Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αποκτήσετε το Glaceon στο Pokemon Go

Οι εκπαιδευτές σε όλο τον κόσμο έχουν ενθουσιαστεί με το Pokémon GO χάρη στη διαρκώς αυξανόμενη συλλογή από πράγματα που πρέπει να εξελίσσονται και να πιάνονται. Το Eeveelution τύπου Ice γνωστό ως Glaceon είναι μια τέτοια εξέλιξη που έχει κερδίσει πολλές καρδιές. Θα σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα για να αποκτήσετε το Glaceon στο Pokémon GO σε αυτό το σεμινάριο, ώστε να βεβαιωθείτε ότι αυτή η παγωμένη δύναμη θα ενταχθεί στην ομάδα σας.

Υπότιτλος 1: Πάρτε το Eevee ως την πρώτη σας πηγή

Το προσαρμοστικό Evolution Pokémon Eevee είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να εξελιχθείς σε Glaceon. Παρακολουθήστε τον Eevee κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων, στην άγρια ​​φύση ή ως ανταμοιβή για την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με την έρευνά σας.

Υπότιτλος 2: Αποκτήστε την απόκτηση της μονάδας δελεασμού παγετώνων

Χρειάζεστε ένα μοναδικό αντικείμενο που ονομάζεται Glacial Lure Module για να μετατρέψετε το Eevee σε Glaceon. Αυτό το ειδικό δέλεαρ είναι απαραίτητο για να προσελκύσει τον Eevee και να του επιτρέψει να εξελιχθεί σε Glaceon. Το Glacial Lure Module διαρκεί 30 λεπτά και μπορεί να το αποκτήσετε μέσω αγορών εντός παιχνιδιού ή ειδικών εκδηλώσεων.

Υπότιτλος 3: Ενεργοποίηση της μονάδας δέλεαρ του παγετώνα

Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα Glacial Lure μόλις την έχετε στο απόθεμά σας. Πλοηγηθείτε στο PokéStop και ενεργοποιήστε τη μονάδα μεταφοράς παγετώνων εκεί. Το PokéStop γίνεται ένα παγωμένο ιερό χάρη στο δέλεαρ, αυξάνοντας την πιθανότητα να συναντήσετε Pokémon τύπου Ice όπως το Eevee.

Υπότιτλος 4: Εντοπίστε και καταγράψτε το Eevee

Όταν το Glacial Lure Module είναι ενεργό, προσέξτε για αναπαραγωγή Eevee στο κοντινό σας ραντάρ. Το Eevee θα πρέπει να εμφανίζεται πιο συχνά κοντά στο δελεασμένο PokéStop. Καταργήστε όσα περισσότερα Eevees μπορείτε μέχρι να βρείτε ένα στο Glaceon με υψηλό IV ή τα χαρακτηριστικά που θέλετε.

Υπότιτλος 5: Ετοιμαστείτε να εξελιχθείτε με το Eevee

Μόλις αποκτήσετε ένα που ταιριάζει στις ανάγκες σας, ήρθε η ώρα να φτιάξετε το Eevee σας για να το μετατρέψετε σε Glaceon. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετές καραμέλες Eevee που μπορείτε να αποκτήσετε τραβώντας ή μετακινώντας το Eevee. Για μεγαλύτερη ευκολία, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Razz Berry ή Pinap Berry.

Υπότιτλος 6: Μεταμορφώστε το Eevee σε Glaceon

Μόλις αποκτήσετε τις απαιτούμενες καραμέλες Eevee, πατήστε το Eevee που έχετε επιλέξει από τη συλλογή σας Pokémon. Αφού επιλέξετε την επιλογή “Evolve”, επιλέξτε Glaceon για να εξελίξετε το Eevee σας. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας και, στη συνέχεια, παρακολουθήστε καθώς το Eevee σας μεταμορφώνεται στο υπέροχο Glaceon, ένα Pokémon τύπου πάγου.

Ανάγνωση:  Πώς το Gemini AI της Google θα νικήσει το ChatGPT;

Εν ολίγοις, η προσθήκη του Glaceon στη συλλογή σας Pokémon GO είναι μια συναρπαστική προσπάθεια που απαιτεί συνδυασμό σχεδίου, υλικών και το σωστό δέλεαρ. Είστε σε καλό δρόμο να συλλέξετε και να εξελίξετε ένα ισχυρό Glaceon από την Eevee, έτοιμο να κυριαρχήσει στα γυμναστήρια και τις επιδρομές με την ικανότητά του να παγώνει, ακολουθώντας τις μεθόδους που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο. Βγείτε έξω, ενεργοποιήστε το Glacial Lure Module και ξεκινήστε τις παγωμένες σας περιπέτειες!