Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αποκτήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Shards of Agonya στο Diablo 4

Το ταξίδι μετά την ιστορία στο Diablo 4 ανοίγει την πύλη σε ισχυρά αφεντικά, καθένα από τα οποία απαιτεί μοναδικές στρατηγικές και σπάνια υλικά. Ανάμεσα σε αυτά τα υλικά, το Shards of Agony ξεχωρίζει ως βασικό συστατικό για την κλήση του πανίσχυρου αφεντικού του endgame Duriel. Αυτό το άρθρο καλύπτει τις τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης και χρήσης του Shards of Agony στο Diablo 4, διασφαλίζοντας ότι οι παίκτες είναι καλά προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις που έρχονται.

Πού θα βρείτε το Shards of Pain στο Diablo 4

Το The Shards of Agony μπορεί να αποκτηθεί μόνο αν συναντήσετε τον Grigoire, The Galvanic Saint, στο World Tier 4. Αυτή η περίπλοκη αποστολή απαιτεί από τους παίκτες να ταξιδέψουν στο Hall of the Penitent, που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του Dindai Flats. Ωστόσο, λάβετε υπόψη αυτούς τους βασικούς παράγοντες πριν πάτε αντιμέτωποι:

  1. Επίπεδα δυσκολίας: Ενώ ο Grigoire μπορεί να αμφισβητηθεί στο World Tier 3, το Shards of Agony είναι μόνο για την υψηλότερη δυσκολία. Οι παίκτες πρέπει να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις World Tier 4 για να διεκδικήσουν αυτήν την πολυπόθητη ανταμοιβή.
  2. Μονομαχία: Το Shards of Agony είναι ένα σόλο εγχείρημα. Μόνο ο παίκτης που ενεργοποιεί τον βωμό που καλεί το αφεντικό θα αποκτήσει αυτόν τον ανεκτίμητο πόρο. Στις ομαδικές μάχες, ο συντονισμός είναι το κλειδί για τον προσδιορισμό του ποιος θα πάρει τα βραβευμένα θραύσματα.
Ανάγνωση:  Πώς να αφαιρέσετε καθυστερημένες πληρωμές από την πιστωτική σας αναφορά

Ακόμα κι αν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην λάβετε Shards of Agony. Η επιμονή είναι το κλειδί. αν η τύχη σας εξαντληθεί με την πρώτη προσπάθεια, προσπαθήστε ξανά για να πάρετε την ανταμοιβή.

Κάλεσμα του Grigoire στο Diablo 4

Η κλήση του Grigoire στο World Tier 4 απαιτεί την τοποθέτηση 5 Living Steel στον καθορισμένο βωμό στην Αίθουσα Μετανοιών του Penitent. Αποκτήστε αυτό το σημαντικό υλικό από το σεντούκι Tortured Gifts of Living Steel κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων Helltide, που συμβαίνουν κάθε 75 λεπτά σε τυχαίες τοποθεσίες στον χάρτη, η καθεμία διαρκεί 60 λεπτά. Ακολουθούν τα βήματα για να εξασφαλίσετε μια επιτυχημένη πρόσκληση:

  1. Συλλέξτε ζωντανό χάλυβα: Συμμετέχετε στο Helltide on World Tier 4 για να λάβετε 3 Living Steel από κάθε στήθος. Με ένα σύνολο απαιτούμενων 5, μια εκδήλωση θα πρέπει να παρέχει άφθονο υλικό. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι κάθε δώρο Living Steel Tortured απαιτεί 300 Anomalous Ashes για να ανοίξει.
  2. Ενεργοποίηση βωμού: Μόλις οπλιστείτε με το 5 Living Steel, κατευθυνθείτε προς το βωμό και καλέστε τον Grigoire. Δώστε προτεραιότητα στην ενίσχυση του χαρακτήρα σας καθώς το αφεντικό χρησιμοποιεί τον Κεραυνό ως πρωταρχικό του στοιχείο. Εξοπλίστε αντικείμενα και φίλτρα που προστατεύουν από κεραυνούς και σέβονται την ικανότητα επιπέδου 75 του αφεντικού.
  3. Στρατηγική προσέγγιση: Ενώ ο Grigoire είναι μια τεράστια πρόκληση, η κατανόηση των μοτίβων επίθεσης είναι ζωτικής σημασίας. Η εξάρτηση του αφεντικού από τους κεραυνούς κάνει ορισμένα αντικείμενα και φίλτρα αποτελεσματικά. Μείνετε σε εγρήγορση, παρακολουθήστε το πάτωμα για κόκκινες ζώνες και τοποθετήστε τον εαυτό σας με σύνεση για να ελαχιστοποιήσετε τη ζημιά.
Ανάγνωση:  Πώς θα αλλάξει το Adobe Firefly Generative AI τον κλάδο του γραφικού σχεδιασμού;

Χρήση Shards of Agony στο Diablo 4

Ο μοναδικός σκοπός του Shards of Agony είναι να καλέσει τον Duriel, ένα αφεντικό επιπέδου 100 που κατοικεί στο μπουντρούμι Gaping Crevasse στο νοτιότερο τμήμα του Kehjistan. Για να ενεργοποιήσετε το βωμό και να αντιμετωπίσετε αυτόν τον θανάσιμο εχθρό, χρειάζεστε τουλάχιστον δύο Agony Chips και δύο Mucus-Slick Eggs. Κάντε τα εξής:

  1. Βρείτε το βωμό: Ταξιδέψτε στο μπουντρούμι Gaping Crevasse και βρείτε το βωμό όπου περιμένει ο Duriel. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα του Kehjistan, αυτό το μπουντρούμι είναι μια πραγματική πρόκληση ακόμη και για έμπειρους παίκτες.
  2. Συνάντηση αφεντικού: Προετοιμαστείτε για μια σκληρή μάχη ενάντια στο επίπεδο 100 Duriel. Παρά την τεράστια πρόκληση, οι ανταμοιβές είναι άφθονες, συμπεριλαμβανομένων μοναδικών αντικειμένων Uber. Η εμπειρία υπόσχεται να είναι απαιτητική, αλλά η σύλληψη αξίζει τον κόπο.

Από την ήττα του Grigoire στο World Tier 4 μέχρι τη στρατηγική κλήση του Duriel στο Gaping Crevasse, κάθε βήμα απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και προετοιμασία. Εξοπλιστείτε με τον κατάλληλο εξοπλισμό, φίλτρα και γνώσεις και ξεκινήστε αυτήν την επική περιπέτεια για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες του περιεχομένου του τέλους παιχνιδιού του Diablo 4.