Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αποκτήσετε μια πιστωτική κάρτα χωρίς πίστωση

Εάν δεν έχετε πιστωτικό ιστορικό, η λήψη πιστωτικής κάρτας μπορεί να είναι δύσκολη. Μπορεί να είναι δύσκολο για άτομα χωρίς πιστωτικό ιστορικό να πληρούν τις προϋποθέσεις, επειδή οι δανειστές χρησιμοποιούν συχνά το πιστωτικό αποτέλεσμά σας για να καθορίσουν την πιστοληπτική σας ικανότητα. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές διαφορετικές προσεγγίσεις και επιλογές για να δημιουργήσετε πίστωση και να αποκτήσετε την πρώτη πιστωτική κάρτα που θέλετε.

Γνωρίστε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας και την αναφορά σας

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις μεταβλητές που επηρεάζουν το πιστωτικό σας σκορ προτού ξεκινήσετε την αίτηση για πιστωτικές κάρτες. Λάβετε ένα αντίγραφο της πιστωτικής σας αναφοράς από τα τρία μεγάλα πιστωτικά γραφεία, TransUnion, Equifax και Experian. Η εξέταση της αναφοράς σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε σφάλματα και να προσδιορίσετε την πιστοληπτική σας ικανότητα.

Σκεφτείτε ασφαλείς πιστωτικές κάρτες

Εάν δεν έχετε καθόλου ή έχετε πολύ μικρό πιστωτικό ιστορικό, οι ασφαλισμένες πιστωτικές κάρτες είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το ασφαλές πιστωτικό όριο της κάρτας σας καθορίζεται από την εξασφάλιση που στέλνετε. Μπορείτε σταδιακά να δημιουργήσετε ένα καλό πιστωτικό ιστορικό χρησιμοποιώντας υπεύθυνα μια ασφαλή πιστωτική κάρτα.

Ερευνήστε πιστωτικές κάρτες εκκίνησης ή σπουδαστών

Για άτομα με μικρό ή καθόλου πιστωτικό ιστορικό, αρκετοί εκδότες πιστωτικών καρτών προσφέρουν πιστωτικές κάρτες εκκίνησης ή φοιτητικές. Αυτές οι κάρτες λειτουργούν ως σκαλοπάτι για τη λήψη πίστωσης, αν και τείνουν να έχουν χαμηλότερα πιστωτικά όρια και υψηλότερα επιτόκια.

Υποβάλετε αίτηση για δάνειο Credit Builder

Τα Credit builders είναι ειδικά δάνεια που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να δημιουργήσουν ή να βελτιώσουν την πίστωση. Καταθέτετε μικρά ποσά σε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου με δάνειο πίστωσης κάθε μήνα και όταν το δάνειο αποπληρωθεί, λαμβάνετε τα συσσωρευμένα μετρητά. Αυτός ο τύπος δανείου έχει θετική επίδραση στο πιστωτικό σας σκορ, επειδή παρέχει στα πιστωτικά γραφεία πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό πληρωμών σας.

Πάρτε έναν συνυπογράφοντα

Μπορείτε να ζητήσετε από έναν φίλο ή συγγενή με καθαρό πιστωτικό ιστορικό να συνυπογράψει την αίτηση πιστωτικής κάρτας για εσάς. Εάν δεν πραγματοποιήσετε πληρωμές, ο υπογράφων συμφωνεί να αναλάβει την οικονομική ευθύνη για το δάνειο. Οι πιθανότητές σας να γίνετε αποδεκτοί μπορεί να αυξηθούν με αυτή τη ρύθμιση.

Κάντε αίτηση για πιστωτική κάρτα καταστήματος

Σε σύγκριση με τις τυπικές πιστωτικές κάρτες, ορισμένα καταστήματα λιανικής προσφέρουν πιστωτικές κάρτες που είναι πιο εύκολο να αποδεχτούν. Αυτές οι κάρτες μπορούν να είναι ένας καλός τρόπος δημιουργίας πίστωσης, ακόμα κι αν έχουν υψηλότερα επιτόκια. Η διατήρηση ενός καλού πιστωτικού ιστορικού απαιτεί να είστε φειδωλοί με τα χρήματά σας και να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας εγκαίρως.

Ανάγνωση:  10 Συμβουλές για να ζήσετε κανονική ζωή ακόμα και με αναπηρία

Χρησιμοποιήστε εναλλακτικά δεδομένα

Ορισμένοι δανειστές χρησιμοποιούν εναλλακτικές πηγές πληροφοριών για να αξιολογήσουν την πιστοληπτική ικανότητα ενός δανειολήπτη, όπως πληρωμές κοινής ωφέλειας, ενοικίων και κινητών τηλεφώνων. Για να δημιουργήσετε το πιστωτικό σας ιστορικό, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες που αναφέρουν τέτοιες πληρωμές σε πιστωτικά γραφεία.

Αναπτύξτε υπεύθυνες πιστωτικές συνήθειες

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τις πιστωτικές κάρτες με σύνεση μόλις τις αποκτήσετε. Πληρώστε τους λογαριασμούς σας εγκαίρως, κάντε μέτρια έξοδα και διατηρήστε το πιστωτικό σας όριο πολύ κάτω από το εύρος σας. Το πιστωτικό ιστορικό σας θα βελτιωθεί ως αποτέλεσμα της υπεύθυνης πιστωτικής σας συμπεριφοράς.

Συμπερασματικά, η απόκτηση μιας πιστωτικής κάρτας χωρίς πιστωτικό ιστορικό μπορεί να απαιτεί κάποιες καινοτόμες μεθόδους, αλλά είναι σίγουρα εφικτό. Έχοντας επίγνωση της πίστωσής σας, διερευνώντας άλλες επιλογές και υιοθετώντας κατάλληλες πιστωτικές συνήθειες, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καλό πιστωτικό ιστορικό και να αποκτήσετε περισσότερες οικονομικές ευκαιρίες στο μέλλον. Να θυμάστε ότι η απόκτηση πίστωσης απαιτεί επιμονή και συνέπεια.