Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να ανοίξετε το Vault H7 στο Call of Duty: Modern Warfare 3 Zombies

Στον απέραντο κόσμο των Zombies Modern Warfare, όπου τα μυστήρια αφθονούν και οι ιστορίες εκτυλίσσονται, οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν μια συναρπαστική περιπέτεια για να ξεκλειδώσουν το Terminus Outcomes Mercenary Vault στον Τομέα H7. Αυτό το κρυμμένο υπόστεγο θησαυρών, που βρίσκεται κάτω από το αρχοντικό Shahin στη νοτιοανατολική συνοικία, κρατά το κλειδί για την αναπλήρωση πυρομαχικών, θρυλικού εξοπλισμού και πολύτιμων ανταμοιβών που μπορούν να ωθήσουν τους παίκτες στην επιτυχία. Για να φτάσετε σε αυτό το θησαυροφυλάκιο, οι παίκτες πρέπει να περιηγηθούν στις προκλήσεις που θέτουν τρία τρομερά μίνι αφεντικά: ο Πύργος, ο Επίσκοπος και ο Ιππότης.

Κερδίζοντας τον πύργο

Ο πύργος, ένας αιχμηρός μισθοφόρος μίνι-αφεντικό, διακυβεύεται τη διεκδίκησή του στο νοτιοδυτικό τμήμα του Ουρζικστάν. Κάθεται στον τελευταίο όροφο ενός ξενοδοχείου ακριβώς δυτικά της εθνικής οδού στον τομέα C5, και πυροβολεί οτιδήποτε κινείται. Για να φτάσουν στον πύργο, οι παίκτες μπορούν είτε να πέφτουν με αλεξίπτωτο απευθείας στην οροφή χρησιμοποιώντας ξανά το drone είτε να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της πλοήγησης στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου, ο οποίος είναι γεμάτος νάρκες.

Είναι απαραίτητο όσοι ακολουθούν τη χερσαία διαδρομή να προχωρήσουν προσεκτικά κατά μήκος της σκάλας στη νότια πλευρά. Οι νάρκες περιστοιχίζουν το μονοπάτι, περιμένοντας να φύγουν. Η ανίχνευση θανάτου γίνεται ανεκτίμητη, αποκαλύπτοντας αυτούς τους κρυμμένους κινδύνους στην κόκκινη λάμψη τους. Εναλλακτικά, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ζόμπι ως δόλωμα και να τους οδηγήσουν στις σκάλες για να ενεργοποιήσουν νάρκες.

Ανάγνωση:  Το κορυφαίο 15 λογισμικό διαχείρισης επαφών για επιχειρήσεις το 2024

Μόλις ανέβουν στον τελευταίο όροφο, οι παίκτες πρέπει να βγάλουν το όπλο του φρουρού, να αποκρούσουν τα γρυλίσματα και να στείλουν γρήγορα τον πυργίσκο με κεφαλές. Όταν ο Πύργος ηττηθεί, το ραδιόφωνο γίνεται κανάλι που στέλνει το σήμα του στο H7 και απελευθερώνει ένα κομμάτι του παζλ.

Bishop’s Underground Standoff

Προχωρώντας στη βόρεια πλευρά του χάρτη, οι παίκτες θα συναντήσουν τον Bishop, έναν περίεργο μισθοφόρο μίνι-αφεντικό που βρίσκεται στη σήραγγα του τρένου στον Τομέα D1. Προχωρώντας μέσα από τη σήραγγα θα εκτοξευθούν χειροβομβίδες καπνού που ανακοινώνουν τον επίσκοπο και τους φρουρούς του. Αν και ελαφρά θωρακισμένος, ο Επίσκοπος έχει μια σημαντική πισίνα υγείας.

Οι παίκτες μπορούν να χειρίζονται βαριά τουφέκια και να στοχεύουν σε πυροβολισμούς κεφαλής ή να χρησιμοποιούν οχήματα για να περάσουν μέσα από τη σήραγγα, στοχεύοντας σε αίθουσες καπνού για μια γρήγορη νίκη. Το προνόμιο Deadshot Daquiri βοηθά στη γρήγορη απόκτηση του στόχου και διασφαλίζει την ομαλή απομάκρυνση του επισκόπου. Μετά τη νίκη, αλληλεπιδρώντας με το ραδιόφωνο δίπλα στο πτώμα του επισκόπου, οι παίκτες μπορούν να στείλουν το σήμα τους στο Vault H7.

Ανάγνωση:  Τι είναι το Meta AI LLaMA; Λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε!!

Ιππότης LMG Barrage

Στη βορειοδυτική περιοχή της περιοχής αποστολής MWZ, οι παίκτες θα συναντήσουν έναν Ιππότη, έναν Shocktrooper οπλισμένο με βαριά πανοπλία και ένα LMG. Παρακολουθώντας τις κινήσεις του ιππότη από τη θέση του Πύργου μέχρι τη σήραγγα όπου συναντήθηκε ο επίσκοπος αποκαλύπτει ένα θωρακισμένο φορτηγό που μετέφερε τον ιππότη.

Οι παίκτες πρέπει να απενεργοποιήσουν το φορτηγό και να εξαλείψουν τους επιβάτες του, αποφεύγοντας ταυτόχρονα την αδυσώπητη δύναμη πυρός του Ιππότη. Η στρατηγική τοποθέτηση ναρκών συμπλέγματος στο μονοπάτι του φορτηγού μπορεί να το απενεργοποιήσει ή ισχυρά θαυμαστά όπλα όπως τα Kazimir Devices και το Ray Gun μπορούν να εξουδετερώσουν γρήγορα την απειλή. Μια νίκη διασφαλίζει ότι το σήμα του Ιππότη θα σταλεί στο H7 και φέρνει τους παίκτες πιο κοντά στο άνοιγμα του επιθυμητού θησαυροφυλάκιου.

Η σιωπηλή συμβολή ενός στρατιώτη

Η τελική μετάδοση, σε αντίθεση με τις άλλες, κρύβεται στη βορειοανατολική γωνία του χάρτη στον τομέα I1. Το κτίριο στην παραλία διαθέτει ραδιόφωνο για την εκπομπή του Πονιού. Μετά την αποστολή του σήματος, οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με μια ξαφνική επίθεση ζόμπι, η οποία προσθέτει επείγουσα ανάγκη στην αποστολή. Τα κτίρια loot box παρέχουν πλάκες θωράκισης, οι οποίες είναι πολύτιμος πόρος για αποθήκευση.

Τελικό βήμα: Άνοιγμα του θησαυροφυλάκιου στο H7

Το αποκορύφωμα αυτών των αποστολών οδηγεί τους παίκτες στα τούνελ κάτω από την έπαυλη Shahin στον Τομέα H7. Οι ανερχόμενες γραμμές μέσα στην έπαυλη οδηγούν τους παίκτες σε ασφαλή τούνελ, όπου τους περιμένουν ένας τερματικός σταθμός ραδιοφώνου και ένα κλειδωμένο δωμάτιο. Εάν και οι τέσσερις μεταδόσεις αποσταλούν με επιτυχία, οι πόρτες του θησαυροφυλάκιου θα ανοίξουν για να αποκαλύψουν τα λάφυρα μέσα.

Ανάγνωση:  Αντισυμβατικές επιχειρηματικές ιδέες που έχουν τεράστιες δυνατότητες

Ωστόσο, συνιστάται προσοχή, καθώς οι αποστολές και τα λάφυρα μοιράζονται και στους 24 παίκτες. Εάν μια άλλη ομάδα σας νικήσει στις εκπομπές, το ραδιόφωνο μπορεί να μην είναι διαθέσιμο. Οι παρατηρητές θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί με έναν μιμητή που παριστάνεται ως κλωβό πλιάτσικου κοντά σε μια αποθήκη πυρομαχικών. Η γρήγορη εξουδετέρωση αυτής της απειλής διασφαλίζει την ασφαλή εξερεύνηση των υπόλοιπων κιβωτίων, καθένα από τα οποία περιέχει εξαιρετικά σπάνιο εξοπλισμό και ράβδους χρυσού αξίας 3.500 δολαρίων.

Στον ανταγωνιστικό κόσμο του Modern Warfare 3 Zombies, το άνοιγμα του Terminus Outcomes Mercenary Vault απαιτεί στρατηγική ικανότητα, ομαδική εργασία και έντονο μάτι για τον κίνδυνο. Όσοι καταφέρνουν να επιβιώσουν από αυτές τις προκλήσεις δεν βρίσκουν μόνο νικητές έναντι των τρομερών εχθρών, αλλά και ανταμείβονται με ανταμοιβές που κρύβονται μέσα στα ασφαλή όρια του Vault.