Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να απενεργοποιήσετε τη δόνηση στο iPhone;

Πώς να απενεργοποιήσετε τη δόνηση στο iPhone;

Φωτογραφία: Framesira / Shutterstock.com

Η Apple κατασκευάζει μερικά από τα καλύτερα τηλέφωνα στον πλανήτη, όπως φαίνεται από την τρελή δημοτικότητα που έχουν τα iPhone. Πρόκειται για συσκευές υψηλής ποιότητας που καρφώνουν κάθε πτυχή ενός τηλεφώνου, από την εμπειρία λογισμικού έως το premium υλικό. Ακόμη και μικρές λεπτομέρειες όπως τα απτικά είναι εξαιρετικές στα iPhone.

Ωστόσο, εάν κουραστείτε να δονείται το iPhone σας κάθε φορά που λαμβάνετε μια ειδοποίηση, υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος να απενεργοποιήσετε τη δόνηση στο iPhone σας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα «μη φόρτωση του αποθηκευτικού χώρου του iPhone»;

Απενεργοποίηση δονήσεων iPhone

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη δόνηση στο iPhone σας, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

  • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPhone σας, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το Ήχοι & Απτικά επιλογή.
  • Κάτω από Δονούμαι, θα δείτε δύο επιλογές — Δόνηση στο Ring και Δόνηση στο Silent. Αυτές οι επιλογές ελέγχουν εάν το τηλέφωνό σας δονείται ή όχι όταν λαμβάνετε μια ειδοποίηση εάν το κουδούνισμα είναι ενεργοποιημένο ή το τηλέφωνό σας είναι σε αθόρυβη λειτουργία. Μπορείτε να αλλάξετε αυτά τα ρυθμιστικά για να ταιριάζουν με τις προτιμήσεις σας ως προς το πότε (και εάν) θέλετε να δονείται το iPhone σας.
Ανάγνωση:  Λειτουργεί το AirTag σε Android;

Και αυτό είναι το μόνο που υπάρχει για να απενεργοποιήσετε τη δόνηση στο iPhone σας. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τη ρύθμιση αργότερα, απλώς ακολουθήστε ξανά τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω και ενεργοποιήστε τα ρυθμιστικά ώστε να ταιριάζουν με τις προτιμήσεις σας.

Απενεργοποίηση όλων των δονήσεων του iPhone

Λάβετε υπόψη ότι οι προαναφερθείσες ρυθμίσεις απενεργοποιούν τους κραδασμούς μόνο σε τακτικές ειδοποιήσεις. Αρκετές ειδοποιήσεις, ειδικά αυτές που σώζουν ζωντανά, όπως για σεισμούς, τσουνάμι και άλλες ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης θα εξακολουθούν να κάνουν το τηλέφωνό σας να δονείται.

Σε περίπτωση που θέλετε να απενεργοποιήσετε αυτές και κατ’ επέκταση όλες τις δονήσεις στη συσκευή σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

  • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPhone σας. Βρείτε και πατήστε το Προσιτότητα επιλογή.
  • Παρακέντηση Αφή.
  • Απενεργοποιήστε το Δόνηση ολισθητής.

Διαβάστε επίσης: Η ασύρματη φόρτιση iPhone δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].