Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αποκτήσετε πυρομαχικά με σφεντόνα στο Nightingale

Η κατασκευή πυρομαχικών Slingbow είναι ένα κρίσιμο βήμα για την επιβίωση στο Nightingale, μια αυτόνομη εμπειρία χειροτεχνίας στον μαγεμένο κόσμο των Faewilds. Σε αυτό το απέραντο και προκλητικό τοπίο, τα σωστά όπλα είναι απαραίτητα για να περιηγηθείτε στα διάφορα βιομάζα και να ξεπεράσετε τις δοκιμασίες που σας περιμένουν. Ενώ τα όπλα μάχης μάχης προσφέρουν σταθερή προστασία, μια αξιόπιστη επιλογή εμβέλειας είναι εξίσου σημαντική και το Slingbow είναι συχνά η πρώτη επιλογή για πολλούς παίκτες. Ωστόσο, η κατανόηση του τρόπου απόκτησης πυρομαχικών Slingbow είναι απαραίτητη για τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητάς τους.

Πώς να αποκτήσετε πυρομαχικά με σφεντόνα από το Nightingale

Σε αντίθεση με αυτό που θα περίμεναν ορισμένοι παίκτες, το Slingbow δεν χρησιμοποιεί βέλη ως βλήματα. Αντίθετα, οι παίκτες πρέπει να κατασκευάσουν πέτρινα μάρμαρα για να αυξήσουν την ικανότητα μεταφοράς του όπλου. Για να δημιουργήσετε πέτρινα μάρμαρα, πρέπει πρώτα να φτιάξετε έναν Απλό Πάγκο Εργασίας στο σπίτι σας. Η συλλογή των υλικών που χρειάζονται για τον πάγκο εργασίας είναι σχετικά απλή:

  • Συλλέξτε 10 δέσμες ξύλου
  • Συλλέξτε 4 φυτικές ίνες

Αυτά τα υλικά είναι άφθονα στα περισσότερα βιομάζα και μπορούν να ληφθούν από διάφορες πηγές. Οι φυτικές ίνες μπορούν να συλλεχθούν από μικρούς θάμνους που είναι διάσπαρτοι στο περιβάλλον, ενώ οι δέσμες ξύλου μπορούν να ληφθούν με την κοπή δέντρων ή τη συλλογή πεσμένων κορμών με ένα τσεκούρι.

Ανάγνωση:  Πώς να μετατρέψετε εύκολα MP4 σε WAV σε υπολογιστή Windows το 2024

Μόλις κατασκευάσετε τον απλό πάγκο εργασίας, η δημιουργία Rock Marbles γίνεται μια απλή διαδικασία. Η συνταγή απαιτεί μόνο 6 πέτρες, που εύκολα αναγνωρίζονται ως μικρές ομάδες λίθων που συνήθως βρίσκονται σε βραχώδεις περιοχές. Κατασκευή πέτρινων μαρμάρων:

  1. Τοποθετήστε 6 πέτρες στην υποδοχή για τη συνταγή Rock Marble στον Απλό Πάγκο Εργασίας.
  2. Πατήστε το κουμπί Craft (συνήθως αντιστοιχίζεται στο πλήκτρο R) ή κάντε κλικ στην επιλογή Craft από το μενού.

Για κάθε 6 πέτρες που παραδίδονται, θα λαμβάνετε 20 πέτρινα μάρμαρα, διασφαλίζοντας ότι η σφεντόνα είναι σε επαρκή ποσότητα.

Χρήση του Slingbow στο Nightingale

Μόλις δημιουργήσετε τα Rock Marbles σας, ήρθε η ώρα να τα εξοπλίσετε με το Slingbow σας για μάχη. Ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες για να επισυνάψετε πυρομαχικά στο απόθεμά σας:

  1. Πατήστε I για να ανοίξετε το απόθεμά σας.
  2. Βρείτε το απόθεμά σας από Rock Marble.
  3. Σύρετε το απόθεμα στη θέση 9 ή 0 στο απόθεμά σας.
  4. Βγείτε από την αποθήκη σας για να ολοκληρώσετε την αποστολή.

Μόλις το Slingbow φορτωθεί και είναι έτοιμο, μπορείτε να το φορτώσετε ξανά ανά πάσα στιγμή πατώντας το πλήκτρο R. Χρησιμοποιώντας το Slingbow στη μάχη:

  1. Κρατήστε πατημένο το δεξί κουμπί του ποντικιού για να στοχεύσετε τον στόχο.
  2. Κάντε κλικ στο αριστερό κουμπί του ποντικιού για να πυροβολήσετε το Slingbow στον στόχο.
Ανάγνωση:  Πώς να ξεκλειδώσετε το Grain Mill Lego Fortnite

Η κατασκευή πυρομαχικών Slingbow είναι απαραίτητη για την επιβίωση στο Nightingale. Ενώ τα όπλα σώμα με σώμα παρέχουν προστασία, η ύπαρξη μιας αξιόπιστης επιλογής εμβέλειας είναι κρίσιμης σημασίας για την πλοήγηση στις προκλήσεις των Faewilds. Το Slingbow, το πρώτο όπλο που βρέθηκε στο παιχνίδι, απαιτεί πέτρινα μάρμαρα ως βλήματα αντί για παραδοσιακά βέλη. Η κατασκευή πέτρινων μαρμάρων περιλαμβάνει τη συλλογή υλικών και τη χρήση του απλού πάγκου εργασίας στην τοποθεσία του σπιτιού σας. Με άμεσα διαθέσιμους πόρους, όπως δέσμες ξύλου και φυτικές ίνες, η κατασκευή μαρμάρων από πέτρα γίνεται μια απλή διαδικασία. Όταν ο παίκτης είναι εξοπλισμένος με Rock Marbles, μπορεί να φορτώσει ξανά τη βαλλίστρα του και να εξαπολύσει επιθέσεις σε απόσταση στοχεύοντας με το δεξί κουμπί του ποντικιού και πυροβολώντας με το αριστερό κουμπί. Κατανοώντας τη μηχανική κατασκευής και χρήσης βλημάτων Slingbow, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά αυτό το ταξιδιωτικό όπλο για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να ευδοκιμήσουν στον μυστικιστικό κόσμο του Nightingale.