχου και Σκοτεινού. Ο Hisuian Decidueye αντιτίθεται σε αυτά και απαιτεί μια στρατηγική ανατροπή στην επιλογή του οπλοστασίου μάχης. Όταν οι εκπαιδευτές προετοιμάζονται για μια συνάντηση, τα Pokemon που επιλέγουν και κινούνται με στόχο αυτές τις ευπάθειες είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Σπάσιμο κώδικα Raid

Εν αναμονή της Ημέρας της Κοινότητας Rowlet το Σάββατο, 6 Ιανουαρίου, οι εκπαιδευτές περιμένουν με ανυπομονησία την εξέλιξη των φτερωτών συντρόφων τους στο ισχυρό Decidueye Eye. Η χρησιμότητα του Decidueye ως επιτιθέμενος λωρίδας, ειδικά με το Frenzy Plant, τον εξυψώνει ανάμεσα σε μη θρυλικούς, μη σκιώδεις, μη μέγα συνομηλίκους. Παρόλο που κατατάσσεται κάτω από το Manor, το Shaymin Sky και το Shadows, οι ισχυροί του αντίπαλοι σήμερα Meowscarada και Chesnaught.

Ανάγνωση:  Πώς να ελέγξετε τα αρχεία καταγραφής και το ιστορικό συνομιλιών Twitch

Ένα ιδιαίτερα διαφαινόμενο θέμα είναι η άφιξη του Hisuian Decidueye σε raid battles αυτή τη σεζόν. Επί του παρόντος, το moveset του το καθιστά λιγότερο χρησιμοποιήσιμο σε επιδρομές για τους περισσότερους παίκτες. Το να μπορέσετε να αποκτήσετε ένα φυτό Frenzy θα μπορούσε ενδεχομένως να το ωθήσει πάνω από το κανονικό του, προσθέτοντας περισσότερες εικασίες και ενθουσιασμό στο τοπίο του Pokemon GO. Το ερώτημα παραμένει: πότε θα εξελιχθεί ο Rowlet στη φευγαλέα μορφή Hisuian;

Τα καλύτερα κοντέρ του Hisuian Decidueye

Η προετοιμασία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας σε κάθε μάχη και το Hisuian Decidueye δεν αποτελεί εξαίρεση. Για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε, είναι σημαντικό να συγκεντρώσετε μια ομάδα από τους καλύτερους αντιπάλους. Ακολουθεί μια επιμελημένη λίστα Pokemon και οι βέλτιστες κινήσεις τους:

  1. Mega Pidgeot – Gust & Brave Bird
  2. Tornadus – Air Slash & Hurricane
  3. Cresselia – σύγχυση και όραμα για το μέλλον
  4. Lugia – Extrasens και Aeroblast
  5. Ho-Oh – Ένα εξωαισθητικό και γενναίο πουλί
  6. Hisuian Braviary – Air Slash & Brave Bird
  7. Mega Charizard Y – Air Slash & Blast Burn
  8. Togekiss – Air Slash & Aerial Ace
  9. Unfezant – Air Slash & Sky Attack

Ενώ αυτά τα Pokemon είναι τρομεροί αντίπαλοι, είναι επιτακτική ανάγκη να σημειωθεί ότι η αποτελεσματικότητά τους εξαρτάται από το να είναι σωστά ισοπεδωμένα και εξοπλισμένα με τις σωστές κινήσεις. Η επιτυχία στη μάχη ενάντια στο Hisuian Decidueye βασίζεται στην προσεκτική προετοιμασία και εκτέλεση αυτών των στρατηγικών.

Ανάγνωση:  Receiptify: Πώς να δημιουργήσετε μια απόδειξη Spotify

Προσαρμογή στο οπλοστάσιό σας

Για τους εκπαιδευτές που δεν έχουν τα προαναφερθέντα Pokemon, η στρατηγική νίκης είναι να επικεντρωθούν στα ισχυρότερα Πόκεμον τύπου Flying και Fairy. Είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι αυτές οι επιλογές έχουν κινήσεις που ευθυγραμμίζονται με τα τρωτά σημεία του Hisuian Decidueye. Η ευελιξία της επιλογής Pokemon δίνει στους εκπαιδευτές την ευελιξία να προσαρμόσουν τη στρατηγική τους με βάση τους διαθέσιμους πόρους τους.

Στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο του Pokemon GO, η άφιξη των μικροσκοπικών μορφών φέρνει μια συναρπαστική διάσταση στις μάχες επιδρομής. Το Hisuian Decidueye με τη μοναδική του γραφή απαιτεί μια στρατηγική αλλαγή για την καταπολέμηση των τρωτών σημείων του. Καθώς οι εκπαιδευτές προετοιμάζονται για το πιθανό ντεμπούτο του Hisuian Decidueye σε μάχες επιδρομής, η γνώση του τρόπου συναρμολόγησης της ιδανικής ομάδας γίνεται πρωταρχικής σημασίας.