Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αποκτήσετε ηττημένους στο Elden Ring

Το Elden Ring προσφέρει μια ποικιλία μαθημάτων μαγείας κατάλληλα για τυχοδιώκτες που θέλουν να κυριαρχήσουν στις απόκρυφες τέχνες. Είτε σας ελκύει η φλογερή μαγεία είτε η παγωμένη παγωνιά της ψυχρής μαγείας, το Elden Ring προσφέρει πολλές επιλογές ξόρκι για διαφορετικά στυλ παιχνιδιού.

Ωστόσο, πολλά από τα μάγια του Έλντεν Ρινγκ υποφέρουν από ένα κοινό μειονέκτημα, καθώς οι ευέλικτοι εχθροί τους ξεφεύγουν εύκολα. Οι αντίπαλοι του NPC, ειδικά τα ανθρωποειδή, μπορούν εύκολα να αποφύγουν τα εισερχόμενα ξόρκια. Ευτυχώς, οι διανυκτερεύσεις προσφέρουν μια μοναδική λύση σε αυτό το πρόβλημα. Αυτά τα αθόρυβα ξόρκια δεν μπορούν να αποφευχθούν, καθιστώντας τα ιδανικά για κατασκευές που προσανατολίζονται στο stealth. Όπως και με άλλα ξόρκια, τα νυχτερινά ξόρκια έχουν το δικό τους προσωπικό υπογραφή, το Staff of Loss.

Το Staff of Loss είναι απαραίτητο για τις κατασκευές Night Mage καθώς ενισχύει όλα τα Night Sorceries κατά ένα σημαντικό 30%. Παρά τα ισχυρά αποτελέσματά του, η απόκτηση του Staff of Loss είναι εκπληκτικά απλή. Ας δούμε τις λεπτομέρειες για το πώς να αποκτήσετε αυτό το ανεκτίμητο όπλο στο Elden Ring.

Τοποθεσία προσωπικού απώλειας

Το Staff of Loss μπορεί να βρεθεί σε ένα πτώμα που βρίσκεται σε ένα μπαλκόνι στο βόρειο τμήμα της Sellia, Caelid, Sorcery. Ευτυχώς, η πρόσβαση στη Σελλία είναι σχετικά εύκολη και μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τρομακτικούς εχθρούς ή προκλητικά αφεντικά.

Ενώ το Caelid θεωρείται συνήθως μια περιοχή στα μέσα του παιχνιδιού στο Elden Ring, οι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό από νωρίς χρησιμοποιώντας το στήθος παγίδας τηλεμεταφορέα που βρίσκεται στα Dragon-Burnt Ruins. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για να αποκτήσετε γρήγορα το Staff of Loss:

Ξεκινήστε ταξιδεύοντας στα ερείπια Dragon-Burnt, που βρίσκονται ανατολικά της περιοχής First Step στο Limgrave. Στην καρδιά αυτών των ερειπίων βρίσκονται σκάλες που οδηγούν σε ένα δωμάτιο που περιέχει μια καταπακτή. Ανοίγοντας αυτό το σεντούκι θα μεταφερθούν οι παίκτες στο Caelid, ένα κρυστάλλινο τούνελ στη Σελλία. Οι νεοφερμένοι μπορεί να συναντήσουν είδη σήψης κατά την είσοδο σε αυτήν την περιοχή για πρώτη φορά.

Για να βγείτε από το Crystal Tunnel του Sellia, αφήστε την καμπίνα στην οποία τηλεμεταφερθήκατε και συνεχίστε κατά μήκος του μονοπατιού είτε ανατολικά είτε δυτικά για να βρείτε ένα έλεος και να βγείτε. Ενώ το σπριντ προς την έξοδο είναι μια επιλογή, συνιστάται στους νεοφερμένους να ακολουθούν προσεκτική προσέγγιση και να περνούν κρυφά από τους ανθρακωρύχους για να αποφύγουν να τραβήξουν την προσοχή των συγγενών των αρουραίων.

Μετά την επιτυχή έξοδο από το κρυστάλλινο τούνελ της Σελλίας, κατευθυνθείτε νοτιοανατολικά για να βρείτε τη Σελλία, την Πόλη Μαγείας. Χρησιμοποιήστε την περιοχή Sellia Under-Stair και ξεκινήστε την εξερεύνηση της πόλης. Ανεβείτε τις σκάλες και θα συναντήσετε ένα χρυσό δέντρο με έναν μόνο χρυσό σπόρο. Προσοχή γιατί σε κοντινή απόσταση κρύβονται αόρατοι μάγοι. Το χρυσό δέντρο σηματοδοτεί την είσοδο σε μια μεγάλη περιοχή που ήταν αρχικά σφραγισμένη με ένα παζλ, καθιστώντας την εύκολα αναγνωρίσιμη.

Ανάγνωση:  ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ

Νότια του χρυσού σπόρου, ένα γιγάντιο κλαδί εκτείνεται προς ένα κτίριο με μια σκάλα και ένα άλλο με δύο μπαλκόνια. Mount Torrent και χρησιμοποιήστε την ικανότητα του να πηδήξετε για να φτάσετε στην οροφή του κτιρίου με δύο μπαλκόνια. Σε ένα από τα μπαλκόνια, οι παίκτες θα βρουν το Staff of Loss να στηρίζεται πάνω σε ένα πτώμα.

Απώλεια αποτελεσματικότητας προσωπικού

Το Staff of Loss είναι μια ξεχωριστή επιλογή ανάμεσα στους 18 διαφορετικούς τύπους επιτελείων στο Elden Ring. Προσαρμοσμένο για κατασκευές Night Mage, προσφέρει ουσιαστική ώθηση 30% σε όλη τη νύχτα, όπως το Night Comet και το Night Shard. Σε αντίθεση με άλλα επιτελεία όπως το Meteorite Staff, το Staff of Loss προσφέρει μια μοναδική και ισχυρή ενίσχυση ζημιών, καθιστώντας το ένα πολύτιμο πλεονέκτημα σε όλο το παιχνίδι. Επιπλέον, μπορεί να αναβαθμιστεί με Smithing Stones, διασφαλίζοντας τη συνάφειά του και σε σενάρια late game.

Η ταυτόχρονη χρήση δύο Staffs of Loss δίνει τεράστια ώθηση ζημιάς 60% στα Night Witches, καθιστώντας τα μια ελκυστική επιλογή για αποκλειστικές κατασκευές Night Mage.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ το Staff of Loss θεραπεύει ξόρκια όπως το Night Comet και το Night Shard, δεν επηρεάζει ξόρκια όπως το Ambush Shard και το Night Maiden’s Mist. Ξόρκια όπως το Unseen Blade, το Unseen Form και το Eternal Darkness που δεν προκαλούν ζημιά επίσης δεν ωφελούνται από το Staff of Loss buff.