Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να ανταλλάξετε Pokemon στον Emulator

Στον απέραντο κόσμο των Pokemon, η έννοια του trading παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη ορισμένων ειδών Pokemon. Πολλοί χομπίστες συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα όταν προσπαθούν να ανταλλάξουν Pokemon χρησιμοποιώντας εξομοιωτές. Ευτυχώς, αυτό το άρθρο θα αποκαλύψει τα μυστικά των συναλλαγών Pokemon μέσω του εξομοιωτή GBA και θα παρέχει έναν οδηγό βήμα προς βήμα για τους χρήστες που θέλουν να πλοηγηθούν σε αυτό το εικονικό χρηματιστήριο. Ας εξερευνήσουμε τις περιπλοκές των συναλλαγών Pokemon σε εξομοιωτές.

Για όσους θέλουν να εξελίξουν τα Pokemon τους μέσω διαπραγμάτευσης, η εργασία γίνεται δύσκολη όταν ο εξομοιωτής βρίσκεται στο παιχνίδι. Μην φοβάστε όμως, καθώς τα Pokemon μπορούν να διαπραγματεύονται απρόσκοπτα εντός των ορίων του περιβάλλοντος εξομοιωτή ακολουθώντας προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα.

Κατάστημα Pokemon με εξομοιωτή

Όταν πρόκειται για συναλλαγές Pokemon στον εξομοιωτή, εμφανίζεται ένας περιορισμός – δεν μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με άλλους εξομοιωτές. Λύση? Συναλλάσσεστε με τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή GBA, υποθέτοντας ότι έχετε δύο ξεχωριστές εκδόσεις του παιχνιδιού Pokemon, όπως το Leaf Green και το Fire Red. Η διαδικασία ισχύει και για την κίτρινη έκδοση του παιχνιδιού.

Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τις συναλλαγές Pokemon στον εξομοιωτή

 1. Ξεκινήστε τον εξομοιωτή GBA με την έκδοση Leaf Green

  Ξεκινήστε ξεκινώντας τον εξομοιωτή GBA με την Leaf Green έκδοση του παιχνιδιού Pokemon. Αυτό θέτει το στάδιο για την επόμενη διαδικασία συναλλαγών.
 2. Μεταβείτε στο Link-Local στο μενού Ρυθμίσεις

  Μέσα στον εξομοιωτή GBA, μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων και αναζητήστε την επιλογή “Link-Local”. Αυτό λειτουργεί ως πύλη για την έναρξη της διαδικασίας συναλλαγών.
 3. Βρείτε τη δεύτερη έκδοση του Pokemon: Fire Red

  Στην επιλογή “Link-Local”, θα βρείτε την εναλλακτική έκδοση του Pokemon – σε αυτήν την περίπτωση, το Fire Red. Αυτό το βήμα δημιουργεί μια σύνδεση μεταξύ των δύο εκδόσεων του παιχνιδιού.
 4. Ανοίξτε την έκδοση Fire Red και κατευθυνθείτε στο Trading Booth

  Μεταβείτε στην έκδοση Fire Red και μεταβείτε στο Trading Booth. Πριν πάτε στο κατάστημα, βεβαιωθείτε ότι η πρόοδος του παιχνιδιού σας είναι αποθηκευμένη στον θάλαμο συναλλαγών.
 5. Επιστρέψτε στην έκδοση Leaf Green

  Αφού αποθηκεύσετε το παιχνίδι σας στον θάλαμο συναλλαγών, κάντε κλικ στην επιλογή “Αλλαγή παιχνιδιού” στον εξομοιωτή για να επιστρέψετε στην έκδοση Leaf Green.
 6. Ξεκινήστε τη διαδικασία σύνδεσης για το κατάστημα

  Το παιχνίδι σας προτρέπει να συνδεθείτε με έναν άλλο παίκτη για να κάνετε μια συναλλαγή. Επειδή και οι δύο εκδόσεις είναι ήδη συνδεδεμένες, απλώς μεταβείτε στην αίθουσα συναλλαγών.
 7. Encounter Player 2 (έκδοση Fire Red)

  Στην αίθουσα συναλλαγών, θα συναντήσετε τον Παίκτη 2, ο οποίος είναι από την έκδοση Fire Red. Αυτό αποτελεί την απαραίτητη σύνδεση με τη διαδικασία συναλλαγών.
 8. Ξεκινήστε την επιλογή και την επιβεβαίωση Pokemon

  Ο πυρήνας της διαδικασίας συναλλαγών είναι να επιλέξετε ποιο Pokemon θα ανταλλάξετε και στις δύο πλευρές. Κάντε εναλλαγή μεταξύ των εκδόσεων Fire Red και Leaf Green, επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία με κάθε διακόπτη.
 9. Επιβεβαιώστε τη συναλλαγή και στα δύο άκρα

  Στο τελευταίο βήμα, λαμβάνεται επιβεβαίωση και από τα δύο άκρα. Και στις δύο εκδόσεις, βεβαιωθείτε ότι το επιλεγμένο Pokemon είναι κατάλληλο για το εμπόριο, κάτι που θα επιβεβαιώσει την ανταλλαγή.
Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα μαύρης οθόνης του Element TV το 2024

Το mastering Pokemon trading στον εξομοιωτή απαιτεί υπομονή και ακρίβεια. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα προσεκτικά, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή Pokemon μεταξύ των δύο εκδόσεων του παιχνιδιού, ελευθερώνοντας ευκαιρίες για εξέλιξη που διαφορετικά θα μπλοκάρονταν σε έναν παίκτη.

Συμπερασματικά, ενώ η διαπραγμάτευση Pokemon σε έναν εξομοιωτή μπορεί να παρουσιάζει κάποιες προκλήσεις, οι λάτρεις μπορούν να περιηγηθούν στο εικονικό τοπίο αβίαστα με τη βοήθεια των πληροφοριών σε αυτόν τον οδηγό. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της εξέλιξης, βελτιώστε τη συλλογή σας Pokemon και ξεκινήστε νέες περιπέτειες στο απέραντο βασίλειο των Pokemon