Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο Facebook: Ένας απλός οδηγός

Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο Facebook: Ένας απλός οδηγός

Όσον αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο καθένας έχει τη γνώμη του. Αυτές τις μέρες επεκτείνεται σχεδόν σε οτιδήποτε δημοσιεύετε στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των σελίδων της επιχείρησής σας στο Facebook. Είτε θαυμαστές είτε επικριτές, πολλοί άνθρωποι νιώθουν ελεύθεροι να σχολιάσουν σχεδόν οποιαδήποτε ανάρτηση βλέπουν στο διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να είναι υπέροχο! 🙂

Αλλά μερικές φορές, ίσως θέλετε να αποφύγετε την ενθάρρυνση αυτού του είδους αλληλεπίδρασης. Εάν προτιμάτε να αποφύγετε τη δυναμική σχολίων έναντι “μου αρέσει” στη σελίδα σας στο Facebook και σε άλλους ιστότοπους για διάφορους σκοπούς, δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα σχόλια σε δευτερόλεπτα.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες σας και τους πιθανούς πελάτες σας. Η ικανότητα να επικοινωνείς γρήγορα και εύκολα με ανθρώπους από όλο τον κόσμο είναι άνευ προηγουμένου.

Αλλά υπάρχει μια άλλη πλευρά σε αυτή την ευκολία χρήσης: δεν μπορείτε να ελέγξετε με ακρίβεια ποιος διαβάζει αυτά που δημοσιεύετε. Μερικές φορές, δεν μπορείτε καν να ελέγξετε ποιος μπορεί να αντιδράσει σε αυτό που δημοσιεύετε! Το Facebook και άλλοι ιστότοποι μέσων κοινωνικής δικτύωσης επέτρεπαν πάντα στους χρήστες να σχολιάζουν και να αντιδρούν σε δημοσιεύσεις στους ιστότοπούς τους. Με την πάροδο του χρόνου, αυτές οι λειτουργίες σχολιασμού και αντίδρασης έχουν επεκταθεί σχεδόν σε κάθε μεγάλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή η ευκολία χρήσης δημιουργεί τη δυνατότητα για πολλή δέσμευση, αλλά δημιουργεί επίσης τη δυνατότητα για πολύ θόρυβο. Δεν θέλετε να ξοδεύετε το χρόνο σας απαντώντας σε επικριτικά σχόλια ή να πρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς τα σχόλιά σας. Η διαχείριση σχολίων στο Facebook είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση που χρησιμοποιεί το Facebook ως κανάλι μάρκετινγκ.

Ανάγνωση:  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Home Assistant με την Alexa

Η διαχείριση σχολίων στο Facebook είναι απλώς ένα μικρό τμήμα της εξυπηρέτησης πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ετοιμάσαμε μια λεπτομερή αναφορά για όλες τις εξελίξεις και ενημερώσεις στον κλάδο της κοινωνικής εξυπηρέτησης πελατών. Κατεβάστε το δωρεάν τώρα!

Τώρα, ας μιλήσουμε για το πώς να απενεργοποιήσετε όλα τα σχόλια στο Facebook. Ο απλούστερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα για οποιονδήποτε να αφήνει ένα σχόλιο στις αναρτήσεις σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό σε επίπεδο λογαριασμού κάνοντας κλικ στο “Ρυθμίσεις», κάνοντας κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή «Σχόλια δημόσιας ανάρτησης» και απενεργοποιώντας τη ρύθμιση «Ποιος μπορεί να σχολιάσει τη δημόσια ανάρτησή σας».

Μόνο οι φίλοι σας θα μπορούν να σχολιάζουν δημόσιες αναρτήσεις όταν επιλέγετε εκεί την επιλογή Φίλοι. Καταργήστε τους φίλους εάν απαιτείται και θα χάσουν τη δυνατότητα να σχολιάσουν.

Για πολλές επιχειρήσεις, η απενεργοποίηση όλων των σχολίων στο Facebook είναι μια εξαιρετική επιλογή. Για παράδειγμα, εάν διεξάγετε έναν διαγωνισμό, δεν θέλετε οι άνθρωποι να αφήνουν περιττά σχόλια στην ανάρτησή σας. Ωστόσο, υπάρχουν δύο επιφυλάξεις σε αυτήν την προσέγγιση. Το ένα είναι ότι μπορεί να θέλετε να αφήσετε τα σχόλια ενεργοποιημένα στη σελίδα σας στο Facebook. Το άλλο είναι ότι μπορεί να θέλετε να αφήσετε τα σχόλια ενεργοποιημένα σε μεμονωμένες αναρτήσεις.

Εάν βλέπετε μόνο λίγη τρέλα σε μία ανάρτηση στο Facebook, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον δημόσιο σχολιασμό σε αυτήν.

Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης. Κάντε κλικ στο Ποιος μπορεί να σχολιάσει την ανάρτησή σας; Στο αναπτυσσόμενο μενού.

Και κάνοντας κλικ σε αυτό, θα δείτε τα εξής.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αυτών των επιλογών. Εάν επιλέξετε τα Προφίλ και τις Σελίδες που αναφέρετε, μόνο το αναφερόμενο προφίλ και οι σελίδες στην ανάρτηση μπορούν να σχολιάσουν.

Ανάγνωση:  Τα 15 καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης YouTube για υπολογιστή

Εννοώ, γιατί όχι αν είναι απαραίτητο; Μερικές φορές τα σχόλια μπορεί να είναι παραπλανητικά, παραπληροφορητικά ή απλά περιττά. Αλλά μην ανησυχείτε. όλα είναι υπό τον έλεγχό σας. Εάν έχετε απενεργοποιήσει τα σχόλια στο Facebook σε επίπεδο λογαριασμού και θέλετε να τα ενεργοποιήσετε ξανά για μεμονωμένες αναρτήσεις, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης και επιλέγοντας όποιον θέλετε για να μπορώ να σχολιάζω.

Με λίγα λόγια, η δυναμική διαχείριση των σχολίων στο Facebook είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη σελίδα στο Facebook. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κατάλληλο εργαλείο για να διευκολύνει τη ζωή σας!

Μια προειδοποίηση στην παραπάνω προσέγγιση είναι ότι πρέπει να θυμάστε να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε τα σχόλια για κάθε ανάρτηση. Αυτή η συμβουλή είναι ιδιαίτερα επωφελής εάν διαχειρίζεστε πολλές σελίδες για την επιχείρησή σας. Εάν προτιμάτε να έχετε περισσότερο έλεγχο στη διαχείριση των σχολίων στη σελίδα σας στο Facebook, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως το HypoChat.

Το HypoChat σάς επιτρέπει να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε τα σχόλια για τις αναρτήσεις σας και να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε όλα τα σχόλιά σας στο Facebook.

Περιλαμβάνει τη χρήση των «εργαλείων συνομιλίας» του HypoChat για να απαντήσετε σε σχόλια από μία τοποθεσία. Η ενσωμάτωση της σελίδας σας στο Facebook σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλα τα κανάλια, τις δραστηριότητες σχολίων και τα μηνύματά σας απευθείας από την εύκολη διεπαφή του HypoChat. Επιπλέον, όλες οι ειδοποιήσεις, τα μηνύματα και τα σχόλιά σας θα εμφανίζονται στον πίνακα ελέγχου σας.

Το HypoChat σάς επιτρέπει επίσης να διαχειρίζεστε σχόλια από υπολογιστή, tablet ή smartphone, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απαντάτε σε επικριτικά σχόλια από το τηλέφωνό σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Το HypoChat είναι ένα εργαλείο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, οπότε αν θέλετε περισσότερο έλεγχο στη λειτουργία σχολίων του Facebook, αξίζει να το εξερευνήσετε.

Ανάγνωση:  Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε όταν βαριέστε

Αν αναφέραμε τις λύσεις που παρέχει ο HypoChat για τη διαχείριση σχολίων στο Facebook, θα ήταν κάπως έτσι 💁‍♀️

Με τον HypoChat, μπορείτε?

  1. Αποκτήστε τα Facebook Direct Messages σε πραγματικό χρόνο απευθείας στα κοινωνικά εισερχόμενά σας.
  2. Δείτε κάθε σχόλιο και διαφημιστικό σχόλιο στο Facebook σε πραγματικό χρόνο στον πίνακα ελέγχου του HypoChat.
  3. Ορίστε κανόνες αυτοματισμού για την προσθήκη ετικετών στα σχόλια και τα μηνύματα του Facebook και επίσης έχετε άμεσες απαντήσεις για να απαντάτε γρηγορότερα σε σχόλια και μηνύματα.
  4. Διαχειριστείτε τις αλληλεπιδράσεις σας ως ομάδα και βελτιώστε τη στρατηγική υποστήριξης πελατών στο Facebook.
  5. Παρακολουθήστε την απόδοση των σχολίων και της στρατηγικής σας στο Facebook για να προσφέρετε καλύτερη εμπειρία χρήστη.
  6. Δημιουργήστε διαφορετικούς χώρους εργασίας για τις διαφορετικές σελίδες σας στο Facebook και Διαχειριστείτε την αφοσίωση των χρηστών από πολλά προϊόντα και επωνυμίες ξεχωριστά χώρους εργασίας.

Έχουμε μιλήσει για την απενεργοποίηση των σχολίων στο Facebook, αλλά τι γίνεται με τη διαγραφή τους; Μπορεί να είστε περίεργοι για το πώς θα φαίνεται στο HypoChat όταν διαγράφετε σχόλια στο Facebook.

Τζόσουα Γ

Διευθύνων Σύμβουλος, Μικρές Επιχειρήσεις

«Είμαι στα πρώτα στάδια της λειτουργίας μιας νέας επιχείρησης και της διαχείρισης δύο προσωπικών εμπορικών σημάτων. Το HypoChat είναι μια τεράστια βοήθεια για την ενοποίηση των μηνυμάτων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που συνδέονται με αυτές τις οντότητες. Στην περίπτωσή μου, είναι βολικό να μπορώ να προσκαλώ συγκεκριμένα μέλη του προσωπικού να διεκπεραιώνουν ερωτήματα από πελάτες των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι τα Αγγλικά. Μπορώ να αναθέσω/ανακαλέσω ρόλους και να ελέγξω όλη την αλληλογραφία σε μια βολική τοποθεσία. Έχουν έναν πολλά υποσχόμενο οδικό χάρτη».

Ανάγνωση:  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα τηλεφωνικά συστήματα για τηλεφωνικά κέντρα

✓ Επαληθευμένη αναθεώρηση G2

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε ή να αποκρύψετε σχόλια στο Facebook στις σελίδες σας στο Facebook. Ωστόσο, μόλις είχατε ειδοποιήσει και οι πληροφορίες εισήλθαν στα εισερχόμενά σας στο HypoChat, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να βλέπετε αυτά τα διαγραμμένα ή κρυφά σχόλια στα Εισερχόμενα του HypoChat, τα οποία θα περιλαμβάνονται επίσης στις αναφορές. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε. θέλετε να εξερευνήσετε; Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών σήμερα!

Συμπέρασμα

Τα σχόλια στο Facebook είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν και μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος αλληλεπίδρασης με την κοινότητα των οπαδών σας, μπορεί επίσης να είναι πονοκέφαλος εάν δεν τους διαχειρίζεστε σωστά.

Αν νιώθετε συγκλονισμένοι από τον αριθμό των σχολίων στις αναρτήσεις σας ή εάν προτιμάτε απλώς να τα απενεργοποιήσετε εντελώς, υπάρχουν τρόποι να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα σχόλια του Facebook σε επίπεδο λογαριασμού ή να απενεργοποιήσετε όλα τα σχόλια για μια συγκεκριμένη ανάρτηση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο όπως το HypoChat για να διαχειριστείτε τα σχόλια σε πιο επαγγελματικό επίπεδο.

Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τη λειτουργία σχολίων στο Facebook, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην αφοσίωση που συμβαίνει στις αναρτήσεις σας.

Σχετικό άρθρο – Οδηγός Κοινωνικού CRM

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε συνδυασμό με το εξαιρετικό CRM συνθέτουν μια ισχυρή στρατηγική κοινωνικού CRM για τη σημερινή επωνυμία. Έχουμε επισημάνει τα βήματα για την κατασκευή ενός. Διαβάστε περισσότερα τώρα!