Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αποκτήσετε ένα τερατώδες δόντι στο κρανίο και τα οστά

Η αναπαραγωγή του πειρατικού παιχνιδιού περιπέτειας Skull and Bones της Ubisoft συχνά περιλαμβάνει ύπουλες συναντήσεις και εξασφάλιση πολύτιμων πόρων. Αν και κάποια λάφυρα μπορεί να είναι άμεσα διαθέσιμα, η απόκτηση αντικειμένων όπως το Monstrous Tooth είναι μεγαλύτερη πρόκληση, που συχνά οδηγεί σε αντιπαραθέσεις με τεράστια θαλάσσια πλάσματα. Η απόκτηση αυτού του άπιαστου αντικειμένου μπορεί να είναι απόδειξη ικανότητας και επιμονής στην ανοιχτή θάλασσα.

Η απόκτηση του τερατώδους δοντιού στο Skull and Bones περιστρέφεται γύρω από μια κάπως τρομακτική αναζήτηση όπου συναντάτε ένα θαλάσσιο τέρας γνωστό ως Kuharibu, ένα κολοσσιαίο πράσινο φίδι που περπατά στα βάθη. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να εντοπίσετε αυτό το άπιαστο πλάσμα:

  • Πλεύστε βόρεια από το φυλάκιο Sainte-Anne προς τα ανοιχτά νερά στα ανοιχτά της ακτής της Angaya και κοντά στα νησιά Skull and Bones της Σελήνης. Εδώ μπορεί να προκύψουν φήμες για Whispers of the Deep Strange Sightings, υποδεικνύοντας την παρουσία του πανίσχυρου Kuharibu.
  • Εναλλακτικά, μια πιο αξιόπιστη προσέγγιση περιλαμβάνει το συμβόλαιο From the Deep, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε επικοινωνώντας με το Sea People Huntmaster στο φυλάκιο Lanitra. Αυτό το συμβόλαιο είναι ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για όσους ξεκινούν να κυνηγούν θαλάσσια τέρατα στην περιοχή Skull and Bones.

Μόλις βρείτε την εντυπωσιακή φιγούρα του Kuharibu, προετοιμαστείτε για μια σκληρή μάχη για να αποκτήσετε το τερατώδες δόντι. Εξοπλίστε κιτ επισκευής για να διατηρήσετε την ακεραιότητα του πλοίου σας εν μέσω επίθεσης και χρησιμοποιήστε την ικανότητα του άγχους για να μετριάσετε τις καταστροφικές επιθέσεις του πλάσματος. Επίσης, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Call For Help του Skull and Bones για να λάβετε βοήθεια από κοντινούς παίκτες στην επιχείρησή σας.

Ανάγνωση:  Διαφημιστικές Ομπρέλες – 5 Συμβουλές Σχεδιασμού

Όταν νικήσετε τον Kuharibu, πιάστε ένα τερατώδες δόντι από τα βάθη, καθώς και μια ευκαιρία να αποκτήσετε Monstrous Steak ή Monstrous Scales από τα υπολείμματα του πλάσματος.

Τερατώδη δόντια

Στο Skull and Bones, το Monstrous Tooth χρησιμεύει κυρίως ως νόμισμα ή εμπορικό στοιχείο, διευκολύνοντας την απόκτηση σχεδίων για όπλα, πανοπλίες και καλλυντικές αναβαθμίσεις πλοίων από το Sea People Huntmaster. Ωστόσο, ορισμένα σχέδια ενδέχεται να απαιτούν από εσάς να πληροίτε ορισμένες απαιτήσεις του Infamy. Σημαντικά σχέδια και αντικείμενα που είναι διαθέσιμα για αγορά με το Monstrous Tooth περιλαμβάνουν:

  • Great Springald III Weapon Plan (30 Monstrous Tooth, Kingpin I Infamy Requirement)
  • Ouroboros Ship Armor Plan (50 Monstrous Tooth, απαίτηση Kingpin I Infamy)
  • Mysterious Chest (50 τερατώδη δόντια, χωρίς απαίτηση ντροπής)

Για όσους επαίρονται το Cutthroat I Infamy, ένα σχέδιο μαγειρικής που ονομάζεται Mchuzi wa Kuharibu μπορεί να ληφθεί για 10 Monstrous Tooth και χρησιμοποιεί Monstrous Steak για να το φτιάξει.

Μια τερατώδης μπριζόλα

Το Monstrous Steak είναι κυρίως χρήσιμο σε επιλεγμένες συνταγές μαγειρικής που στοχεύουν να συμπληρώσουν τις αντοχές του πλοίου, όπως το Tylosaurus Steak. Η κατασκευή ενός Tylosaurus απαιτεί μόνο ένα κομμάτι Monstrous Steak και αποκαθιστά σημαντικά το 60% της αντίστασης στην ιστιοπλοΐα όταν καταναλωθεί. Η αποθήκευση μαγειρεμένου φαγητού αποδεικνύεται απαραίτητη για τη δημιουργία αντίστασης ενάντια σε τρομερούς αντιπάλους στη θάλασσα, παρέχοντας ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα σε σενάρια μάχης, ειδικά όταν πολεμάτε θαλάσσια τέρατα.

Ανάγνωση:  Πώς να αυξήσετε την αφοσίωση στο Instagram το 2024: Ο οδηγός AZ

Η απόκτηση του τερατώδους δοντιού Skull and Bones είναι μια δοκιμασία δεξιοτήτων και επιμονής που παρέχει πρόσβαση σε πολύτιμους πόρους και αναβαθμίσεις που μπορούν να ενισχύσουν την ικανότητά σας στην ανοιχτή θάλασσα. Κατακτώντας την τέχνη του κυνηγιού θαλάσσιων τεράτων και χρησιμοποιώντας τα πλεονεκτήματα των κεκτημένων αντικειμένων, οι τυχοδιώκτες μπορούν να περιηγηθούν στα επικίνδυνα νερά με αυτοπεποίθηση και να βγουν νικητές στην αναζήτησή τους.