Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αποκτήσετε την Epona στο The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Η πλοήγηση σε μερικές από τις περιπέτειές σας στο The Legend of Zelda: Ocarina of Time μπορεί να είναι μια συντριπτική εργασία δεδομένων των απέραντων τοπίων και των πολυάριθμων αποστολών. Ευτυχώς, ο αξιόπιστος συνεργάτης της Link Epona έρχεται να σώσει και προσφέρει έναν γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο να ταξιδέψετε στο βασίλειο. Σε αυτόν τον οδηγό, θα αποκαλύψουμε τα μυστικά για την απόκτηση και τον έλεγχο των δεξιοτήτων ιππασίας της Epona και θα εξασφαλίσουμε ένα απρόσκοπτο ταξίδι στον μαγευτικό κόσμο του Hyrule.

Το άνοιγμα του τραγουδιού του Έπονα

Για να μπορέσετε να καβαλήσετε τη θρυλική Epona, πρέπει πρώτα να μάθετε το τραγούδι της. Ως παιδί Link, κατευθυνθείτε στο Lon Lon Ranch αφού συναντήσετε την πριγκίπισσα Zelda. Βρείτε τον Malo στο περίβλημα και μιλήστε τρεις φορές. Στη συνέχεια, βγάλτε την Ocarina σας και θα σας διδάξει το Epona’s Song, μια μελωδία που παίζει σημαντικό ρόλο στο να καλέσετε την Epona όταν χρειάζεται.

Όταν αποκτήσετε το Master Sword στο Temple of Time και μεταμορφωθείτε σε ενήλικο Link, έχετε την ευκαιρία να σώσετε το Epona. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον 60 ρουπίες και έχετε μάθει το τραγούδι του Epona από τον Maloni στο Lon Lon Ranch κατά τη διάρκεια των παιδικών σας περιπετειών.

Ανάγνωση:  Πώς μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να μεταμορφώσει την επιχείρησή σας μέσω της μηχανικής μάθησης;

Μετά τη διάσωση της Epona, αποκτάτε τη δυνατότητα να την καλέσετε σε διάφορες τοποθεσίες στο Hyrule, όπως το Hyrule Field, η Lake Hylia, η Gerudo Valley και το Gerudo Fortress. Αυτή η νέα δυνατότητα απλοποιεί πολύ τα ταξίδια σας και ανοίγει την ευκαιρία να αποκτήσετε το Biggoron Sword.

Βήμα 1: Παιδικός σύνδεσμος και τραγούδι της Έπονας

Ως παιδιά Link, επισκεφτείτε ξανά το Lon Lon Ranch και μιλήστε με τον Malon στο μαντρί. Μίλα της τρεις φορές και θα σου μάθει το τραγούδι της Επόνας. Αυτή η μαγευτική μελωδία παίζει βασικό ρόλο στο να καλέσετε τον Έπονα ως ενήλικα κατά τη διάρκεια των περιπετειών σας.

Βήμα 2: Η συνάντηση του Adult Link με τον Ingo

Ως ενήλικος Link, μαζέψτε 70 ρουπίες και πλησιάστε τον Ingo στο Lon Lon Ranch. Πληρώστε της 10 ρουπίες για να καβαλήσει ένα άλογο, αλλά αντί να διαλέξετε τα άλογα που ήρθαν μαζί σας, ζητήστε από την Epona να αποκαλεί τη μελωδία που μάθατε. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να εξασκηθείτε στην ιππασία Epona και να μαζέψετε κρυμμένες μπλε ρουπίες στην πορεία.

Ανάγνωση:  Ζωντανεύοντας τη στρατηγική σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Πώς τα κινούμενα σχέδια ενισχύουν τη δέσμευση και την προσέγγιση χρηστών

Βήμα 3: Αγώνας εναντίον του Ingo

Αγωνιστείτε με τον Ingo, μείνετε στο εσωτερικό της πίστας για να καλύψετε τη μικρότερη απόσταση. Εάν ο Ίνγκο προσπαθήσει να σας αποκόψει, μετακινηθείτε γύρω του από την αντίθετη πλευρά. Χρησιμοποιήστε τα καρότα στρατηγικά και φροντίστε να αφήνετε πάντα τουλάχιστον ένα για πιο γρήγορη αναγέννηση. Η νίκη σε αυτόν τον αγώνα θα αναγκάσει τον Ingo να σας προκαλέσει ξανά, αυτή τη φορά με την ιδιοκτησία της Epona να διακυβεύεται.

Βήμα 4: Αναλάβετε την ιδιοκτησία της Epona

Μια άλλη κούρσα εναντίον του Ingo θα κρίνει τον νόμιμο ιδιοκτήτη της Epona. Πλοηγηθείτε στην πορεία, παραμένοντας εντός αλλά αποφεύγοντας συγκρούσεις που μπορεί να επιβραδύνουν το Epona. Αντί να αφήσετε τον Ίνγκο να σας σταματήσει, πιέστε με αυτοπεποίθηση εναντίον του και τραβήξτε μπροστά. Υποστηρίζοντας την πορεία της, η νίκη είναι στα χέρια σας και η Epona είναι επίσημα δική σας.

Βήμα 5: Απόδραση από το Lon Lon Ranch

Παρά το γεγονός ότι παραδέχτηκε την ήττα του, ο Ingo προσπαθεί να σας κλείσει στο Lon Lon Ranch. Διορθώστε την ταχύτητα και την ικανότητα του Epona πηδώντας πάνω από την πύλη ή τους φράχτες κατά μήκος της εξωτερικής άκρης του ράντσο. Φροντίστε να φτάσετε κατευθείαν στην πύλη, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να εξερευνήσετε το Hyrule χωρίς περιορισμούς.

Ανάγνωση:  Ενίσχυση της ασφάλειας: Πώς οι πληρωμές κρυπτογράφησης μπορούν να προστατεύσουν τις συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, όχι μόνο θα ξεκλειδώσετε τη δυνατότητα να καλέσετε το Epo κατά βούληση, αλλά θα επιδείξετε και τις ικανότητές σας στην ιππασία σε συναρπαστικούς αγώνες. Τώρα οπλισμένοι με τη γνώση του πώς να αποκτήσετε και να κατακτήσετε την ιππασία, τολμήστε να προχωρήσετε και να εξερευνήσετε τον μαγευτικό κόσμο του Hyrule με νέα ταχύτητα και ευελιξία. Το Epona σας περιμένει, έτοιμο να σας ταξιδέψει σε αμέτρητες περιπέτειες στα απέραντα τοπία αυτού του διαχρονικού κλασικού.